Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sen izdende ilerdesin cnm sen ikili tarama ypatirmismiydin simdi o korkuda sardi ya kötu sey cikarsa diye
Evet canım 2 hafta önce yapıldı. Dün aldım sonucları temiz çıktı şükür. İkili testin de yanılma payı var diye çoğu arkadaş yaptırmadı bile. iyi ya da kötü herşey Allahtan. Sağlıcakla versin inşallah. Eli ayağı düzgün olsun, akıl aza noksanı olmasın, sağlıcakla gelsinler inşallah.. Allah korusun ssonradan da olabilcek birsürü rahatsızlık var. O yüzden yapabileceğimiz tek şey dua etmek. Allah ne verirse hayırlısını versin inşallah.

Evet aynen cnm ucreti kaca orda evet dua imtihan dunyasi hersey olabilr cnm

Bayanlar bu arada terapiye başladığımı söylemiştim,, burada bir arkadaş psikiyatrist İbrahim bilgenin videolarını youtube dan izlediğini ve fayda gördüğünü söylemişti. bende izliyorum ve gerçekten güzel videolar bende tavsiye ediyorum sizlere.. bir de doktor bana lustrali de bıraktırdı normalde pazil kullanıyordum, iyi de gelmişti uzun yıllar içmiştim ancak paxili ben kendim bırakmak istemiştim çünkü kilo aldırdığı ve uyku yaptı. sabah işe uyanamıyordum. kafama göre lustrale başlamıştım doktora söyledim pazartesi o da doktor prozacın daha uygun olacağını okb de daha etkili olduğunu söyledi. bende 3 gündür prozac alıorum paxilin çekilme belirtilerine de iyi geliyormuş. var mı bu ilaçla ilgili bilgisi olan,,daha önce kullanmış olan veya kullanan?

iyi diyelim iyi olalım bende sen yazmayınca doğurdun sandım heyecanlandım:) hadi hayırlı zamanda inşallah alırsın bebeğini kucağına

Ben yurt disindan geliroum.ve bu ikili tarama kan aldirmaya dusunuorum ama bana nekadar bir sorsaniz yada bilen varmi
Ücretler hastaneden hastaneye değişiyor, bir de yurtdışı sigortalarının burada farklı bir prosedürü var sanırım. Eşinin abisigil geldiğinde önce bazı işlemler yapıyor sonra gittiği hastaneye göre ücret çıkıyor. Bu konuda en net bilgiyi sen arayarak öğrenirsin gibime geliyor.

Yasiniz kac canm

Tm cnm saol ben bi geldiigmde ogrenirim.ins

Kızlar Evininhatunu nickli arkadastan haber var mı? Ben mesajlar arasında göremedim. Hastaneye yatmıştı en son. Doğum yapmıştır büyük ihtimal. Nasıl geçti acaba..

Şimdi gördüm doğum yapmış :) darısı bize inşallah vakti zamanı geldiğinde sağlıcakla olsunlar, bizde sağlıklıca atlatalım inşallah. Güzel güzel büyütelim

Kac haftaliksin az kalmis dedinde korkuormusun peki ben suan terliom dusundukce bile
34 haftalik oldum canım bu haftayı da atlatmam lazım 35.haftada artık doğum başımın üstünde normaldir korku olmasi ama dur daha şimdiden kendini korkutma canim daha Allahın izniyle çok var sen bence cinsiyetine odaklan daha heyecanlı ilk ya

iyi diyelim iyi olalım bende sen yazmayınca doğurdun sandım heyecanlandım:) hadi hayırlı zamanda inşallah alırsın bebeğini kucağına
Bu haftayı atlatim sonra dogurcam Allahın izniyle benimki çok yokluyor beni diyorum bekle oğlum bari 35 haftalik ol diye diye konusuyorum onunla tabi dinlermi deli annesini bilmem

Normalmi dogum olcak masallah senin yas kacti cnm korkma diyecem dua et hahha

Amin Amin acaba normal dogummu yapmis
Son mesaj yazdığı konudan farkettim canım bende. Tam bilmiyorum o yüzden. Birkaç mesajda sezaryen felan yazıyordu. Cok dikkatli bakamadım açıkcası. Gördüğünde kendi yazar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…