Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. O bebeklerin bize ihtiyacı var. Önce kendimize bakalım ki onlarada bakabilelim. İlaç kullanman mecburi hale geldiyse vicdan azabı çekme hiç. Çünkü mama yiyende büyüyor emende.. ben ilaç kullanmadığım ve sütüm fazla olduğu halde oğlum şiddetli kolik yüzünden emmedi. Hastanede de mama verip durdular biberon dışında bişey kabul etmedi. Benim içnde kötü bir süreçti. Sağlıklı olsunlarda..Panik atak vesvese nedeniyle 2 aydır ilaç kullanıyorum. İlk bebekten sonrada kullandım çocuğumu emziremedim.Başlarda insan vicdan azabı çektim ama ilaçlar etkisini gosterdikce daha mutlu oldum bebegimle daha yakından ilgilenebildim
Benimde öyle uzun süre geçmiyor üst üste atak yaşadığım oluyor. Allah hepimize şifa versin inşallah. Sıkıldıkça yaz buraya insan rahatlıyor gerçekten. İlk doğumun normal miydi?Panik atak normalde yarım saat sürer ama benim günlerce carpinti geçmedi. 1 ay geceleri nerdeyse hiç uyumadim. Bebekte gelisme geriligi başladı şimdi ise ilaçla uyuyabiliyorum
Bu hastalık ile 10 yıldır ugrasiyorum
Panik atak normalde yarım saat sürer ama benim günlerce carpinti geçmedi. 1 ay geceleri nerdeyse hiç uyumadim. Bebekte gelisme geriligi başladı şimdi ise ilaçla uyuyabiliyorum
Bu hastalık ile 10 yıldır ugrasiyorum
Ilk bebeğim epidural anestezi ile dunyaya geldi sanki hiç daha önce dogurmamisim gibi korkuyorumGeçmiş olsun. O bebeklerin bize ihtiyacı var. Önce kendimize bakalım ki onlarada bakabilelim. İlaç kullanman mecburi hale geldiyse vicdan azabı çekme hiç. Çünkü mama yiyende büyüyor emende.. ben ilaç kullanmadığım ve sütüm fazla olduğu halde oğlum şiddetli kolik yüzünden emmedi. Hastanede de mama verip durdular biberon dışında bişey kabul etmedi. Benim içnde kötü bir süreçti. Sağlıklı olsunlarda..
Benimde öyle uzun süre geçmiyor üst üste atak yaşadığım oluyor. Allah hepimize şifa versin inşallah. Sıkıldıkça yaz buraya insan rahatlıyor gerçekten. İlk doğumun normal miydi?
Ilk bebeğim epidural anestezi ile dunyaya geldi sanki hiç daha önce dogurmamisim gibi korkuyorum
Evde yalnız kalamiyorum cocuk okula gidiyor annemi çağırıyorum hafta ici o kalıyor hafta sonları eşim var
Amin inşallah. Bende yalnız olunca daha kötü oluyorum. Şükür ki 4 yaşında bir oğlum var onun varlığı yetiyor. Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın. Ama onunla dışardayken atak geçirince mahvoluyorum, bana bişey olursa oğlum napıcak felan diye. Dün hastanede 6,5 saat kaldık ömrümden ömür gitti resmen. Allahım korusun. Bu korkular silinmiyor bir türlü. İşk doğumum normaldi bnmde ama dr yüzünden çok zor geçti. İkincide nasıl yaparım bilmiyorum. Şimdiden korkuyorum, epidural istiyorum ama çevremdekiler sakat kalırsın, şöyle olur böyle olur dedikçe temelli kötü oluyorum. Sezeryan olup çıkıyım diyorum ondan da korkuyorum. Kapana kısılmış gibi hissediyor oturup ağlıyorum sonradaAllah hepimize kolaylik versin şifa versin
Senin bebek kaç aylık oldu emziriyor musunSelamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız Doğum yapanlar gözünüz aydın ben çok yoğunum kızlar 3 bebeyle okulları açıldı küçüğüm çok fena oldu uğraşıyorum dişi kuşu derken baya yoruyor beni ilacım değişti bu arada paxera 20 mg başlattı ama bana hiç faydası yok daha beter oldum tekrar gidicem dozunu yükseltecek inşallah ha bu arada abimin eşi Doğum yaptı 33 haftalık bebiş 2.200 gr. minyatür herşey yolunu alıyor rabbim ayarlıyor işte biz insanoğlu aciziz Allah hepinizin derdine derman versin inşallah Rabbim içinde banada görüşürüz yine inşallah sevgiler...
Bende o korkuyu çok yaşadım bayilicam news alamicam bebek orda kalicak diye ayy hergün um zehirdi bu arada hangi ilaçları kullanıyosun etki etmedi mi hiç dozumu az geliyo acabaBen epiduralden sakat kalan hiç duymadım hastanede çalışıyorum şimdi izindeyim.çok heyecanlanirsam bayılırım falan diye korkuyorum ilkinde birsey olmadı ama bunda da olmaz diye beynimi inandiramiyorum. benim bebis 2500 gr dogar dedi doktor zaman yaklaştıkça heyecan basıyor aklımdan hiç cikmiyor
Inşallah Allahin izniyle sağ salim kucağa almayida nasip etsin Rabbim, ama kullanmaya başladığında beri daha iyi degilmisinBen lustral 100 mg birde seraguel 25 mg kullanıyorum Dr doğumdan 15 gün önce kesecegini söyledi bebekte yoksunluk sendromu olmasın diye bebekte kasılma huzursuzluk ağlama nöbetleri olmasın diye
Doktİlk hamileligin de ilaç kullanmadım sorunsuz geçti bebeğin kırkı çıktıktan sonra ilaçlara başlamıştım çok zor günler geçirdim bunda 6 aylıkken şikayetlerim basladi
Inşallah Allahin izniyle sağ salim kucağa almayida nasip etsin Rabbim, ama kullanmaya başladığında beri daha iyi degilmisin
Iste hepsi bir olmuyo ya ben ilk oglumda 2 yıl boyunca ilacsiz dayandım emzirdim şimdi bunda daha 40 gü oldu başladı sıkıntımİlk hamileligin de ilaç kullanmadım sorunsuz geçti bebeğin kırkı çıktıktan sonra ilaçlara başlamıştım çok zor günler geçirdim bunda 6 aylıkken şikayetlerim basladi