• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paniğe kapıldım

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.734
1.137
698
Ankara
Arkadaşlar üniversite okuyanlarınız biliyordur (bu uygulama her üniversitede var mı bilmiyorum ama), dönem sonunda ders ve öğretim elemanını değerlendirme anketi veriyorlar. Ben de bugün doldurduğum bir ankete takıldım, pişmanlık yaşıyorum. Her ne kadar "öğretmenler görmeyecek" denilse de acaba bu öğrencilerin anket doldurmaya teşvik edilmesi için söylenen bir yalan olabilir mi? Yoksa hocalar da bu anketleri alıp bakıyorlar mı? Korkuyorum çünkü hocayı pek iyi değerlendirmedim, orta ve zayıf notlar verdim. Halbuki kendisi de çok iyi davrandı bana bu dönem fakat dersin sıkıcılığı ve zorluğu yüzünden düşük notlar verdiğim maddeler oldu. Şimdi korkum; bunları hocalar da görüyorsa ve hoca bakınca el yazısından anlayıp bu yüzden bana düşük not verirse? Tam da her şey, dersler, notlar öyle güzel gidiyordu ki herşeyi mahvettim diye üzülüyorum. Çok pişmanım.

Arkadaşlar üniversite okuyanlarınız biliyordur (bu uygulama her üniversitede var mı bilmiyorum ama), dönem sonunda ders ve öğretim elemanını değerlendirme anketi veriyorlar. Ben de bugün doldurduğum bir ankete takıldım, pişmanlık yaşıyorum. Her ne kadar "öğretmenler görmeyecek" denilse de acaba bu öğrencilerin anket doldurmaya teşvik edilmesi için söylenen bir yalan olabilir mi? Yoksa hocalar da bu anketleri alıp bakıyorlar mı? Korkuyorum çünkü hocayı pek iyi değerlendirmedim, orta ve zayıf notlar verdim. Halbuki kendisi de çok iyi davrandı bana bu dönem fakat dersin sıkıcılığı ve zorluğu yüzünden düşük notlar verdiğim maddeler oldu. Şimdi korkum; bunları hocalar da görüyorsa ve hoca bakınca el yazısından anlayıp bu yüzden bana düşük not verirse? Tam da her şey, dersler, notlar öyle güzel gidiyordu ki herşeyi mahvettim diye üzülüyorum. Çok pişmanım.

sallaaa.
deveye diken....
bundan sonra daha iyi davranır sana gör bak.

Tabi ki görmezler.. onlar orana göre hesaplanır..
Bütün okulu tek tek inceleyecek değiller ya :)
Ya % lik yada net rakama göre sonuç çıkar..

o anketlerde isim soyisim istenmiyo. istediler mi sizden?

yok artık. yazından anlayacak hali yok ya canım. yüzlerce ögrenci var. ayrıca dogru doldurduysan vicdan yapmana gerek yok. ve çogu kişinin kafadan salladıgını düşünüyorum böyle anketlerde.

o anketlerde isim soyisim istenmiyo. istediler mi sizden?

istemediler fakat sabah sabah bir yerine yanlışlıkla ismimi, öğrenci numaramı falan yazmış olabilir miyim diye içime kurt düştü. bunun dışında ismim olmasa bile el yazımdan tespit edilebilirim gibi geliyor.

istemediler fakat sabah sabah bir yerine yanlışlıkla ismimi falan yazmış olabilir miyim diye içime kurt düştü. bunun dışında ismim olmasa bile el yazımdan tespit edilebilirim gibi geliyor.

Üniversiteye gittiğinizden emin misiniz

istemediler fakat sabah sabah bir yerine yanlışlıkla ismimi, öğrenci numaramı falan yazmış olabilir miyim diye içime kurt düştü. bunun dışında ismim olmasa bile el yazımdan tespit edilebilirim gibi geliyor.
abartma istersen.. el yazısından o kadar insanınkiyle uğraşmazlar.kimseninböyle detaylara ayıracak vakti yok emin ol. ismini de yazmamışsındır bosuna kuruntu yapma. ki yazmışsan bile bi zahmet hoca eksiğini düzeltsin madem..

Ay korkmayin, hoca hakkinda abzurt bir sey yazmadiysaniz hic sorun olmaz. siz de keske daha objektif doldursaydiniz anketi kendi ruh halinize gore degil

abartma istersen.. el yazısından o kadar insanınkiyle uğraşmazlar.kimseninböyle detaylara ayıracak vakti yok emin ol. ismini de yazmamışsındır bosuna kuruntu yapma
ders 40 kişilik. hocanın bu dönem verdiği başka bir ders yok diye de biliyorum. öyle olunca biraz uğraşsa bulabilir gibi geliyor. ben hala "hocalar görmeyecek" meselesinin yalan olduğunu düşünüyorum, bu yüzden kuruntu yaptım.

O anketlerde isim verilmesi zaten etiğe aykırı bir durumdur. Yani hocalara isim gitmez ayrıca ne öğrenciler ne de hocalar o anketleri umursamazlar. Ben rastgele doldururum hep. Eksi verdiğim çok hoca oldu ama hepsinin dersinden a ile geçtim. Hocada isim pesıne düşecek değil zaten eğer isimler bilinse benim okuldan atılmam gerekirdi:)

ders 40 kişilik. hocanın bu dönem verdiği başka bir ders yok diye de biliyorum. öyle olunca biraz uğraşsa bulabilir gibi geliyor. ben hala "hocalar görmeyecek" meselesinin yalan olduğunu düşünüyorum, bu yüzden kuruntu yaptım.
bu kadar korkak olmayın. olmamıştır demicem olduysa bile diyerek başlıyorum.. bi sıkıntı olsa karşısında dik durmayı bileceksiniz. dikbaşlılık değil yanlış anlama, hakkın olan bir şey. "hocam ben objektif bi şekilde doldurdum, bunlar benim izlenimlerim" bu kadar yaa..
bu arada dediğim gibi kimse bişey bulup çıkarmaz. insanların gereksz detaylara ayıracak vakti yok ;)

O anketlerde isim verilmesi zaten etiğe aykırı bir durumdur. Yani hocalara isim gitmez ayrıca ne öğrenciler ne de hocalar o anketleri umursamazlar. Ben rastgele doldururum hep. Eksi verdiğim çok hoca oldu ama hepsinin dersinden a ile geçtim. Hocada isim pesıne düşecek değil zaten eğer isimler bilinse benim okuldan atılmam gerekirdi:)
genellikle uğraşmak istemedikleri için her şeyi iyi olarak notluyorlar, onlar o yüzden tehlikede değil. ama benim gibi umursayıp, yerine göre düşük yerine göre iyi not verenler risk alıyor gibi geliyor bana.

panik yapacak birsey yok ben son sınıf öğrencisiyim her dönem o anketleri doldurdum. Bugune kadar hiçbir hocadan anket lafını duymadım. Yani hoca umursamaz çünkü onlarda anketlerin rastgele doldurulduğunu bilirler.

panik yapacak birsey yok ben son sınıf öğrencisiyim her dönem o anketleri doldurdum. Bugune kadar hiçbir hocadan anket lafını duymadım. Yani hoca umursamaz çünkü onlarda anketlerin rastgele doldurulduğunu bilirler.
her dönem doldurdun fakat kötü notladığın oldu mu?

Gorduklerini varsayiyorum???
El yazisindan aramak bulmak falan. Ohoooo.

Hadi ismini numarani falan da yazdin diyelim.
"Kim boyle salak bi saka yapar arkadaslar ya!!!" Cemkirmesi yaparsin.

Buyutecek bir sey yok.

bızde fakulteden ders gırısı yaparken sene basında ders secımı penceresı anketı doldurmadan acılmazdı elden anket doldurmazdık elektronık ortamda doldururduk.. bende bı an once acılsın kaydı yapım dıe saallar sallar gecerdım rastgele.. okunacagını arastırılacagını ve hatta yapanların bıle bunu dıkkate alacagını sanmıyorum formalıteler ülkesi türkiyeden bahsedıyoruz..

Back
X