Panik atak sorunu yaşayan arkadaşlar birbirimize destek ve çözüm bulalım.

bende çok cesaretliydim sanki eski ben ölmüş farklı biriyim çok korkak kan aldırırken bile korknayan ben panikliyorum. Uçaktan korkmayan ben heycanlanıyorum eski halimi özledim

Evet ben bitek bu cümleyi duymamak için rol yapıyorum kendimi zorluyorum..duyarsam daha kötü olurum çaresiz hissederim diye korkuyorum...
Caresizlik hissi en kötülerden biri. Dün disarda yine kötü oldum. Uzun zamandir ilk defa bukadar kötü hissettim. Ve direk hastaneye gittim. Astim hastasi oldugum icin bir ihtimal ondan dediler. Orda ilac verip yolladilar evde yalniz kalmak cok zorluyor beni buaralar

Kıyamam astım etkiliyordur tabi etkilemez mi...bazen yoğunlaşıyor bazen azalıyor böyle bi illet işte

Kıyamam astım etkiliyordur tabi etkilemez mi...bazen yoğunlaşıyor bazen azalıyor böyle bi illet işte
Evet :/ kendimizi motive etmeliyiz. Herseye ragmen hayata tutunmaliyiz. Son günlerde yine cok düstü motivasyonum. Kendimi toparlamam lazim. Bu sekilde yoksa hayata olan tüm umudumu kaybediyorum. Enerjim iyiyice düsüyor

Cok zor bende de yıllardır vardı her seferinde solugu acilde aliyodum..sakinlestirici hep ayni iki gun manyak ol.. en son 4 sene olacak dogum sonrası oldu bana bisey olursa cocuklarim ne olacak.. disarı yalniz cıkamadım çiktıgimda tlf la konusuyodum. Bildigim sokaklar yabancı geliyodu. Bi yandan ilac alerjim cıktı.. en son artık ilaca basladım ama ondan da korktum 10 gun sonunda baslayabildim 1 bucuk yıl kullandım azaltarak bıraktım..1 yıldır kullanmıyorum simdi yine dürtüyo..iki gündür tekrar basladım ilacıma..Allah yardım etsin ama o surece burdan birkac arkadasla paylasarak atlattım..bu gercekten iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…