Panik Atak sorunu olanlar....

malesef denizim boyun fıtığı oldum bi süre sonra da panik atak hastası oldum.nefessiz kaldım acilde doktor eşime söyledi.ben kabullenememiştim.bir buçuk yıl sonra da gebelikte hortladı ve gebeliğimde hep panik atak geçirdim.bu başlığın eski müdavimlerindenim.

dikkatimi çekende boyun fıtığı olan herkes te panik atak mevcut.hep stresten oldum hem panik atak hem boyun fıtığı artık doğumdan sonra da stresten reflü oldum.beğeni yaptığın yazım da yanmalardan bahsetmiştim meğerse reflüdenmiş.tabi psikiyatride psikolojik demişti ama stresten reflü olmuşum.şimdi çok iyiyim şükürler olsun ilaçlar kullanıyorum ama stres yaptığımda yanmalar başlıyor.

sen gebe kalmayı mı düşünüyorsun ? kesinlikle geciktirm.ben sabrettim gebeliğim boyunca kesinlikle ilaç kullanmadım o kadar nefessiz kaldığım halde gözyaşları döktüğüm halde.

ama annelik geciktirilecek birşey değilmiş gebe olunca anladım.

amin rabbimden dileğim beter hastalıklardan korusun bizleri.bu panik atak hergün öldürüp diriltiyor.işkence

petrus aynı sorunu ben doğumdan bir ay sonra yaşadım.hemde dediğin şekilde boyut değiştirerek 80 sayfaları arasında yazılı çektiğim çile.titreme , ruhumun bedenimden çıkıp geri girmesi ,vücudum yanıyordu bi ataktı.malesef doğumdan sonra yaşadığım sorunlar haksızlığa uğramam beni yıktı bu yüzden de üzüle üzüle panik atak geçirdim hemde gecenini bi yarısında.boyut değiştirmişti hemde dediğin gibi nefessiz kalmalarım bir hiçmiş deve de kulak.

ruhumun benimden çıkması girmesi , yanmam titremem. korkudan sütüm jilet gibi kesildi.rabbim bir daha öyle bir gün yaşatmasın inşallah ve beni o duruma düşürenleri ıslah etsin Allah a havale ediyorum.razı değilim.hala aklıma geldikçe çıldırıyorum bu yüzden çıkardım hayatımdan beni inciten kişileri bana ders oldu artık kim olursa olsun eyvallah etmiyoruum .

birde üstüne stresten reflü oldum.

bu zamana kadar iyi niyetli oldum da elime ne geçti yaradılanı yaradan dan ötürü sevdim ama hep kahır çektim şimdi de benim kahrımı çeksinler umurumda değil.yavrularıma adapte olmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:

geçmiş olsun arkadaşım!! aman dikkat et reflü iğrençtir..dünyaya bir kere geliyoz lanet olsun birazda kocalarımız çeksin stresi ya salla gitsin değermi sağlığını yitrmeye..ama ne çare yapı işte.evet arkadaşım kesinlikle katılıyorum sana, stres herşeyin düşmanı herşeyin başı dediğim gibi bildiğin çorap söküğü ya! arka arkaya çıkarmı hastalıklar, ha bu arada bende birde tiroid vardı alındı tamamen ilaç kullanıyorum. ve yaşım henüz 27.. 20 yaşında ameliyat oldum allah başka hastalık vermesin bak görüyormusun tiroidde sıkıntıdan olan bir hastalık yinede allah beterinden korusun diorum ama içimden de canım yanıyor neden ben die ama görüyorum ki dertli insan çokrabbim hepimize yardım etsin hep de kadınlar çok üzülüyorum bu duruma neyse.dediğin gibi sadece ben sanıyodum yalnız değilmişim
gelelim hamileliğe daha düşünmüyorum aklım fikrim hep orda içim isityor canım gidiyor ama olmaz diorum kedndime herşeyin bir zamanı var eşimde henüz hazır değilmiş kendileri sanki onlar doğuruyorçok destek gerek çok hem gebe kalınca hem p.atak hem fıtık off neyse kendimi hiç hazır hissetmiyorum yalnız kalıcam destek göremicem die bu fikirden bile soğudum zaten eşim çocuk pek sevmez

melittacım bu arada hassas olmak bi fayda etmiyor duygusuz olucaksın bu devirde kimseyi iplemiceksiin kim ne derse desin gamsız olucaksın bak etrafına gamsız olan kaç kişi panikatak hep ince eleyen sık dokuyanlar bu hastalığa yakalanıyor hep ince ruhlu olanlar bu acıları çekiyor zorlada olsa kendimizi zorlamalıyız gamsız olmak konusundaozaman geriler bu hastalık die düşünüyorum

eşimi çok seviyorum şükür eşimle ilgili bir sıkıntım yok.onun da benim gibi bu hastalığı yaşamasını bu işkenceyi çekmesini istemiyorum.ailede bi tane yeter :)

çok geçmiş olsun tiroit ihmale gelmemesi gereken bir hastalık diye biliyorum.malesef hep kadınlar da genelde oluyor.çünkü ev iş ,stres günlük yaşam.birde sanırım kafamızı çok boş şeylere yoruyoruz.

erkekler bizden yapı itibariyle çok farklı ama erkeklerde de olabiliyor panik atak çoğunluk bayanlarda.bende bebek istemiyordum eşim istiyordu.bu gebeliğim bile palnsız oldu.şimdi de diyorum ki iyi oldu iyi ki doğurmuşum.dünyanın en güzel duygusu ve rabbimin bir mucizesi.eminim eşinde olduğunda senden daha çok sevicek bebeğinizi.

bende boyun fıtığı oldum herkes fıtıklı , panik atak oldum herkes te ansiyete bozukluğu panik atak ve reflü oldum herkes in reflü olduğunu gördüm.yani hep stres ten.

aynen öyle denizim biz sanırım ince eleyip sık dokuduğumuz için ve hassas olduğumuz için bu tür rahatsızlıkları yaşıyoruz.ben şahsen kalbim kırılsın karşımdakinin kalbi kırılşmasın diye düşünürdüm hep ama anne olduktan sonra ve ciddi bir panik atak geçirdikten sonra üstüne reflü olduktan sonra hayatımın ne kadar değerli olduğunu anladım.

denizim ben müsade istiyorum.görüşürüz yine.bebeklerim uyumuşken bende yatayım.hayırlı geceler diliyorum.

Son düzenleme:

teşekkür ederim cümlemizin..tiroid bi sıkıntı yaratmıyor ilaç dışında bi sorun yok o da minnacık zaten.çocuk seven heleki babacım babacım die parklarda bayıla bayıla çocuğunu oynatan erkeklere bayılıyorum kıskanıyorum imreniyorum ne güzel böle bi kocam olsun derdim allahtan kocam çok iyidir severim ama çocuk konusunda biraz soğuk ve duyarsız dışarda ağlayan bi çocuk duysa kulaklarını kapatır ıyyy die.bak bu lafını hiç sevmedim" senden daha çok sevecek bebeğinizi"neden ama yaa ben kıskanırımhe he şaka bi tarafa bi hoş oldum yaw sevsinde benim kadar değilşaka bi yana keşke çocuk olunca sever diolar ama sanırım bu doğru ben elbete sever ama ben öle uzatan sevmeye karşıyım.babsı değilmisin al kucağına hpplat zıplat fırlatsevgi dediğin budur o ne öle karşıdan karşıdan herneyse bizde çocuk doğmuşda şikayet ediyoz hehe rabbim nasip etsinde onun da içine babalık aşkı düşer elbet ben ikimiiznde istediğin bir zamanda olsun istiyorum yani öle birimiz ister birimiz istemezse sonra bana demesin bak sen istedin böle oldu durumumuz şöle böle kahrolurum.herneyse uygun zamanı sabredicem artık.

hayılrı geceler canım...tşkler derdime ortak olduğun içinbebişleri öp;

Denizciğim ne kafa şişirmesi sonuçta bir nevi kader arkadaşıyız umarım herkes kurtulur bu illetten
canım papatya çayı iyi geliyor demişsin bende deneyim nasıl kullanıyorsun kısaca anlkatırsan sevinirim

papatya çayı bildğin sallama çaylar işte hergün bir bardak yatmadna evvel daldır kaynar suya hooppp iç:) yada relex yazan çaylardan iç poşet yani bu kadarcık.

Panik atak daha farklı bir durum.ataklarla gelen çarpıntı yapan ortamdan uzaklaştıran bir durum.ama sizin durumunuz bence ilaçla düzelir.ayrıca dini yorum yapmak gerekirse biz zaten ruhen bu dünyaya ait değiliz.ruhumuz diğer dunyayı arzular ve bu arzudana dolayı dunyada sıkıntı yaşarız.annenizin ölmesi demek ruhen diğer dunyaya başlangıç yapması demek.yüzde yüz herkes bu başlangıcı yapacak :)

bence bunun konuyla bi alakası olduğunu sanmıyorum bu psikolojik bir olay tamamen dini boyutuda vardır muhakak ama bahsettiğiniz çok başka bir konu ve kimse bu dünyanın nihayet bulduğu yerde öbür dünyanın başlayacağı gerçeğini inkar etmiyor burda:)kim için sölediniz bilmiyorum ama panikatak ilaçlarlad düzelmeyen bir hastalık ilaçlar yardımcı büyük ölçüde ama tamamen geçmeyeceği hafifleyeceği bir gerçek nitekim öle de oluyor tecrübeyle sabittir

burda kimseye dini olarak akıl verme derdinde değilim.sadece arkadasımın acısı hafiflesin diye yapılmış bir yorumdu.iyi okursanız orda dini açıdan bakarsak tarzında bir açıklama mevcut.dinle alakası oldugundan bahsetmiyor tekrar okursanız daha iyi anlaşılır.ayrıca panik atak denilen hastalık ilaçsız tedavi sağlanmaz.psikiatri uzmanlarına göre bu böyle.sizin yorumunuz tıp yorumunun üzerindeyse o sizin kanaatiniz

benim bebeklerim baba delisi ya tüm gün bakan ben ama kıymet gören babaları baba diye sürüne sürüne gidiyorlar çığlıklar atıyorlar.eşimin de hoşuna gidiyor.bence düşünüyorsan asla erteleme o zaman gelmez.

bende çocuk istemiyordum sözde hazır değildim plansız oldu bebeklerim.şimdi diyorum ki neden bekledim ki iki yıl.bu güzel duygudan mahrum bıraktım kendimi.

bu arada oğlum emekledi ama kızımda tık yok :)

ben akıl veriyorsunuz demedim tepkide vermedim size öle anlaşıldıysa üzgünüm sadece fikrimi söledim ben nedemek istediğinizi iyi anladım şüpheniz olmasın.karşıda çıkmıyorum size.ama siz beni yanlış anladınız sanırım psikyatrsanız bilemem tabi ,ozaman belirtseydiniz ..herneyse farkındaysanız aynı şeyleri düşünüyoruz ilaç konusunda p.atak ilaçsız iyileşemez hatta çoğu zaman ilaçlarda fayda etmez dediğiniz gibi ben sadece tecrübeme dayanarak söledim ne yazıkki p.atak hastalarına somut çözümler gerekiyor ne yazıkki çünkü hastalığın kökeni her ne kadar psikolojik olsada bu bir beyi hastalığı ve sadece telkinlerle ne yazıkki iyileşmesi mümkün değil yinede özür dilerim sadece bunu belirtmek istedim sevgilerimle....

öle olur güzelim babaları işe gidiyor ya özlüyor çocuklar sen gitseydin emin ol "anne anne" diceklerdi..senin bebeklerin büyük sanırım o zamana kadar alışmasa komik olurdu zatenben daha bebekken yeni doğmuşken diorum şekerim ya çocuklar koşacak tabi baba baba die önemli olan herifin sevmesi anlamışko maşalah diyeyeim yavrularına ömürler uzun hayırlı evlatlar olsunlar inşalah vatana millete sana.. bana gelince ben çocukları çok seviyorum ama bu hastalığı düşündükçe geri adım atıyorum hamileliği düşününce ataklar falan hadi onu geçtim eşimde hazır hissetsin istesinki tüm sorumluluk bana kalmasın zaten yarım insan sayılırım yani birde çocuk sorumluğu kendimi hiç düşünemiorum..allah o gücü verir ama zoruma gider yani hepbana hep bana nie evleniyoruz sevmek sevilmek çoğalmak için bencilliğe tahamülüm yokkısmet ne diyelim birazda..

bebeklerim 8 aylık. amin inşallah rabbim herkese nasip etsin inşallah.mutheşem birşey evlat sahiib olmak.denizim bence sen kaza süsü ver bi donraki pozitif i görünce de aaa gebeyim de .

inan bana o an da duyguları değişir diye düşünüyorum.hele bi de kucağına alınca kimselere sevdirmez.merak etme sen bende eşin gibiydim asla düşünmüyorum belki 30 yaşımda diyordum ama sürpriz oldu bana da şimdi iyi ki de olmuşlar diyorum.hel eşim benden çok titriyor üzerlerine.bugün kızım sebepsiz ağladı naptınız kızıma diye bi çıkıştı o kadar düşkün.

inan bana bende yarım bir insanım.ben bel ,boyun ,panik atak,reflü, gibi hastalıklarla mücadele ederek ikizlere bakıyorsam sen bi hayli bakarsın hemde sana herşeyi unutturur.tek tesellin olur.benim evlatlarım öyle.belki unttuğum bazı hastalıklarımda mevcuttur.

merak etme annelik öyle bir duygu ki onu sorumluluk gibi görmezsin bile.doğan büyüyor rabbim ömür verdikten sonra.

ha ha hahay allah iyliliği versin hiç güleceğim yoktukaza süsü mü ?saol canım valla içime su serptin ikiz demek yavruların ne güzel herkese nasip olmazvalla canım canını da sıkmak istemiyorum çocuk çocuk die vakti zamanı gelince olur elbet zaten bu sene son senemiz gibi yani bu seneyide geçirelim sonrasında ağzını açamaz zaten parasal sıkıntılar var ona göre bana sorarsan yok ama dediğim gibi bahane işte..sonuçta fakiride zenginide çocuk sahibi olabiliyor ama bizmki iyi koşullarda yetişsin falan fistan işte daha şimdiden 10 yıl sonrasını düşünüyo okadar detaycı yani gelde çıldırma neyse dedklerine katılıyorum eminim annelik muhteşem birşeydir ben şimdiden o duyguyu hissedebiliyorum zaten hayal edince çocuğum olsa nasıl davranırım die eminim üstne titrerim:)ikizler heleki bakmak daha meşakkatlidir ama severek yapar insan sorumluluk gibi görmez ama yorulur tabi o ayrıallah sana da hem şifa hem sabır versin.ne güzel eşin anlamış evlat kıymetini bizimkinden pek ümidim yok doğsada pek ilgilenmez sanırım malasef gerçek bu malum kendileri sorumluluk devretmeye bayılır.neyse senin yaşında 20lerde sanırımbenim gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…