Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben emziriyorum şu an kullanıyorum hamileykende kullandım için rahat etsin bebişim maşallah sağlıklı sakın stres yapma stres daha çok etkiliyor bebeği canım.
Çok teşekkür ediyorum Mesajın için Allah bebeğini sana bağışlasın ne muradın varsa versin. İçime su serptin peki lustrali kaç mg kullandın cnm ve tam iyileşme ne zaman başlıyor benim 12. Gün bugün ilk 5. Gün yarım içtim 7 gündür tam içiyorum hala takıntılarım var ve mutsuzum :(

Çok teşekkür ediyorum Mesajın için Allah bebeğini sana bağışlasın ne muradın varsa versin. İçime su serptin peki lustrali kaç mg kullandın cnm ve tam iyileşme ne zaman başlıyor benim 12. Gün bugün ilk 5. Gün yarım içtim 7 gündür tam içiyorum hala takıntılarım var ve mutsuzum :KK43:
Hiiç korkma ilaca devam et ben prozac içiyorum canım doktorun ne verdiyse kullan benim jinekoloğumda psikiyatrımda kullanmamı istedi kullanmadığında bebek daha çok sıkıntıya girecek kendini bebeğini yıpratacaksın o yüzden iç rahatla bebeğine faydalı bi anne ol daha çok yeni bi 15 gün geçsin iyi olacaksın inşallah sıkıldıkça bana yazabilirsin

Hiiç korkma ilaca devam et ben prozac içiyorum canım doktorun ne verdiyse kullan benim jinekoloğumda psikiyatrımda kullanmamı istedi kullanmadığında bebek daha çok sıkıntıya girecek kendini bebeğini yıpratacaksın o yüzden iç rahatla bebeğine faydalı bi anne ol daha çok yeni bi 15 gün geçsin iyi olacaksın inşallah sıkıldıkça bana yazabilirsin
BM Çok sağol canım ne yazsam ne desem Az desteğin için , beni çok mutlu ettin aynı şeylere ortak birilerinin olması bu yolda yanlız olmadığımı bilmek bana en iyi tedavi , her zaman yazarım , iyi olalım inş canım

Kızlar hamilelik-annelik-normal doğuma hazırlık için çok güzel bir sayfa keşfettim instagram da .takip edebilirsiniz.Güzel yazılar sohbetler ve pozitif Doğum hikayeleri var

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı devam :) 2 gündür biraz daha iyiyim. Dün kontrole gittim bebekte iyi. Şeker yükleme yaptırmistim doktorum dikkat et dedi.dusuyor dedi. Seni oda rahatsız ediyor olabilir dedi. Sıkıldığında zorlama kendini damlayı al dedi. Eşimde vardı. Onuda uyardı. Anlayışlı olması gerektiğini bununda bir hastalık olduğunu anlattı. Bana nasıl davranması gerektiğini anlattı. Takmamaya çalışıyorum dünden beri. Bakalım artık. Başarılı olabilecekmyiz
Ne damlasi verdi cnm

Cnm umarım görür cevap yazarsın lustral seni ne kadar zaman sonra tedavi
Etti emzirirken kullandınmı ve bebeğin sağlıklımı bende kullanıyorum içim ezile ezile ana mecburum ne olur yüreğime su serp
Lustral rahatlatmisti yaninda solian da killanmistkm iyi gelmisti,bebehim cok dilur saglikli ve iyi,emzirirken de ilac kullandim,gonlun rahat olsun, kotu dudunme en guvenli ilaci veriyo dr ler.

Lustral rahatlatmisti yaninda solian da killanmistkm iyi gelmisti,bebehim cok dilur saglikli ve iyi,emzirirken de ilac kullandim,gonlun rahat olsun, kotu dudunme en guvenli ilaci veriyo dr ler.
Çok sağol Allah sana bağışlasın bebeğini içim rahatladı biraz sağlıkla alırım inş bende kucağıma

Çok sağol Allah sana bağışlasın bebeğini içim rahatladı biraz sağlıkla alırım inş bende kucağıma
Senin sıkıntıların neydi peki yani artık dayanamicak noktayami getirdi benim doktorum selectra baslaticakti bana şimdide bir iyi bi kötü dayanmaya çalışıyorum

merhaba canm bana da doktor lustral ve solian vardı ne gii şikayetlerşn vardı ?
ve ilaçların yan etkileri oluyor mu aşırı derece de korkuyorum yan etkilerinden

26haftaligim 27.haftaya giricem Allahın izniyle ya varya bende korkudan ilaca baslayamiyorum hem bebeğe bişey okur diye hemde ilk 15gun yan etkisinden korkuyorum diyorum hormonlarim şimdi farklı diye ya yan etkisi çok olursa ya duzelmezsem vs.vs.derken kaldım böyle bir iyi bir kötü

26haftaligim 27.haftaya giricem Allahın izniyle ya varya bende korkudan ilaca baslayamiyorum hem bebeğe bişey okur diye hemde ilk 15gun yan etkisinden korkuyorum diyorum hormonlarim şimdi farklı diye ya yan etkisi çok olursa ya duzelmezsem vs.vs.derken kaldım böyle bir iyi bir kötü
bende aynıyım sürekli değişen ruh halım var.ne yapacağım bilemiyorum herkes hapı şeker gibi yiyo bize ne oluyo anlamadım.En büyük etken anksiyete olması...anlamsız şeyler düşüynüyorum bebeğimi çok istiyorum mutluluğu artık hakettım dıyorum başaracaksın dıyrum ama bi umutsuzluk çöküyo gidiyo kendıme gelemıyorum daha sonra benım doğumda başlayan sorunlarım değil bunlar öncesindede vardı travmalardan dolayı böyle oldum yasadıklarım ağır şeylerdi ööenmsemedim zamanında birikti ve bi anda patlayınca şşok oldum.İnşaşllah geçer dfaha önceki gibi korkusuz cesur herkesin özendiği biri olurum.

Allahın izniyle inşallah atlatiriz ben hamilelikten önce ilaç kullaniyodum hamile kalınca kestim sağ salim sorunsuz bir hamilelik ve doğum yapalimda bebeklerimizi kucagimiza alalimda sağlıklı şekilde sonra ilaca karşı degilim

merhaba canm bana da doktor lustral ve solian vardı ne gii şikayetlerşn vardı ?
ve ilaçların yan etkileri oluyor mu aşırı derece de korkuyorum yan etkilerinden
Canim anksiyete, depresyin,hamileyken ne ararsan vardi, kullan korkma guvenli ilaclar.

Kızlar benimde aynı bütün gün derin nefes almaya çalışıyorum aklımda hep nefes almak var Bugün 15 gün oldu ilaca başlayalı pisikiyatrimle görüştüm takıntılarım azalsada devam ediyor diye oda dedi 1 hafta daha bekleyelim geçmezse 75 mg çıkaralım dedi

Cnm benimde 26. Haftalarda başlamıştı psikolojik sorunlarım nerdeyse 2 ay direndim ilaç kullanmamak için kendim aşmaya çalıştım ama olmadı şuan 15 gündür ilaç kullanıyorum ilacın yan etkileri oluyor evet ama aynı zamanda rahatlamada hissettiğin için çok yan etkilerine takılmıyorsun, şuan 32 haftalığım ve İnan kendimi o kdr çok hasta etmişimki 50 mg lustral yetmeyecek sanırım , bebeğe birşey olur site korkma bu ilacı içip sağlıklı bebek doğuran birsürü anne var en başta benim Ablam 100 mg lustral kullanırken hamile kaldı bebek 1,5 aylıktı bıraktı şuan doğdu ve maşallahı var çok sağlıklı, herşey Allah tan bol bol dua ederek kullanıyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ya işte kadın dogumcuma diyorumki nefes alamıyorum nefes darlığı yaşıyorum bana diyoki çok normal çünkü bebek artık büyüdükçe baskı yapıyo göğüs kafesine akciğerlerde yer daralıyor vs.vs.e bu sefer o öyle diyince duruyorum kime desem herkes bana nefes darlığı normal diyor bende kendi kendime mücadele etmeye çalışıyorum hamileliktendir deyip ama biyandan çok yoruluyorum sürekli nefes problemiyleyim bebekten mi anksiyete panik ataktanmi bilmiyorum tek bildiğim yoruluyorum artık Rabbim hepimize şifa versin yardım etsin sağ salim dogumlarimizi yapalım bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalım bizlerinde sınavı bu hastalık ile mücadele

Back
X