bu panik arak yüzünden beni kimse anlamıyor .korkularım endişelerim aileme saçma geliyor onlara çok saçma geliyor bu durum..inanın çok yalnızım derdimi paylaşıcam beni anlayabilecek kimse yok çevremde iş bulamıyorum oda ayrı bir stres düzeltiçe batıyorum sanki:18:
Canım biz varız kendini üzme istediğin herşeyi bizlerle payşabilirsin
yine tekrarlmasi ne demek ayni ataklar surekli devammi ediyor ? beb sosyal hic bisey yapamiycakmiyim peki ? iki kuzum var cok kucukler kim onlara bakcak yavrum kucagima gelmek istiyor ama ben onu alamiyorum bsey olcak atak gelcek oglum korkcak diye .yenen tek kisi dahi yokmu hayatim bitti
of ya bendede mi panik atak var acaba. sürekli düşünüyorum bişey varmı bişey olurmu bişey olmuşmudur ben onu yapamam oraya gidersem kötü olurum
ya mesela en küçük bişeyde biyerden ses geldi apartmanda oturuyosun haliyle eve hırsız mı girdi diye düşünebiliyosun çok çabuk herşeye heyecanlanıyorum çok fazla şeyi sürekli kuruntu yapıyorum.
canım bu ankseyite işte zaten panikatak hastaları ankseyiteli oluyorlar üstüne sıkıntı üzüntülerde eklenince panikatak krizleri ardından geliyor bende akseyiteli bir insanım yani heyecanlı sabırsız hereketli herşeyi kafaya takan
ama seninde kesin böyle diyemem tabiki doktor değilim
istersen bir pskiyatra git içinde rahatlar
aslında daha önce doktora gittim tedavi gördüm ama depresyoda olduğum için. tedaviyide yarım bıraktım çünkü 2 yıl ilaç kullandm geçmedi snra kendimi gerçekte çok iyi olduğuma inandırmaya çalıştım ve gerçekten önemdeki 6-7 ay çok mutluydum. bikaç tatsız olay oldu snra hayata olumsuz bakmaya başladım ama alıştım galiba :s şimdilerde panik atakta başlamış olabilir diye düşünüyorum çünkü şu nefes alamama bunalma durduğun yerde duramama gibi olaylarda başladı.
canım neden depresyonda olunca ilaçları bıraktınki
bende hiç ilaç içmedim 1 seneyi geçti panikatak anksiyete depresyon hepsi birden vardı
çünkü geçmedi ilaçlar mide bulantısı uyku yapıyodu ben 2-3 ilaç kullanıyodum ve işe yaramadığını düşünüyodum açıkçası :\
bend eilaçları 4 gün kullandım daha kötü oldum biraktım bende ilaç kullanmaktdan yana değilim bağımlı yapıyor bence
antidepresan kullanıcaklarada tavsiye etmedim hiç bi zaman aslında insan hoşlandığı şeyleride yapmak istemiyor ama hep kafanızı dağıtın sevsiğinz zevk alabilceğnz şeyleri yapın ve sürekli mutlu olduğunuzu hayatınızda bi sorun olmadığını yaşamanın çok güzel bişey olduğunu düşünün dedim :) ama panik atak apayrı birşeymiş biren heyecanlanıyosun ve kendine sorular sormadan duramıyosun engel olamıyosun
canım merak etme panikatakların bir süre sonra hafifleyecek
gerçekten panikatak çok kötü bir şeymiş demekki ne bilinçaltımız ne kadar dolduki artı fazlalıkları kusuyor
ama bir süre sonra azalıcak tıpkı tenceredeki sütün kaynayıp taşması gibi eğer ateş sönmezse bir süre sonra süt azalıyor ya aynı onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?