Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım temiz hava al biraz, derin ve olabildiğince sakin nefes almaya çalış. Bir haftadır bende ataklar ve kaygılarla uğraşıyorum biliyosun. Geçicek bunu hatırlat kendine. Korkmuyorum de, konuş kendinle beynin seni dinlesin. Başlarda saçma oluyor ama bazen çok faydası oluyor inanarak yap sadece.Bende galiba suan atak geciriom icim sIkilio daraliom nefesim.gidio neyapacam kizlar nedenini bilmiom yanlizlik galiba esimle yanlizim kimsem yok burda
Şimdi nasılsınBende galiba suan atak geciriom icim sIkilio daraliom nefesim.gidio neyapacam kizlar nedenini bilmiom yanlizlik galiba esimle yanlizim kimsem yok burda
Az iyiyim cnm yatiom.ama.rahat degilim karnim.tuhaf kibirdiyormu ne bilmiom bi tuhaf 14 haftalik yani ama sisti of bilmiom suan bile derin nefes aliommmmBu etrafımızda ki varlıklar bizi biraz rahat bıraksa herşeyi daha kolay atlatır ızgara e
Şimdi nasılsın
Kıpırdama dediğin seyirmeler olabilir canım. Hareketler hissedilmeden önceki haftalarda fazla oluyor ve bebeğin hareketiyle karışabiliyor. Daha önce de yaşadın atak, bu da onlar gibi geçicek..Az iyiyim cnm yatiom.ama.rahat degilim karnim.tuhaf kibirdiyormu ne bilmiom bi tuhaf 14 haftalik yani ama sisti of bilmiom suan bile derin nefes aliommmm
Evert seyirme niye oluor bi ara cok benimde ilk ya nebileyim.kibirdio saniom rahatliom azKıpırdama dediğin seyirmeler olabilir canım. Hareketler hissedilmeden önceki haftalarda fazla oluyor ve bebeğin hareketiyle karışabiliyor. Daha önce de yaşadın atak, bu da onlar gibi geçicek..
Gazdan olabilir. Kendini dinleme biraz farklı şeylere yoğunlaş evdeki eşyaları n yerini değiştirme hayali kur güzel çiçekleri hayal etAz iyiyim cnm yatiom.ama.rahat degilim karnim.tuhaf kibirdiyormu ne bilmiom bi tuhaf 14 haftalik yani ama sisti of bilmiom suan bile derin nefes aliommmm
Evet sohbetlere katiliom camiye dun gittim mesela öle yapmaya calisiom cnm sukur iyiyim burasi daha iyi gelii yazinca siz saolun canlarGazdan olabilir. Kendini dinleme biraz farklı şeylere yoğunlaş evdeki eşyaları n yerini değiştirme hayali kur güzel çiçekleri hayal et
Birkaç haftaya bebeğin minit pıtpıt hareketlerini hissedersin canım. O zaten bu seyirmelerden farklı biraz. Ayırt edebilirsin yani. Korkma sen, Allah koruyor onları:)Evert seyirme niye oluor bi ara cok benimde ilk ya nebileyim.kibirdio saniom rahatliom az
Olsun canım, böyle olması gerekiyormuş, vardır bi hayır.. Bu hastalıkta en önemli şey üzerine gitmeyi öğrenmek. Ne kadar kaçarsan o kadar kovalıyor ve bir o kadar da şiddetli geliyor devamı. Bir de kendi deneyimlediğim kadarıyla anksiyete ve panik atak dönem dönem şekil değiştiriyor. Mesela bazen iç sıkıntısı ve huzursuzluk yaşarken bir süre sonra bu kesmiyor. O zamanda farklı şikayetler ortaya çıkıyor. Mesela kalpte çarpıntı.. onu dinledikçe artıyor, geçme süresi uzadıkça uzuyor. Geçse de geçmese de bi bakıyosun beyninde sorun mu var düşünceleri de seni sarmış. Yani kısır döngü gibi devamlı farklı şekilde çıkıyor meydana. Geçti demene fırsat vermiyor. Ama başettikçe şiddeti azalıyor. Telkin de işe yarayabilir çünkü bize göre daha erken başlamış olucaksın.
Stresten bir hal oldum dün gece ikide bir korku yaşadım ve eşimi uyandırdım aynı konuda ikimizin tepkisi çok farklıydı ben resmen titremekten konuşamıyordum resmen neyse ortam düzeldi ve bir daha bu hayatta hiç bir şeyin sevdiklerinden değerli olmadığını anladım ben kırkıncı haftams girdim bakalım kısmet nezaman dualarınızı eksik etmeyin
Yok cnm önemli değil. Eğer yazmak rahatlatıyorsa her zaman yaz, ben öyle yapıyorum. Ne varsa yazıyorum bi nebze hafifliyorum. Kızlarında desteği çok, hepsine tşk ediyorum.SAOL CNM BENLE İLGİLENDİN YAZDIN. İNŞ BİTER GİDER. HEPİMİZ BİR RAHATA KAVUŞURUZ. yanlışlıkla büyük oldu ya kusura bakma
Strese girip konusmaya calısınca bende öyle oluyorum ya. Tutamıyorum kendimş resmen sarsılıyor vücudum korkunun etkisiyle. Eşler soğukkanlı durabiliyorlar, biz kadar hassas değiller ve iyi ki de değiller. Böylesi bazen sinir bozucu olsada en azından dik durabiliyolar. Dün aksam bizede eşimin eniştesi uğradı. Bir de bir haber getirdi Allah başlara vermesin. Onu duyunca bende aynı şeyi düşündüm. Allah kimseyi evladıyla sınamasın, evlat acısı vermesin inşallah. Evlatlarda analı babalı büyüsün. Allah önce sağlık nasip eylesin. En önemlisi bunlar. Maşallah canım. Bakalım ne zaman gelicek bebiş :) Allah bir avazda kolayca kurtarsın inşallahStresten bir hal oldum dün gece ikide bir korku yaşadım ve eşimi uyandırdım aynı konuda ikimizin tepkisi çok farklıydı ben resmen titremekten konuşamıyordum resmen neyse ortam düzeldi ve bir daha bu hayatta hiç bir şeyin sevdiklerinden değerli olmadığını anladım ben kırkıncı haftams girdim bakalım kısmet nezaman dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar slm aranızda emzirirken ilaç kullanan varmı lustral vb gibi birşey sormak istiyorum
Bir çarpıntı eksikti o da başladı, o kadar hızlı atıyor ki bazen göğsümde hissedemiyor gibi olup durdu sanıp daha da panikliyorum. Off.. yürüyerek gidicem zatenn 10 dk.lık yer. İyi gelse bari.
Bir çarpıntı eksikti o da başladı, o kadar hızlı atıyor ki bazen göğsümde hissedemiyor gibi olup durdu sanıp daha da panikliyorum. Off.. yürüyerek gidicem zatenn 10 dk.lık yer. İyi gelse bari.
nasıl oldun cnm? bu çarpıntı beni de boğuyor bide sonrasında baş ağrısı başladı
işte gelip geçiyor da sabredebilsek biraz
doktordan gelince haber et nasılmış bebiş?