Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben suan agri cekiom.kimsem.yok bakanim yok esim.umursamio bile ahhhhh kiymetimiz yok ne karilar var nasil kiymetli
Ne güzel dimi.. ne rahat.. keşke gamsız olabilseydik bizde keşke!!!
Benim ailem hiç ardımda olmadı zaten, şimdide yoklar. Ne derdimi bilirler ne sıkıntımı. En çok kv dururdu arkamda Allah var inkar edemem. Ama öylesi daha kötüymüş çünkü ne zaman böyle yalnız güçsüz olsam eşim yerine kv ilgilendi. Sanki onunla evliymişim gibi. Al işte biraz önce gelmiş niye ağlıyosun diyo, sinirliyim diyorum anlat diyo dank etti saatler sonra sağolsun!! Anlatmaya başlayınca da benden önce parlıyo. Dökü dökül bağır sen, ne cok dolmuşsun.... daha neler neler. Allah aşkına söyleyin ben mi sorunluyum. Anlat demedimi, sinirliyim diyorum hemde 2 kat. Anlatıyorum senin söylediğine bak dedim. Dolmasam dökülcek bişeyim olmaz zaten diyorum. Anlatmak bu değil mi. İnsanı çileden çıkarırlar. Allah muhtaç etmesin birbirimize gerçekten. Bi de tutmuş sadece buna ağlanmaz başka bişey mi var diyo. Gel de delirme

y4zy4qmurum Aman varya bazen insan harbi böyle olucak can sıkıntısından başka bişey değil ancak uzuldugumuzle kaliyoruz

y4zy4qmurum Aman varya bazen insan harbi böyle olucak can sıkıntısından başka bişey değil ancak uzuldugumuzle kaliyoruz
Evet her zaman üzüldüğümüzle kalıyoruz. Çünkü anlamıyolar. At gözlüğü var erkeklerde. Sabit fikirliler. Yerine göre davranamıyolar. Bu hamilelikten dolayı söylediğim birşey değil. Gerçekten böyleler istisnaları hariç.

Iste cnm böleleri bizler hasta oluruz varya erkenden tovbe mezara sokarlar bizi sonra oh baska kari suan sinirliyim bogazim agrio falan adam ilgilenmio ben lturma odada yanliuim off aman

Iste cnm böleleri bizler hasta oluruz varya erkenden tovbe mezara sokarlar bizi sonra oh baska kari suan sinirliyim bogazim agrio falan adam ilgilenmio ben lturma odada yanliuim off aman
İlgilenmez çünkü ilgi beklediğini bilmez. Senin yaşadığın ağrını sancını bilmez, anlatsanda zaten çok üstünde durmaz. Normal karşılar. Sen hasta mı oluyosun ki yavaş yavaş. Çünkü salgın var ortalıkta. Boğazın da ağrıyomuş

Bilmiomki cnm ya ensemi elleyince yanmis gibi acior göysumun ust tarafi agrio elleyince tutulmus agri gibi nebielyim öle olan varni

Yel almış olabilir misin? Tarif ettiğin o göğüs ağrısını ben yel aldıgımda ya da dikkatsiz i bir iş yaptıgımda yaşıyorum.

S serra1982 Canım nerelerdesin? Ne yapıyorsun? Epeydir denk gelemedim sana. Umarım iyisindir.
Slm canim. Büyük ihtimal herkes uyuyor :) gün sayıyorum yaa. İdare ediyorum. 2.5 hafta kaldı işimde. Sonra evdeyim doğuma kadar. Sıkıntılarım oluyor tabi. Kendimi dinlemeyi bırakıyorum artık. En azından sıkıntı gelince oturup bekliyorum doktora gitmektense :) bi doğum yapsak artık

Kuzum benim yaa benim hamileliğim geldi aklıma ne zor günlerdi azmı ağlattı beni karnımda bebesiyle anlayış yok vicdan yok bunlarda acımamak Lazım ama bizim fıtratımız gereği hassasız bende öyle canı sıkkın üzülmesin diye kendimi heba eder dururum ne olacaksa çok kıymet bildiler bende sabah dellendim duyarsız ya tuhaflar dün şarj aletim kopmuş gittim aldım 60 tl ye dedim işte bana desen şu kadara alırdım bilmem ne dedim halbuki senin paran çok heralde harcayacak yer arıyon allahım ya hem para vermez hem elimde olana göz diker aynen dediğin gibi adaletine tüküreyim dünya!!!

Ben dedimmi hastayım bi ilgilenmiyorsun diye bende hastayım der :) Allah'ım yaa gelde delirme

Aman iyi ol kuzum da :) Allah kolaylıklar versin az kalmış, inşallah sıkıntısız geçirirsin kalan zamanıda :)

Ben dedimmi hastayım bi ilgilenmiyorsun diye bende hastayım der :) Allah'ım yaa gelde delirme
İnsanın anlatmak istediği yerine anlamak istediklerini anlarlar, sen bu kelimeyi kullandın ben yanlış anlamadım diye savunurlar. Sanki düşmanız ya.
Benim de ilkinde böyle ağlaya zırlaya geçti. Zaten insanlıktan uzak bir psikolojiyle yetiştim ot gibi. Sonra evlendim kendi hayatım olsun istedim bu kez de gereksiz kavgalar sorunlar yüzünden temelli afalladım. Zaten köy yerine gelin geldim. Her laf her söz ket vurdu bana. Savrula savrula geldim bugüne yine şükür ama kaldıramıyorum ya. Kndi evimize geçmişiz, kendi düzenimiz huzurumuz olsun istiyoruz. Biraz da alttan alsınlar nolcak Allah aşkına. Bir insana kötü demek çok kolay. O insanı yargılamak çok kolay. Ama gel de ne yaşadığına bir bak. Ben kendimi toplayana kadar çok kötü zamanlar geçirdim. Yeri geldi yardımcı olmaya çalıştı hakkını yiyemem ama ben parladıgım an benden beter parlarsa, ben bi laf söylediğimde eleştiri olarak görmek yerine laf sokmak olarak algılarsa ben nereye kadar dayanabilirim. Tam iyi oluyoruz derken en ufak bir tersliğimde o da benden önce başlıyor. Anlatmak mümkün değil, hemen kendine bak bilmem ne vs vs.. Allahtan hayırlısı ne diyim.

İnşallah bakalım. Bu kadar geldik. İnşallah zamanında doğum yaparız. Artık tek isteğim bu erken olmaması. Allahım hepimize sağlık versin.
Amin canım inşallah. Onun geleceği vakit zaman bellidir, biz sadece dua etmekle yetinebiliriz. Allah vaktiyle göndersin, sağlıcakla olsun insallah

Allah kimseye muhtaç etmeden yaşamamızı nasip etsin canım inşallah

Amin canım..
Ben bugün pazara gittim kv teyzem eniştem eşim oğluşum. Daha gezmeden tansiyonum düştü sanırım. Kalbim deli atıyodu gözüm kararmaya başladı. Su ayran derken azcık toparladım. Kaygılarım halen geçmedi sanki her an gözüm kararıcak gibi oluyor şimdiden böyleyse marta kadar nasıl geçicek diyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah. Bu kızlar oğluşlara göre yorucu oluyor sanırım..

Valla ben yürümeye korkuyorum. Kapalı yere giremiyorum. Sanırım sonuna kadar böyle geçecek. Korkularım hep var
Çarpıntida. Çarpıntı dışında sanki kalbim pir pir ediyo
Off off

Valla ben yürümeye korkuyorum. Kapalı yere giremiyorum. Sanırım sonuna kadar böyle geçecek. Korkularım hep var
Çarpıntida. Çarpıntı dışında sanki kalbim pir pir ediyo
Off off
Valla bende bazen kendimi o kadar kötü hissediyorum ki bırak yürümeyi kıpırdasam bayılcak gibi oluyorum. Çarpıntı hep benimle, o pır pır dediğin kasılma gibi ara ara olan şeyse ona fena taktım ben bu ara. Gece yataktan kaldırıyor beni. Rahatlamadan geçmeden geri yatamıyorum. Sen ağırlaştın iyice onun etkisi çok oluyodur canım. Ben daha şimdiden 6 ay nasıl olur şimdiden böyleyse diyorum. Allah hayırlısını versin insallah.

Ben senin gibiyken 2 haftada kalp doktoruna gidiyordum yeni yeni gitmiyorum.ama korkularim hep.var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…