- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.333
- 498
- Konu Sahibi 1111010001
-
Haftanin 6 gunu çalışıp hergun 1.5 saat toplu taşıma kullanacaksiniz bu salginda.Merhaba Akıllı Hanımlar
Ben uzun zamandır işsizdim ve 2 aydır da aktif olarak iş arıyorum. Bir iş teklifi geldi. Muhasebeciyim. Haftanın 6 günü, sabah 9- akşam 6 çalışma zamanları. İşe 1,5 saatte gidiyorum hesabıma göre. Yarım saati yürüyerek, yarım saati metro, yarım saati otobüs kullanarak gidiliyor. Belki 1,5 saatten biraz daha sürebilir.
Evde durmaktan artık sıkıldım. Kendi paramı kazanmak istiyorum. Sosyal fobi ve özgüven sorunum var. İş görüşmesine giderken gile tereddütlüydüm. Pandemi sürecinde sosyal fobim arttı. Majör depresyon sorunum da var. Son 1 aydır yoğun şekilde yaşıyorum.
Ama bir de diğer yüzü var işin. Ben ailemle yaşıyorum. Annemin kronik bir rahatsızlığı var. Her gün 1,5 saatim yollarda. Toplu taşıma kullanacağım. Covid olup eve getirmekten, aileme bulaştırmaktan korkuyorum. Annem çok hassas bu konuda. Onu iş konusunda ikna etmem gerekecek ama ya benim yüzümden covid olursa diye şimdiden bir endişe içindeyim.
Biliyorum herkes çalışıyor. Herkes için geçerli aynı riskler. Bana özel bir durum değil...
Sizce ne yapayım? Bugün işyeri sahibine haber vermem gerek. Aciliyeti var konumun
Merhaba Akıllı Hanımlar
Ben uzun zamandır işsizdim ve 2 aydır da aktif olarak iş arıyorum. Bir iş teklifi geldi. Muhasebeciyim. Haftanın 6 günü, sabah 9- akşam 6 çalışma zamanları. İşe 1,5 saatte gidiyorum hesabıma göre. Yarım saati yürüyerek, yarım saati metro, yarım saati otobüs kullanarak gidiliyor. Belki 1,5 saatten biraz daha sürebilir.
Evde durmaktan artık sıkıldım. Kendi paramı kazanmak istiyorum. Sosyal fobi ve özgüven sorunum var. İş görüşmesine giderken gile tereddütlüydüm. Pandemi sürecinde sosyal fobim arttı. Majör depresyon sorunum da var. Son 1 aydır yoğun şekilde yaşıyorum.
Ama bir de diğer yüzü var işin. Ben ailemle yaşıyorum. Annemin kronik bir rahatsızlığı var. Her gün 1,5 saatim yollarda. Toplu taşıma kullanacağım. Covid olup eve getirmekten, aileme bulaştırmaktan korkuyorum. Annem çok hassas bu konuda. Onu iş konusunda ikna etmem gerekecek ama ya benim yüzümden covid olursa diye şimdiden bir endişe içindeyim.
Biliyorum herkes çalışıyor. Herkes için geçerli aynı riskler. Bana özel bir durum değil...
Sizce ne yapayım? Bugün işyeri sahibine haber vermem gerek. Aciliyeti var konumun
Biraz birikmişim var ama hazıra dağ dayanmaz. Elbette ki elimdeki para bitecek. Ailemden harçlık isteyemem. Ya bir daha iş teklifi gelmezse diye endişeleniyorum. Şartları uygun olmasa da bir iş bulmuşken kaçırmak da istemiyorum :/Yarım saat yürümek az değil, hem de üstüne bir de 2 kere daha toplu taşıma değiştireceksiniz sabah akşam.
Maddi zorluktan değil de evde sıkılmaktan iş arıyorsanız bence bekleyin yaza kadar.
Haftanin 6 gunu çalışıp hergun 1.5 saat toplu taşıma kullanacaksiniz bu salginda.
Bence değmez
Şu an bayağı ikilemdeyim. Teşekkür ederim.salgının ne zaman biteceği belli değil
full önleminizi alın ve düşünün derim
bir arkadaş yazmış yukarıda anenizle aynı anda yemek yemeyin ve evde mesafeli oturun
Allah a emanet
Evime yakın yerlerle de görüştüm, ihtiyaçları yokmuş. Uzun süredir işsizdim. Böyle bir teklif gelince kaçırmak da istemiyorum. Bilemiyorum ki...Bende pandemi döneminde işe başladım, 8,5-6,5 çalışıyorum, insan geriliyor, maskeler,kolonyalar, bu soğukta tüm gün kapı cam açık havalandırıyorum. Pandemi çabucak bitecek gibi görünmüyor o yüzden başlarken Allaha emanet dedim başladım ama işi kabul etmemde en büyük etken yakın olmasıydı, toplu taşıma kullanmıyorum, pandemden ziyade çok uzun yıllar işe uzak mesafede çalıştım, onca saat çok yıpratıcı bir durum, zor durumda değilseniz yakın bir yer bulana kadar bekleyin derim
Valla ben de bilemedimGidiş geliş saati çok fazla. Hem de bu süreçte toplu taşıma kullanmak zorundasın. Bilemedim.
Bunalmışsınız anlaşılan, başlayın o zaman, belki sonraları daha yakında bir yer bulursunuz, iyi olur inşEvime yakın yerlerle de görüştüm, ihtiyaçları yokmuş. Uzun süredir işsizdim. Böyle bir teklif gelince kaçırmak da istemiyorum. Bilemiyorum ki...
karar vermişsiniz, riske atmayın vakalar çok fazla , ilerde daha iyisini bulursunuz inşallahAnnemle görüştüm şimdi. Olumsuz oldu cevabı. ''İş bulmuşsun, evde duracağına git çalış derdim normalde ama bu durumda bilemiyorum'' dedi. Yani olumsuz. Hayırlısı artık, önümdeki maçlara bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?