bazen ben de öyle düşünüyorum ama eşim tedavini tamamla diyor. belki başında olduğumdan kurtulurum. yani öyle ümit ediyorum. ahh sağlıklı haberlerle gel inş. sağlıcakla kavuşun birbirinize
ben de yeni başladı bu illet. yani 1 aydır bu haldeyim. 5 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğluşum var. Allah bağışlar inş. kardeş istiyorum ama kendimden korkuyorum

ne kötü bir şey insanın kendi beyniyle savaşı. Rabbim hepimize bol bol şifa versin inş. dilerim sen de kuzucukla sağlıkla kavuşursun. bu hastalığın zerresi bile kalmaz
sana göre şanslılardanım sanırım. 1 aydır iyice ele geçirdi bu hastalık beni. bundan önce 2 kere yokladı geçti1 günde. bu defa gitmek bilmiyor. benim sürekli kalbim ağrıyor kardiyolojik muayenemi oldum bir şey çıkmadı. psikolojiktir di mi ya?? kendimi dinliyorum sürekli. hastalık hastası oldum.
öte yandan ben de kendimi törpüledim bu 1 ay bile beni çok değiştirdi. artık hiçbir şey için büyük konuşmuyorum. herkese hak verip empati yapıyorum. insanları birbirine karşı yumuşatıyorum falan. belki de bunlar için vesile oldu bu illet bana. derdi verene şükrediyorum genel olarak. dermanı da verecektir inş.