Panik atak ve hamilelik YARDIM

askisi58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
111
4
118
Almanya
Selam arkadaşlar,
Ben bu yazdan beri panik atak geçiriyorum. Başta panik atak olduğunu anlamamıştım. Son bir kaç haftadır çok sık kalp çarpıntısı, titreme, kalbimin şiddetli atması, baş dönemdi felan derken, sürekli doktora gitmeye başladım. Kan değerlerim ve kalbim sağlıklı görünüyor. Ama ben kendimi çok hasta hissediyorum. Bunun panik atak olduğunu söyledi doktor. O arada hanile olduğumu öğrendim. Şuan 8. Haftadayım. Şimdi midem bulansa panik atak geçireceğim diye panik oluyorum. Başım dönse, bu normal mi diye düşünüyorum. Elimde olmadan panik atağı tetikliyorum. Bazende “ acaba bu atakmı yoksa hastayım da doktorlarmı anlamıyor” ikileminde kalıyorum. Sürekli tedirginim. Sürekli daralıyorum. Ben ne yapacağım şimdi bide grip oldum. Hastamıyım atakmı geçiriyorum, hepsi birbirine girdi.

Selam arkadaşlar,
Ben bu yazdan beri panik atak geçiriyorum. Başta panik atak olduğunu anlamamıştım. Son bir kaç haftadır çok sık kalp çarpıntısı, titreme, kalbimin şiddetli atması, baş dönemdi felan derken, sürekli doktora gitmeye başladım. Kan değerlerim ve kalbim sağlıklı görünüyor. Ama ben kendimi çok hasta hissediyorum. Bunun panik atak olduğunu söyledi doktor. O arada hanile olduğumu öğrendim. Şuan 8. Haftadayım. Şimdi midem bulansa panik atak geçireceğim diye panik oluyorum. Başım dönse, bu normal mi diye düşünüyorum. Elimde olmadan panik atağı tetikliyorum. Bazende “ acaba bu atakmı yoksa hastayım da doktorlarmı anlamıyor” ikileminde kalıyorum. Sürekli tedirginim. Sürekli daralıyorum. Ben ne yapacağım şimdi bide grip oldum. Hastamıyım atakmı geçiriyorum, hepsi birbirine girdi.
canım bende anksiyete hastasıyım ama 6 aydır ilaç kullanmıyorum, sadece şöyle düşün kaç kere atak geçirdin birşey oldumu ?? birşey olmayacak, ataklardan korkamamyı öğrenmek zorundasın. bebeğin için güçlü olmalısın öyle şartla kendini.

Merhaba, dikkatimi çekti durumunuzu o kadar iyi anlıyorumki. Bende şuan 2 yıllık evli ve 3 aylık hamileyim. Evlenmeden 1 sene kadar önce çok ciddi panik atak yaşıyordum. Ankaraya ofelya cabral diye bir doktora gittim hatta şimdiki eşim o zman nişanlıyken götürdü beni ve hiç inanmayarak benim çaresziliğim üzerşne götürdü kesinlikle git ve araştır ben 3 senedir ne atak geöiriyorum ne birşey hiç geçmicek zannediyordum ayrıca hamileyim diye korkma hiç ilaçsız bir tedavi uyguluyor

merhaba arkadaşlar ben 8 yıldır panik atak hastasıyım ve ilaç kullanıyorum hem de 3 tane ilk hamileliğimde bıraktım ama anlatamıyacağım kadar zor bir hamilelikti doğumdan sonra hemen başladım ilaçlara kızım 4 yaşında kardeş istiyordu sürekli şimdi ikinciye hamileyim 6 haftalık ilaçları bıraktım ve çok zor bor hamilelik 3 aydan sonra bir tanesine başlarız dedi doktor yoksa kızımla bile ilgilenemiyorum Allah yardımcımız olsun doğumdan sonra hemen tekrar başlıycam ilaçlara emzirmeyi bile düşünemiyorum yeterki akıl sağlığım yerinde olsun

Kizlar Allah yardimciniz olsun insAllah kolay bir hamileliginiz olur..

Back
X