- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
Canım panik yapma merak etme bir süre sonra düzelmeye başlayacaksın şimdiki gibi şiddetli krizler geçirmeyeceksin
bendede ilk başladığı zaman bütün gün kriz geçiriyordum doktora gittiğimde hiç unutmam merdivenden çıkarmıyordum doktora bu hiç geçmeyecekmi hep böylemi kalacağım dedim
gerçekten bir ay sonra bile daha az ataklar geçiriyordum şimdide panikatakla yaşamayı öğrendim
incimnaz. bir yildir ilac kullanmiyorum panik atakliym demissinz ? bende ilac kullanmak istemiyorum.uc aylik bebegim var emziriyorum ilac vermiyor dr.lar..siz bi yil ilacsiz nasil gecirdiniz ataklariniz cok siddetlimiydi? ben cok korkiyorum yaaa
Arkadaşlar bende de panik atak sorunu vardı ama çok şiddetli değildi ilaç kullanıyordm hiç bi faydasını görmüyordum bıraktım bende.Ama bi ay içinde çok şiddetki krizler geçirdim ailemede anlatamıyorum durumu sizce napmalıyım ilaç tedavisinemi başlıyım yoksa kendi kndne geçebilir mi lütfen yardm edin
ben iyileştim kızlar...her yolu denedim ilaç, terapi..vs. 4 senedir pa çekiyordum otobüse bile binemez olmuştum ama çok şükür kurtuldum....mutlaka NLP ve EFT yöntemleriyle tanışın 21 günde kurtuldum:) PA nın bilinçaltındaki sebebini ortadan kaldırmanın en etkili ve kısa yolu bu, yıllarca terapiye gitmenize gerek yok, mucize gibi...sormak istediğiniz birşey olursa özelden msj atın seve seve yardımcı olurum çünkü bu işkenceyi çeken bilir...4 yılım boşa geçti, güzelce yaşamak varken en güzel yıllarım çöp olmuş meğer...ama hiçbirşey için geç değil kızlar üzülmeyin, bunlar hep tecrübe şuan hayatın kıymetini benim kadar bilen yoktur) herkese geçmiş olsun-lütfen üzülmeyin herşeyin çaresi var yeter ki siz aramasını bilin...
ben iyileştim kızlar...her yolu denedim ilaç, terapi..vs. 4 senedir pa çekiyordum otobüse bile binemez olmuştum ama çok şükür kurtuldum....mutlaka NLP ve EFT yöntemleriyle tanışın 21 günde kurtuldum:) PA nın bilinçaltındaki sebebini ortadan kaldırmanın en etkili ve kısa yolu bu, yıllarca terapiye gitmenize gerek yok, mucize gibi...sormak istediğiniz birşey olursa özelden msj atın seve seve yardımcı olurum çünkü bu işkenceyi çeken bilir...4 yılım boşa geçti, güzelce yaşamak varken en güzel yıllarım çöp olmuş meğer...ama hiçbirşey için geç değil kızlar üzülmeyin, bunlar hep tecrübe şuan hayatın kıymetini benim kadar bilen yoktur) herkese geçmiş olsun-lütfen üzülmeyin herşeyin çaresi var yeter ki siz aramasını bilin...
nasıl bir yöntem bu nlp eft?kaç gün oldu nlp göreli ozamnadna bu yana atakların bitti mi yani?daha doğrusu panikatağı nasıl yaşıyordun ve naısl bitti yani çarpıntılar,atşe basmaları gibi mi yoksa daha hafif mi ne biliyim merak etti şimdi nasıl uyguladı kim yaptı ay heycanlandım rica etsem anlatırmısın şunu doğru düzgün
yaklaşık 3 yıldır panik atak için tedavi görüyorum. haziran ayında doktor kontrolünde ilaçlarımı bırakmıştım.
2 gece önce öyle bir kriz yaşadım ki bundan öncekiler yanında devede kulak kalır. belirtiler bildiğimiz panik atak belirtileriydi titreme, baş dönmesi, çıldıracakmış gibi hissetme... ama şiddeti hiç olmadığı kadar yüksekti. o an yaşadıklarımın panik atak olduğunun bilincindeyim. yine de yüzümün uyuşmasını yüz felcine, başımın dönmesini zehirlenmeye bağladım. o an düşüncelerimi kontrol edebilmenin bir yolu yok mu?
bende yaklaşık 2 yıl ilaç kullandım bıraktım ve hiç karşılaşmadğım br kriz geçirdim.hastaneye zehirlendiğimi düşünerek götürüldüm.kanım alınıp tahlil yapıldı ama hiç biş yok.artık ilacı bırakamam.atak geçire geçire öğrenicez kontrol etmeyi diye düşünüyorum.geçmiş olsun inş birgün kurtuluruz.
söylediğin doğru, atak geçire geçire öğreneceğiz. ama bu atakların ruhumda bıraktığı izler nasıl silinecek onu bilmiyorum. gerçekten çok yıpratıcı. üstelik öyle yerlerde panik atak yaşadım ki (sinemada, otobüs yolculuğunda, okulda, tiyatroda...), hayata karşı daha soğukum artık.
ilaç kullanmiyormusun ki? ilac kullanırken atak yasiyormusun
evet ya bende heyecanlandım ne olur nasıl kurtuldun bu illettten bizlerede anlat yemin ederim bu hastalıktan kurtulmak için neyim varsa vermeye hazırım bıktım ya
bende seni aklının almayacağı kadar çok iyi anlıyorum ve çok üzülüyorum neden başıma gelirçok ciddi boyun fıtıklarım var çaresini bulamıyorum panik atak hastası oldum çaresini bulamıyorum.hayatım zehir oldu evlatlarıma bile faydam yok diyebilirim.nereye kadar gidecek böyle.
yüzüm ve vücudumun bazı bölgeleri hatta ağzımın içi bile yanıyor sanki viks sürülmüş gibi biber yanığı gibi.ne yapacağımı şaşırdım.bu panik atak mı yoksa başka bi hastalık mı?
yarın nöroloji ve psikiyatr randevu aldım inşallah bi çözümü bulunur yoksa ben artık ilaca başlayacağım ve panik atak olduğumu kabul edeceğim
ya arkadaşlar bişiy sorcam: aranızda evli gerçi saçma bir soru oldu amaçalışan ve bebek sahibi olmayı düşünen varmı??
ben panikataktan dolayı herşeye tedirgin yaklaşıyorum.. ataklar halinde yaşamam azaldı şu lanet hastalığı, ama uykusuzluk beni mahvediyor zaten ataklarda uykusuz kaldığım günlerde nüksediyor yani uyursam pek bir problem yok allaha şükür .ama uyuyamadıysam vay halime uykusuz kalırsam panikatak, panikatak olusam uykusuz kalıyorum böle bir kısır döngü işte biraz karışık oldu amabakmayın güldüğüme ağlancak halimize güler olduk herneysem demem o ki uykusuzluk yaşayan varmı benim gibi? birde buna çare bulan uykusuzluğa yani.?.benim öle çarşıpazar gezememe yada otobüse falan binememe gibi korkularım yok ama hamilelliği çok istediğim halde hep geri adım atıyorum kafamda yani ben bu hastalıkla nasıl hamilelik geçircem çıldırım diorum bulantı yaşıyorum zaten ara arahatta bi ara çok zayıflamıştım yemek yiyememekten ayrıca boyun fıtığıda var napcem ben benim gibi olan varmı aranızda çok karışık yazdım üzgünüm..ama iki kelam da etseniz yeter yani
Canım benim gibi olan varmış demişsin olmazmı hemde çok var
mesala benbende uyumazsam panikatak krizlerim başlıyor dengem gidiyor uyursam süperim ama bazen komşularım ses yapmaları sebebiyle uyuyamayınca ertesi gün asabi oluyorum ve uykusuzluk yaşıyorum çok uykusuz olursam uykuya geçemiyorum ve pa krizlerim geliyor ve onlarda uyutmuyor çok kötü bir kısır döngüye giriyorum en iyisi kafaya birşeyi takmamak onun içinde kafaya takacak veya kendini üzecek ortamlara girmemek gün içerisinde kahve çay çok az almak bitki çayları ve ayran içmek bu tarz şeyler yaparak uyku düzenimi sağlamaya çalışıyorum sanada öneriririm
canım benim bir oğlum var 11 yaşında ona hamileyken pa krizlerim yoktu hatta panikatak diye hastalık yoktu ama ben düşünüyorumda o zamanlar bende azda olsa heyecan korku yani ankesyite varmış ben bile doğurduktan sonra herkes doğurur bence
ayrıca hamilelik çok zor ama bir o kadar keyifli birşey
panikataklı olup hamile kalan ve bunu başaran arkadaşlar var burda topicleri var sana linkini atıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...mileler-hamile-adaylari-307.html#post26895059
birbirlerine çok güzel destek oluyorlar eminim sanada olurlar
eğer aklında anne olmak varsa bun bekletme panikataklarına yenilip anne olmayı erteleme panikatak seni değil sen onu anne olarak yen derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?