Panik atak teşhisi aldım!

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Umarım doğru yere açmışımdır ben hep diyordum ya her şeyi kafama takıyorum diye psikoloğuma yeniden gittim panik atağa benziyor dedi mesela çok heyecanlanınca göğsüm daralıyor kalbim sıkışıyor çarpıntım oluyor bunun sebebi buymuş nasıl atlatılır?

Doktora gittiyseniz o söylemiştir nasıl atlatılacağını. Panik atağa benziyor şimdi dışarıya çık mı dedi? Sorunuzun cevabı doktorda.
Ya bana sıkma kendini akışına bırak dedi dışarıya çık hava al dolaş yüzünü asma gencecik kızsın kalbine yazık dedi ben de tamam dedim

5 senedir panik atağım. Ilac kullanirken süper bırakınca berbat oluyorum. Saldım artık. Daralip bunalip ağlayıp oturuyorum... lanet gibi çöktü tepeme...

Ya bana sıkma kendini akışına bırak dedi dışarıya çık hava al dolaş yüzünü asma gencecik kızsın kalbine yazık dedi ben de tamam dedim

Kalbine yazık mı dedi. Panik ataktan şüphelenip "asma yüzünü küçüğüm gençliğine yazık" cümlesine nasıl bağladı. Psikolog olduğuna emin miyiz? Acaba siz illa bir teşhis duymak için ısrarcı olmuş olabilir misiniz?

Ya benim psikoloğum nasıl desem terapi yapıyor sadece teşhis koysa bile üzmek için üstünde durmuyor konuşup rahatlatıyor

Malesef o meret çık dışarı gez demekle geçmiyor , psikiyatriste gidin bence ilaçsız zor , he telkin terapiden memnun olanlarda var tabi .

Benimki psikolog olduğu için ilaç değiş tavsiye verdi
Panik atak hem biyolojik hem psikolojik bir durum. Psikiyatri ile iş birliği olmaz ise iyileşmeniz çok zor. Hem terapi hem ilaç kombine tedavi olmalısınız. Benim terapi imkanım yok.. sehirde psikolog yok...haliyle ilaclar da beyin kimyasını duzene soksa da düşünce yapısını duzene sokamadigi icin bi işe yaramiyor.

Psikiyatriste mutlaka gidin, yani sizin karşıya yüzmeniz lazım ilaç can simidi, sizi boğulmaktan kurtarır ama yüzmeniz için yani mutlu olmak için siz çaba göstermelisiniz. Sonra çözülür ilacı içerim düzelir değil ya da sadece terapi de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…