panik atak mi bu?

Mesaj olayını bilemedim:)

Benim 2-3 gün sürüyor maksimum. Mesela 1 hafta önce vardı yine,okulda bir şeylere canım sıkıldı derste boguluyordum neredeyse tabii bir de ders anlatırken maske ağzımda onun da gerilimi var bende. Aklıma nefesim geldikçe nefesim kesiliyor sonra başka şeye dalınca düzeliyor. Tuhaf bir durum ama dediğim gibi alıştım artık nereden baksa 7-8 senedir var bende

YouTube da İzzet Güllü diye bir psikologun kanalı var panik atak vs için videoları var pandemi stresi içinde var videosu izleyin isterseniz

tipatip aynisi:) benim tek fark daha uzun suruyor. daha dogrusu eskiden bu kadar uzun surmezdi, ama is hayatindaydim filan. simdi calismiyorum ve zaten evde kaldikca artti siddeti de....evde biseylere odaklanayim diyorum ama o kadar siddetli ki cocuga kitap okumak istedogimde ona dahi odaklanamiyorum basiyo beni birakiyprum hemen...calisirken hayatin kosturmacasiyla atlatmak daha kolay oluyormus cidden onu fark ettim.
YouTube da İzzet Güllü diye bir psikologun kanalı var panik atak vs için videoları var pandemi stresi içinde var videosu izleyin isterseniz
izliyorum, videolari izlerken iyi hissediyorum gibi, ama kapattiktan 5 dk sonra aynisi oluyor yine

Benim boğazımda da bir acı var. Sürekli bişeyler kokluyorum. Koku, tat alabiliyor muyum diye kontrol hakimdeyim.

Dün gece nefesim kesildi herhalde ölüyorum diye düşündüm. Şimdi yatmaya korkuyorum aynısı olur diye. Herkeste bişeyler var galiba.

surekli birseyleri koklarsan bir sure sonra koku ve tada hassasiyetini kaybedebilirsin, aonra daha cok paniklersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…