Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hosgeldin cnm.ah ah su bas agrim butun gunumu alio bi is göremiomm fena yaaa Allahim sana siginiom
W
22+2 deyim bugün. İlk hamileliğimde psikolojik yönden rahatsızdım evet ama hamilelikle ilgili şikayetlerim fazla yoktu. rahat geçmişti o yönden. Bu kez kız bebek bekliyorum ve başından beri hem psikolojim alt üst hem de şikayetlerim fazla hamilelikle ilgili olanlar. İlaç kullanmıyorum.
Masallah cogu gıtmıs senin

Herkese hayırlı aksamlar ben etrafımdaki hamilelere bakıyorum onları normal goruncee heves lenıyorum. İnsanın psikolojisi ruh sagligi iyi olsunda dıger sıkıntılar her hamılenın basında olan seyler

Benim icin bu agri bas agrisi tas dusurdumya ondan beter kafami vurasim var hapla uyusmaylada gecmio bu kafa bilionmu
Sen nasilsin cnm ya yattigim yerden bile su kalbim hizli atioo niye yaa
Sen bu kadar stresliyken kalbinin hızlı atması normal değil mi sencede..

y4zy4qmurum y4zy4qmurum canım sevinç çığlıkları ile selamlar olsun bebeğimin sağlığı yerinde çok şükür sadece bir tahlil kaldı onbeş gün sonra oda iyi çıkarsa sorun yok Allah'ın izniyle
Oyy maşallah canım çok sevindim. Onlarda iyi çıkıcak Allahın izniyle. Darısı bize vaktiyle inşallah..

Oyy maşallah canım çok sevindim. Onlarda iyi çıkıcak Allahın izniyle. Darısı bize vaktiyle inşallah..
Amin inşallah hiç sıkıntı yapmayın Allah'a sığının o Darda bırakmıyor birde taha süresini mutlaka okuyun doğum yaklaşınca ve yaşafi ismini zikredin evvel Allah

Amin inşallah hiç sıkıntı yapmayın Allah'a sığının o Darda bırakmıyor birde taha süresini mutlaka okuyun doğum yaklaşınca ve yaşafi ismini zikredin evvel Allah
Şüphesiz öyle canım. Ama işte elde olmuyor bazen. Allaha şükürler olsun bugünlere geldik, bundan sonrasıda sağlıcakla gelir inşallah.

Şüphesiz öyle canım. Ama işte elde olmuyor bazen. Allaha şükürler olsun bugünlere geldik, bundan sonrasıda sağlıcakla gelir inşallah.
Evet haklisin ama daha bas agri cekiom kafaimin arkasi onu sonkluo Rabbim diorum bide grip olmusun hersey ust uste ilac alinmioya o beni rahataoz edio dua ediom kuran okuorum ins hepimize jayirli vakitte burda bebek aglio gunlerde gelecek

Evet haklisin ama daha bas agri cekiom kafaimin arkasi onu sonkluo Rabbim diorum bide grip olmusun hersey ust uste ilac alinmioya o beni rahataoz edio dua ediom kuran okuorum ins hepimize jayirli vakitte burda bebek aglio gunlerde gelecek
Allah kabul etsin canım. O ağrı kendiliğinden geçmediği sürece ne yapsnan boş. Sadece hafifletiyor bazen o kadar. Bu haftalara gelincede başın biter miden başlar. Ben kavruluyorum suan.

Allah kabul etsin canım. O ağrı kendiliğinden geçmediği sürece ne yapsnan boş. Sadece hafifletiyor bazen o kadar. Bu haftalara gelincede başın biter miden başlar. Ben kavruluyorum suan.
Senindemi bas yada migdenmi dua edin yarin cinsiyetini göstersin kizlar yaa saklioo vede ins sorun cikmaz dus edin yavrum.iyidir Allahimin mucizesi

Senindemi bas yada migdenmi dua edin yarin cinsiyetini göstersin kizlar yaa saklioo vede ins sorun cikmaz dus edin yavrum.iyidir Allahimin mucizesi
Benim midem sorun bu aralar. Boğazıma kadar yanıyorum. Şurup aldım zorda kalırsam içicem. Çünkü onun kokusu bile midemi kaldırıyor.
Sen ne yaptın, girdin mi kontrole? Nasıl geçti?

F Fatmae20 ve ismini etiketliyemediklerim hayırlı bir doğum dan sonra inşallah bebişlerimizi konuşacağını Z sayfada görüşmek üzere

Bende ayrilmak istemiorum iyi gelio burasi ya aile gibi olduk valla bak kimse bilmediklerimizi paylasioruz
Cnm kontrolden yeni geldim yemek su bu kafa agrim sukur bir sorun gözukmedi veeee kizimiz oluorrrr gösterdi cadiii bereket

Bende ayrilmak istemiorum iyi gelio burasi ya aile gibi olduk valla bak kimse bilmediklerimizi paylasioruz
Cnm kontrolden yeni geldim yemek su bu kafa agrim sukur bir sorun gözukmedi veeee kizimiz oluorrrr gösterdi cadiii bereket
Oyy gözünüzaydın, sağlıcakla olsun inşallah çok sevindim öğrenmene. İnşallah sağ salim kucağımıza da alırız, güzelce huzurluca büyütürüz.

Back
X