aslıcığım yeni aldıklarını güzel günlerde kullan..
daha birde masa ve kurutmalık var dimi off bitmicek sanki hiç bu eksikler
Canım benim sende sona yaklaştın galibaaçeyizin nerdeyse bitmiş, gerçi dediğin gibi eksikk hiç bitmezz :26:ütü masanla kurutmalığını iyi günlerde kullann çok beğendimm zevkli kızsın vesselam
Teşekkür ederim böceğim. Daha güzelleri senin olsun.
Daha sırada yatak örtüsü, kahvaltı takımı, fırın, tost makinesi, bonya paspas takımı, kirlilik , ... :78:
birsürü şey var yahu saydıkça bitmiyo :95:
Yatak örtüsü banyo paspası benimde alıncak ama evin durumuna rengine göre beklemedeyim. Kahvaltı takımında ısrarlımısın bende aldım ama şimdiki aklım olsa almazdımm :26: boşaa para şimdi çok güzel beyaz porselenler moda düz kare beyaz servis tabakları bide küçük kahvaltılıklar zeytin tabakları felan değişik tabaklar alırdım. Yani yine alcam aklımda ama öbürünü boşa aldım gibi :44:
kurutmalık ve ütü masasını da almışşsın :87:
Canım benim süper bi konuya değindin valla şu an :))
Bende kahvaltı takımı için birsürü yere baktım ama gerçekten içime sinen bişey bulamadım tam anlamıyla. Bazılarının servis tabakları çok küçük. bazılarında gereksiz parçalar.
Karacanın beyaz 4 yapraklı yonca modelinde servis tabağı var.
Taneyle satılıyor Onlardan alıcam 6-10 tane.
Senin dediğin gibi yine ordan peynir tabağını, zeynitliği reçelliği falan tamamlıcam
Beyaz porselenlerden inşallah.
Hem kahvaltı takımıyla aynı paraya gelicek hemde istediğim modelleri alıcam.
Sende bu konuya değinince böyle söyleyince biraz daha içim rahatladı valla.
Evet bimden aldım :87:
Tek bitane kalmıştı şansıma
Bende krc yi kastetmiştim zaten cnm çok güzle servis tabakları var dün baktım mağazasına aklıma yerleştirdim herşeyi gidip almak kaldı. Hem daha şık hem daha kullanışlı. Yalnız düz kare servis tabakları pahalı geldi 14 lira teki. Güral shoplarda 6,95 aklında olsun:82:
iyi günlerde canım,hepsi çok güzel aldıklarının...
canım oncelıkle ceyızlerın cok guzel ıyı gunlerde kullan
moralını bozmak ıstemem ama o pıke takımlarının aynıları bende var lımangodan almıstım
fıyatı uygun dıye her rengını almıstım ama hıc memnun kalmadım cok sertler yıkandıkca dahada sertlesıyorlar degıstırme ımkanın varsa bence degıstır
ben ceyızımı allmode bernando karaca bıev karısımı aldım cok guzel seyler var orda
nevresım takımı olarak taç ve sarev urunlerı cok guzel
canım oncelıkle ceyızlerın cok guzel ıyı gunlerde kullan
moralını bozmak ıstemem ama o pıke takımlarının aynıları bende var lımangodan almıstım
fıyatı uygun dıye her rengını almıstım ama hıc memnun kalmadım cok sertler yıkandıkca dahada sertlesıyorlar degıstırme ımkanın varsa bence degıstır
ben ceyızımı allmode bernando karaca bıev karısımı aldım cok guzel seyler var orda
nevresım takımı olarak taç ve sarev urunlerı cok guzel
Aslı'cım az kalmış çeyizlerin bitmesine şekerüm :))
Teşekkür ederim. Benimde bernardo karaca biev favorilerim.
Şimdi bide uyku seti almam lazım. Ona sarev veya taçtan bakim.
Sağol tavsiyen için canım. Ama değiştirme imkanım yok.
Ben onları alalı 6 ay olmuştur heralde.
Beşiktaşta bi çeyiz mağazasında kampanyalı almıştım.
Artık bunlarla bir süre idare ederim.
Sertleşirse daha sonra bir iki takım daha alırım napim
Tekrar teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için arkadaşım.
Ya canım bide bol yumuşatıcıyla filan yıkayıncadamı sertleşiyor.
Tüh ya üzüldüm
Amann sağlık olsun diyelim bari :92:
bende alalı baya oluyor annemede almıstım ona aldıklarımı kullandık ben kendımkılerını sadece bı kez yıkadım guzelce utuledım daha yumusak oldu ama kalıtesını sende kullanınca anlıcaksın bı tacın sarevın ozdılegın yumusaklıgı yok bende dedım canım sagolsun ılerde alırım yıne zaten hedıye getırenlerde olur.
buarada eksık hıc bıtmıyor hep bıseyler eksık kalıyor ewe gırmeden yasamaya baslamadan anlamıyorsun.
Allah kolaylık versın canım cok zor ve ugraslı bı donem maddı manevı bakımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?