bence normal olan da tam olarak bu değil. psikolojik olarak çökertir bi kere.Aşılarınızı tamamlayın, kapal ortamlarda uzun süre kalmayın maske mesafe ve dezenfektan kullanın ve maskenizi sık sık değiştirin. Yılbası gecesi taksim meydanı gibi bir ortama girmeyin tabi de ama bu kadarı da fazla bence biraz adapte olmalısınız artık 2 sene olduMerhaba arkadaşlar .. Malum pandemi.. ben alerjik astım hastasıyım ve panik atak.. çocuğum yok henüz .işten eve evden işe gidiyorum kardeşlerim ve annemle zaruri haller dışında yarımşar saat ziyaret şeklinde olmak üzere görüşüp halleşiyorum .. Bu süreçte gün yapmak isteyen arkadaşlar , evine çağıran akrabalar , gelmek isteyen misafirler .. elimden geldiğince durumumu rahatsızlık duyduğumu anlatıyorum anlayan anlıyor ama anlamayanların yorumlarından bıkkınlık geldi..Normal olanı yaptığım için ya da olması gerekeni yaptığım için bu kadar yadırganmak ağrıma gidiyor . Şu an görümcem kayınvalidem sömestrde bana gelmek için gün sayıyor üstelik sorma ya da fikir alma yok huyumu bildikleri halde .. Eşimin ailesi elbette gelebilir ancak bu kadar keyfiyet bana fazla geliyor açıkçası böyle bir salgın döneminde.. sizler neler düşünüyorsunuz ?
artık pandemi mi kaldı ya abartı bence ömrümüzün sonuna kadar böyle mi yaşayacağız? bu kadar izole olmak da psikolojik açıdan iyi değilMerhaba arkadaşlar .. Malum pandemi.. ben alerjik astım hastasıyım ve panik atak.. çocuğum yok henüz .işten eve evden işe gidiyorum kardeşlerim ve annemle zaruri haller dışında yarımşar saat ziyaret şeklinde olmak üzere görüşüp halleşiyorum .. Bu süreçte gün yapmak isteyen arkadaşlar , evine çağıran akrabalar , gelmek isteyen misafirler .. elimden geldiğince durumumu rahatsızlık duyduğumu anlatıyorum anlayan anlıyor ama anlamayanların yorumlarından bıkkınlık geldi..Normal olanı yaptığım için ya da olması gerekeni yaptığım için bu kadar yadırganmak ağrıma gidiyor . Şu an görümcem kayınvalidem sömestrde bana gelmek için gün sayıyor üstelik sorma ya da fikir alma yok huyumu bildikleri halde .. Eşimin ailesi elbette gelebilir ancak bu kadar keyfiyet bana fazla geliyor açıkçası böyle bir salgın döneminde.. sizler neler düşünüyorsunuz ?
Bende size katılıyorum.
Ev ortamları rahat toplu buluşmalar bana hala abes geliyor netice de pandemi bitmiş değil. Bu ister bilmem kaçıncı doz aşı olunsa da bir gerçek. Çünkü aşı olan kişiler de vürüsü kapabiliyor bulaştırabiliyor korunmak için bir önlem olarak görmüyorum maalesef ki.
Eğer birileri görüşmek için çok ısrarcı oluyorsa da eve misafir almak veya ona gitmek değil de açık havada görüşmeyi tercih ediyorum.
Sadece ailemle ev görüşmesi yapıyorum o da iki yıldır sarılmamışızdır birbirimize evde olsak bile tedbirli hareket ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?