- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Kitaplar okuyorum kendimi dinlemiyorum ama geçmiyor umarım uzun sürmezGeçmiş olsun,siz kendinizin de doktoru olun dinlemeyin fazla kendinizi.
Umarım eşimde de aynı sıkıntı var,onu gözlemlediğim zaman bunu düşünürüm...Fazla odaklanmayın ve yoga,yürüyüş,spor bunlarla da meşgul olun derim....Kitaplar okuyorum kendimi dinlemiyorum ama geçmiyor umarım uzun sürmez
Benim de düğünüm var nişanlım adına endişeleniyorım ne yapacak benim gibi psikolojisi bozuk bi kadını diye.Umarım eşimde de aynı sıkıntı var,onu gözlemlediğim zaman bunu düşünürüm...Fazla odaklanmayın ve yoga,yürüyüş,spor bunlarla da meşgul olun derim....
Düşünmemek lazım sanırım ölümden öte köy yok amaaan demek lazımlise sondayken basıma gelmişti benimde dersteyim carpıntım basladı gecer filan diye bekliyorum gecmedi heryerim uyustu filan apar topar hastaneye götürmüşlerdi o senede baya stresli üzüntülü bi dönemdeyim bir süre kalp ritmi düzelsin diye ilac kullandım uzun bir süre bu gecmedi bende sonra yavas yavas azaldı suan iyiym sanırım sende stresli dönemlerden geciyorsun üzüntülü oldugum dönemlerde tekrarlar sana tek tavsiyem üzerine düştükce dahada sıklasır üzerine düşme sen ondan korktukca gecmez
düşünmüceksin yine carpıntım olursa yıne oyle olursam dersen gecmezDüşünmemek lazım sanırım ölümden öte köy yok amaaan demek lazım
düşünmüceksin yine carpıntım olursa yıne oyle olursam dersen gecmez
evlilik arifesindesin fazla strese girdin bu yuzden oldugunu düşünüyorum evlendiğin zaman gecicektir bütün stresi atlatmıs olacaksınBöyle bişey yok ama ruhum daralıyo oturduğum yerde duramıyorum içimdeki kaygıdan.kendimi kaybedecekmişim duygusu oluyor
Cansın.inşallah ondandırevlilik arifesindesin fazla strese girdin bu yuzden oldugunu düşünüyorum evlendiğin zaman gecicektir bütün stresi atlatmıs olacaksın
sevdicegine kavusunca gecer merak etmeCansın.inşallah ondandır
Emdr ve hipnozu araştıracağım.bugün bi arkadaşıma benimle acilen gelir misin diye teklif ettimartık hastalık hastası diye düşündüğü beni anlamadığı için gelmedi.Ys takma ya dedikçe sinir basıyo beni deBi olaya bağli olmayan bi sey bu iyi bilirim. Herkes bi sey der ama yasayan biliyor hayatin cok guzel de olsa fark etmiyor.Nasil cigerlerini usutmus birine oksurme denmezse,buna da bosver takma denmez.Emdr veya hipnozla atlatilabilir.Bir arastirin derim
Çok memnun olurumben duayla yendım ısteersenız sıze atabılırım ozelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?