- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ne gibi belirtiler varÇok geçmiş olsun benzer ama daha basit belirtili bir durum yaşıyorum ne olduğunu bile bilemeden öğrenemeden. Hayat standardı o kadar düşüyor ki anlayabiliyorum sizi.
Ne gibi belirtiler var
Tedavi oluyormusun yoksa saldırgan okuyormuşsunuz?Ben 9 senedir panik atak hastasıyım çaresi gamsızlık, bunu bilir bunu söylerim, bende o yok,detaylı düşünürüm hep daha iyisi olsun isterim didiklerim detayciyım
Tedavi oluyormusun yoksa saldırgan okuyormuşsunuz?
Bizim şube de biri vardı herşeye saldırırdı
Tedavi oluyormusun yoksa saldırgan okuyormuşsunuz?
Bizim şube de biri vardı herşeye saldırırdı
Geçmiş olsun canımTam tersine pasifleştiren hayattan kopartan bir durum. Nevrotik bir durum insan kendinin farkında oluyor. O atak gelince aslında bişey olmadığını geçeceğini biliyor insan. Hayal dünyasında yaşamıyor şizofreni gibi diğer hastalıklarda olduğu gibi. Bahsettiğiniz başka bişey olsa gerek.
Geçmiş olsun canım
Herşeyi büyütür dövüşecek hatta vuracak hale gelirdi sonra hiçbirşey olmamış gibi panik atağım var derdi .
Alttan alıyordum ama bizi de bu tavırları kötü etkiliyordu .
İlaç kullanmıyorum onlar çalıştırmıyor diyordu.
Aynen canım ama ben bi 6 ay antidepresan kullandım.ona kıyasla artık ataklarım biraz daha hafif geliyor.bulunduğu m yerleri terk etmeye çalışıyorum.nefes egzersizleri de işime yarıyor .ataklarım geldiği an sürekli uyuma k istiyorum yoksa dediğin gibi bayılma hissi varÇok geçmiş olsun, aynı durumdayız desem?
Ortada hiçbirşey yokken gelen ve bir türlü gitmeyen hatta günlerce süren o "hissi" çok hemde çok iyi bilirim.
Bir çare bulabildim mi, maalesef hayır.
Farklı şeylere yönelmekte fayda etmiyor ne yazık ki.
Sürekli ha bayıldım ha bayılacağım hissi ile geziyorum etrafta.
Allah yardımcımız olsun inşallah.
Ben de aaynı durumdayım.biraz ufak şeyleri büytür kavga sebebi yapabilirim.çabuk sinirleniyorumGeçmiş olsun canım
Herşeyi büyütür dövüşecek hatta vuracak hale gelirdi sonra hiçbirşey olmamış gibi panik atağım var derdi .
Geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın zaten yaptığı bize de kendine de büyük zarar veriyorduBen de aaynı durumdayım.biraz ufak şeyleri büytür kavga sebebi yapabilirim.çabuk sinirleniyorum
mesaj tekrarıBen de aaynı durumdayım.biraz ufak şeyleri büytür kavga sebebi yapabilirim.çabuk sinirleniyorum
Bence arkadaşınızın rahatsızlığının panik atakla hiç alakası yok. Uydurmuş büyük ihtimalleGeçmiş olsun canım
Olabilir cnmBence arkadaşınızın rahatsızlığının panik atakla hiç alakası yok. Uydurmuş büyük ihtimalle
Dövüşmek isteyen panik atak hastası ilk kez duyuyorum. Kendine kılıf olsun diye sallamıştır panik atağım diye
Genetik yolla bulaşan ilk hastalık kalp hastalığı ikincisi de panik atakmış.bizim de öyle sanırım anne tarafmda bildiğim 4 kişi var.ananem annem Annemin kuzeni..Aynı durum bendede var ve babaannemde gençliğinden beri babam ve amcamda aynı şekilde psikiyatri genetik geçişli bu hastalık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?