Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E yani tam gaz devam ediyor pandemi. Vaka sayısı da coşmuş durumdaartık pandemi mi kaldı ya abartı bence ömrümüzün sonuna kadar böyle mi yaşayacağız? bu kadar izole olmak da psikolojik açıdan iyi değil
Ben kendimden ziyade onları düşündüğüm için bu şekilde davranıyorum ki üç kardeşiz hepimiz aynı şekilde.Ay iki yıldır anne babanıza sarılmadınız mıAllah uzun ömür versin, kimin ne kadar ömrü var belli değil tabii ama iki sene aileye sarılmamak için çoook uzun geldi bana. Bir pcr falan yaptırıp virüssüz olduğunuza emin olun sarılın bari ya
![]()
tamam eve kapanın bir yere çıkmayın o zaman ömrünüzün sonuna kadarE yani tam gaz devam ediyor pandemi. Vaka sayısı da coşmuş durumda
Evet ortası yok çünkü. Ya eve kapanmaliyiz ya dip dibe gorusmeliyiz herkesle.tamam eve kapanın bir yere çıkmayın o zaman ömrünüzün sonuna kadar
sanki tek dip dibe olma evde oluyor hiç işe gidip otobüse binmiyor bu insanlarEvet ortası yok çünkü. Ya eve kapanmaliyiz ya dip dibe gorusmeliyiz herkesle.
Ben kendimden ziyade onları düşündüğüm için bu şekilde davranıyorum ki üç kardeşiz hepimiz aynı şekilde.
Kendim çalışmıyorum fakat eşim çalışıyor bissürü insanla muhattap ve okul ortamında. Ben sarılmayayım onlar sağlıklı kalsın daha mantıklı bir tercih. Benden dolayı vürüs kapsalar bu daha üzücü durum neticede. Allah’a şükür iki yıldır bir vürüs mevzumuz olmadı.
Ayrıca pcr her durumda doğru sonuç mu veriyor ki güvenilir olacak bu da ayrı bir soru işareti.
Belki binmiyor konu sahibi. Ben binmiyorum mesela. Hem başından beri maske, mesafe, hijyen denmiyor mu? Isyerlerinde, markette vs maske ve mesafe var. Ama evde olmuyor iste. Gelen misafir hele yatılı ise maske mi takacak? Sanmıyorum.sanki tek dip dibe olma evde oluyor hiç işe gidip otobüse binmiyor bu insanlar
Merhaba arkadaşlar .. Malum pandemi.. ben alerjik astım hastasıyım ve panik atak.. çocuğum yok henüz .işten eve evden işe gidiyorum kardeşlerim ve annemle zaruri haller dışında yarımşar saat ziyaret şeklinde olmak üzere görüşüp halleşiyorum .. Bu süreçte gün yapmak isteyen arkadaşlar , evine çağıran akrabalar , gelmek isteyen misafirler .. elimden geldiğince durumumu rahatsızlık duyduğumu anlatıyorum anlayan anlıyor ama anlamayanların yorumlarından bıkkınlık geldi..Normal olanı yaptığım için ya da olması gerekeni yaptığım için bu kadar yadırganmak ağrıma gidiyor . Şu an görümcem kayınvalidem sömestrde bana gelmek için gün sayıyor üstelik sorma ya da fikir alma yok huyumu bildikleri halde .. Eşimin ailesi elbette gelebilir ancak bu kadar keyfiyet bana fazla geliyor açıkçası böyle bir salgın döneminde.. sizler neler düşünüyorsunuz ?
Ne yapsın peki insanlar? Şehir dışındaki ailelerini görmesinler mi hiç? Ne zamana kadar görmeyeceğiz birbirimizi? Ya bu sürede başımıza bir şey gelir de hiç göremezsek?Belki binmiyor konu sahibi. Ben binmiyorum mesela. Hem başından beri maske, mesafe, hijyen denmiyor mu? Isyerlerinde, markette vs maske ve mesafe var. Ama evde olmuyor iste. Gelen misafir hele yatılı ise maske mi takacak? Sanmıyorum.
Dikkat eden insanlarda ve evet hala dikkat edenler var belki kendisi belki yakını riskli grupta. Belki o da yok sadece düşünceli bir insan bilemeyiz...
Ne diyorduk dikkat eden insanlar hala birisi yanında maske indirince rahatsız oluyor olabilir. Gidip ona 7 sene tıp eğitimi almış gibi hastalık ismi koyamayiz değil mi?
Ama koyanlar var...