Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aslına bakarsan suan paniğe yenilmemek için çırpınıyorum bende. Akşamüstü karın ağrısıyla gittim wc.ye ishal başlamış. Aynı anda midem de ağzımdaydı iyice panikledim kuscam diye. Elim ayağım boşaldı resmen. Gittim koltuğa oturdum, geçse diye beklerken bu kez de halsizlik kırgınlık başladı. Üst üste noluyo anlamadım bile. Suan halen aynı durumdayım. Aklımdan geçenlerde cabası.

Amin cnm ama sertlesmemi anlamiomki hafif agrim.var mesela suan vajimde batmalar var ama o normal galiba deme yani off kafayi yiyecem Rabbime siginiom bana bagislasin bebeyimi
Diyorum ya benimle aynısın ya. Bu kadar olur benzerlik. Batmalar birkaç hafta sonra kemik ağrısına dönüyor. O da normal korkma. Geçen bende sancıyla kasılmayla gittim acile ama bişey yapmıyolar. Sadece dinlen. Bu arada o toplanma olayı bebeğin yakında hareket edeceğinin göstegesiymiş. Gruptan bir arkadaş söyledi banada. İçin rahat olsun

Diyorum ya benimle aynısın ya. Bu kadar olur benzerlik. Batmalar birkaç hafta sonra kemik ağrısına dönüyor. O da normal korkma. Geçen bende sancıyla kasılmayla gittim acile ama bişey yapmıyolar. Sadece dinlen. Bu arada o toplanma olayı bebeğin yakında hareket edeceğinin göstegesiymiş. Gruptan bir arkadaş söyledi banada. İçin rahat olsun
Aii ins cnm yAa ins suan bende panikk ter bi gör isal zaten gitmedi onu alistim cnm ebeye sordum iki gun evvel bu agri ne diye ama normal dedi yaa kanda sorun yok dedi bebek yasadiyi suyu bile görmusler kanda yani iyi dedi anladigima göre

Kızlar bu ishal bence ilacinizdan kaynaklı benimde oluyodu kan ilacindan ilki ishal yapıyodu hep değiştirdim ishal geçti bence bi danışın doktorunuza

Kızlar bu ishal bence ilacinizdan kaynaklı benimde oluyodu kan ilacindan ilki ishal yapıyodu hep değiştirdim ishal geçti bence bi danışın doktorunuza
Peki bu gerilme ne cnm sert degilde karnim geriliooo vajim batio suanda zaten panik geldi memem sag sol batmalar gelio vede basim dönuo

Jaaa saol cnm Omas Omas ins ins cnm bugun dogum yapan kadinlarla konustum onla rbay azor dogun yapmislar ama bana demesi ben dedin 3 ayligi gecti dusuk riski gitti seviniom dedim bana demesin yaa agir kaldirirsan yorulursan suyun gelir karnin gerilir cocuk oksijen alamaz dedi erken dogum yaparsan cocuk yasamaz dediler korku basti ev isi bana bakio cöp atiom ata sira agir kaldiriom yani off agrimda var suan karnim gerilior gibi panik gelio bama ter basti basim dönuoooo kizlarrr
Iyi halt etmiş o kadınlar bana zor doğum olayını anlatan kadınlar olduğunda hamile iken ilkinde diyodum belli o yüzden ikinci yi ucuncuyu yapıyo sunuz yaptınız mantiken düşün o kadar zor olsaydı kimse değil normal doğumu bebeği dahi düşünmezdi çünkü normal dogumda başından sancı çekiyosun ama.sezeryanda da sonradan çekiyosun her türlü çekiyosun yani ayrıca bosunami anadan doğma diyolar çünkü normal.doğum ile hersey artık temizlenip gidiyo şahsen o seni korkutanlara hiç bakma ayrıca Allaha emanet sen aşırı ağır kaldırma yinede dikkat et ama diğer türlü korkma çöp atmaymis ev isiymis bunlardan korkma sadece biraz daha ağırlık konusunda dikkat et Allahu teâlâ demiş tedbir senden takdir benden her zaman tedbir iyidir:KK66:

Peki bu gerilme ne cnm sert degilde karnim geriliooo vajim batio suanda zaten panik geldi memem sag sol batmalar gelio vede basim dönuo
Artık bebek büyüyo canım ben diyodum doktora sanki karnimi etimi cekiyolardi o kadar rahatsız ediyodu beni doktorum demisti etin gergin olunca çok hissediyosun bebek artık büyüdükçe dahada geriliyo badem uagi yada zeytin yağı sur zaten hergün ileridede çatlak olmasın vajina batması suan stresten oluyo kendini germe rahatla yalnız degilsin hepimiz yaşadık ve senin gibi bir sürü kişi yasiyo çok şükür bak.Allah yanımızda hiçbişey olmadı olmuyo batar batar geçer uzan ayaklarının altına yastık koy ayakların yüksekte dinlen ama kendini dinleme bizi dinle ben tam kendimi dinlicem 30.sn sürüyor birinin memesi birinin çişi derken tabi kafa aynı kafa yine bi zamanini bulup dinliyorum kendimi:confused:

Aslına bakarsan suan paniğe yenilmemek için çırpınıyorum bende. Akşamüstü karın ağrısıyla gittim wc.ye ishal başlamış. Aynı anda midem de ağzımdaydı iyice panikledim kuscam diye. Elim ayağım boşaldı resmen. Gittim koltuğa oturdum, geçse diye beklerken bu kez de halsizlik kırgınlık başladı. Üst üste noluyo anlamadım bile. Suan halen aynı durumdayım. Aklımdan geçenlerde cabası.
Psikolojimiz sağlam olmayınca bağışıklığımız düşüyor hemen hasta ve hastalıklara açık oluyoruz maalesef hersey beyinde kafada psikolojide saklı suan anlattıklarında ondan biliyomusun bizzat canlı örneği olarak:KK14:

Kuzum ferrum bitince gynoferon yazmış. Ona başladım. İşkinde de ishal olmuştum ama salgında vardı. Dr ishal yapmaz salgından olmuş bu dedi. Hadi tmm o salgındı. Eee ben buna başladım 2 günde 1 alıyorum dokuncak diye, deneme amaçlı. Sonuc yine aynı olcak gibi. Afedersin bi kabız bi ishal oluyor. Zaten düzensiz cıkıyorum, 2 güne bir çıkıyosam 3.gün 3 kere cıkıyorum saçma sapan ya :)) dr.um o kadar ilgili ki umrunda değil. Sen hangilerini kullandın?
Psikolojimiz sağlam olmayınca bağışıklığımız düşüyor hemen hasta ve hastalıklara açık oluyoruz maalesef hersey beyinde kafada psikolojide saklı suan anlattıklarında ondan biliyomusun bizzat canlı örneği olarak:KK14:
Oyy bunda da mı aynııııyıızz :) demin hepsini birden aynı anda yaşayınca valla sapıttım. Tuvalete mi gideyim, midemi mi bastırayım, oturup halsizliğimi mi geçireyim. Ay ne biçim bi durumdu:)

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Yasamadigim şey yokki benim ne varsa yaşadım valla bazen lavaboda bayilicak gibi oluyodum o derece ishal kusma halsizlik fenalik geciriyodum sonra panik oluyodum basliyodum kaygılı düşünceye ay biz hamileyken ayrı doğum yapınca ayrı hep bu anksiyete var Allahım hepimizi iyilestirsin inşallah :110: ben maltofer solüsyon kullandim minik şişelerde her sabah aç karnına iciyodum o bana iyi gelmişti diğer senin kullandığın hapları hepsi hem bagirsagimi hemde midemi daha kötü etmisti

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Yasamadigim şey yokki benim ne varsa yaşadım valla bazen lavaboda bayilicak gibi oluyodum o derece ishal kusma halsizlik fenalik geciriyodum sonra panik oluyodum basliyodum kaygılı düşünceye ay biz hamileyken ayrı doğum yapınca ayrı hep bu anksiyete var Allahım hepimizi iyilestirsin inşallah :110: ben maltofer solüsyon kullandim minik şişelerde her sabah aç karnına iciyodum o bana iyi gelmişti diğer senin kullandığın hapları hepsi hem bagirsagimi hemde midemi daha kötü etmisti
Tıpkısının aynısıyım bende, wc.den korkuyorumm bildiğin :)) solüsyonu kullanamam heralde, daha önce kullandıgımda midemi bulandırıyordu. Şimdi hepten bulandırır. Böbrek taşında kullandığım solüsyon yüzünden tiksindim bende. Aman sorun cıkarmasında idare ediyim artık çarem yok. İnşallah hepimiz iyileşiriz ennn kısa zamanda. Sen nasılsın bu arada? Bebiş nasıl uslu bir bebek mi? Alıştınız dimi iyice :)

Ben safra kesesinde tas dusuruom.aii o sancii varyaaa aboww nefes alamiordummsesim erkek gibi bas dönme kararma gözlerde hastaneye gidiordum 2 saat o aciyi cekiom ha bide tikanirsa ayri dertte ama bana dedikleri dogzndan beter sanci dediiler ozaman hamile degildim dusunun

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Yani idare et bosver icemedigin biseydense, valla onun varlığına hergün şükrediyorum diyorum iyiki Rabbim bunuda nasip etmiş öyle güzel bir his ki ikinci kez anne olmak annelik duygusu tekrar kabariyo:KK68: ama hiç uslu değil kolik olduğundan ya ayagimda ya memem de ya omzumda sürekli oturuyorum 10 dk arayla kostur kostur is yapiyorum bazen akşam eşim evdeyken ertesi gün yemeğini yapıyorum bazen 30 kez gelip gidip çamaşır asip bulasik yikiyorum düşün artık o derece ama değiyor ya bakıyorum bugün emzirirken diyorum çektiğim tüm sancıların her zerresine değer iki çocuğum da:KK200: Allahım sanada hepinize de yaşatsin bu güzelim duyguyu

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Yani idare et bosver icemedigin biseydense, valla onun varlığına hergün şükrediyorum diyorum iyiki Rabbim bunuda nasip etmiş öyle güzel bir his ki ikinci kez anne olmak annelik duygusu tekrar kabariyo:KK68: ama hiç uslu değil kolik olduğundan ya ayagimda ya memem de ya omzumda sürekli oturuyorum 10 dk arayla kostur kostur is yapiyorum bazen akşam eşim evdeyken ertesi gün yemeğini yapıyorum bazen 30 kez gelip gidip çamaşır asip bulasik yikiyorum düşün artık o derece ama değiyor ya bakıyorum bugün emzirirken diyorum çektiğim tüm sancıların her zerresine değer iki çocuğum da:KK200: Allahım sanada hepinize de yaşatsin bu güzelim duyguyu
Aoii ne guzel denissin yaa deger ya deger

Amin canım, Allah acılarını göstermesin, hayırlı evlat olsunlar inşallah. Kolik çok zor gerçekten. Neredeyse yaşına girene kadar çektik. En son kullandığımız biogaia diye bir ilaç rahatlatmaya başlamıştı. Dört kutu kullandık onuda. İnşallah sizin çabuk geçer. Zaten böyle olan nadirmis. Genelde uç ay sürer diyodu Dr. Akşamları altı açık yatıyordu ve masaj yapiyodum karnına acı elma yağıyla. On dk sussa geri başlıyordu. Ama baksana buyudu gittiler. Uç gün sonra dört yaşına girecek Allahın izniyle:)

Ben safra kesesinde tas dusuruom.aii o sancii varyaaa aboww nefes alamiordummsesim erkek gibi bas dönme kararma gözlerde hastaneye gidiordum 2 saat o aciyi cekiom ha bide tikanirsa ayri dertte ama bana dedikleri dogzndan beter sanci dediiler ozaman hamile degildim dusunun
Geçmiş olsun. Benimde 14 senedir böbrek taşı sorunum var. Sık sık tekrarlıyor genetik olduğundan. Acısı tarifsiz. Doğumda en azından doğurunca geçiyor. Taş da dusurmek şurada dursun, kipirdasa dünya tersine dönüyor. Bu sene iki tarafta da vardı taş. Kontrole gitmedim hamileyken. İnşallah sorun çıkarmaz.

Geçmiş olsun. Benimde 14 senedir böbrek taşı sorunum var. Sık sık tekrarlıyor genetik olduğundan. Acısı tarifsiz. Doğumda en azından doğurunca geçiyor. Taş da dusurmek şurada dursun, kipirdasa dünya tersine dönüyor. Bu sene iki tarafta da vardı taş. Kontrole gitmedim hamileyken. İnşallah sorun çıkarmaz.
Evet iste daha beter o hastaliktan bu dogum guzel sey stress etmiyecem bebeye etkilio aksam 7dibucukta esimle ebeye gittik ben tabi hickira hickira agliom o gerimle ne dide gittik esimde korktu ben aglayinca iste aradik gelin dedi balti parmayini vajimi sontu iste akintiya balti krem gibi karnimo elledi iyi dedi cocugun bi kucuk aletle kalbini dinletti cok sukur ama ben tabi dua etmekte o ara ter icinde vajimi ellerken sikiom kendimi korkudan aciyacak diye bana dio niye böle panik edion diyo bende oanik atak var dedim anlioz dio özel rahatlamak icin kontrol altinda kalmam icin özel konusmalar olcak cok sukur

Her sabahima çarpıntı eşlik ediyor. Ne mutlu bana :)) pazara gidicez ama önce bu çarpıntıyı ugurlamam gerek. Kendi kendime ne güzel de polyannacilik yapıyorum:) ama işe yarıyor ısrarla inatla böyle devam edersem, en azından kısa süreli oluyor:)

Back
X