- 15 Eylül 2017
- 21
- 3
- 36
- 43
hamilelikte ilacı birden bırakmamak için düşürdük. senin için ilacı birden bırakmak zor olmadımı?Neden şimdiden düşürüyor ilacı benim Dr um 6 haftaya kadar bişey olmaz dedi hamile kaldım 6 haftalikmis hemen bıraktım ilacı hatta korktum aradım Dr U dedim ya bebeğe bişey olduysa diye 6 haftaya kadar bişey olmaz dedi
Yok ben de birden birakmadim iki gün yarım. İçtim kestim sonrahamilelikte ilacı birden bırakmamak için düşürdük. senin için ilacı birden bırakmak zor olmadımı?
Evet canim ilklerde insan birsey bilmediği için daha rahat oluyor.Bu bebekler birsekilde cikacak icerde kalmicak.Allah hayırlısıyla dogurmayi nasip etsin
Bilmiomm orda ebe doktor konusmuormu benn korkularimi anlattim burdaki ebe bile dogurtan ebe 3cuncu cocugunda almis belden igne dusun yani soruom da riski var ama dusuk ya herseyde var olmazsa bursa baska ellinle sikilcak pumpe denior oda var dedi yani Allah buyuk ya
Özelde olsa konuscam dr.la anlatcam kendimi ama devlette muayenede bile konusmuyor dr.lar sağolsunlar. Ne sorsam ilgili bölüme yolluyo. Kv doğumu özelde yaptıralım diyo, duruma göre gidebilirim belki. O zaman özeldekilere anlatırım. Eliyle punpe dediğin bebeği anne karnından çekrn şey ise burdaki adı vakum. Ben ilkini vakum ile yaptım, pis dr.un yüzünden susuz kaldım cocuk gelmemişti.Bilmiom.sizde ebe
Bilmiomm orda ebe doktor konusmuormu benn korkularimi anlattim burdaki ebe bile dogurtan ebe 3cuncu cocugunda almis belden igne dusun yani soruom da riski var ama dusuk ya herseyde var olmazsa bursa baska ellinle sikilcak pumpe denior oda var dedi yani Allah buyuk ya
Amin canım. Bir de ben ilkinde sıkıntı yaşadım dr.um yoktu nöbetçiye kaldım mecburen. Ben gece 4 de yatıs yaptım dr hanım 9.30da geldi zaten bi dünya su boşalmıştı benden. Su varken sancılar etilemiyodu hiç. Senin ilki nasıldı?Evet canim ilklerde insan birsey bilmediği için daha rahat oluyor.Bu bebekler birsekilde cikacak icerde kalmicak.Allah hayırlısıyla dogurmayi nasip etsin
Canım benim ilki epidural sezeryan oldu bir sıkıntı çıkmadıAmin canım. Bir de ben ilkinde sıkıntı yaşadım dr.um yoktu nöbetçiye kaldım mecburen. Ben gece 4 de yatıs yaptım dr hanım 9.30da geldi zaten bi dünya su boşalmıştı benden. Su varken sancılar etilemiyodu hiç. Senin ilki nasıldı?
Şuanki durumun nasıl peki birde hangi doktora gidiyorsun canım...Yok ben de birden birakmadim iki gün yarım. İçtim kestim sonra
Ins bendede sorun cikmaz cnm.ya
Bem penik atakim diye 2cm oldugunda hemen vurcaklarmis epidurali ins sorun cikmaz hemen acilir dogarCanım benim ilki epidural sezeryan oldu bir sıkıntı çıkmadı
Sanada şimdiden geçmiş olsun sonucu belli zaten Allahın izniyle seninde panik atak anksiyete kaynakliIns bendede sorun cikmaz cnm.ya
Korkma ama riskini bil idrar yolu enfeksiyonu ben ilk hamileliğimde yaşadım doktoruna mesaj at ona göre git eğer iserken yanma zorlanma ağrı varsa hiç riske atmaKizlar ya idral yoku enfeksionumu oldum ne vajina degilde ustu kenarlari agrio ama fena sanci ole olaniniz varmi ya neyapacam hanilelikte ne yapilir yardimmm
Ins cnm ya bide su vajina varya ama kaba yeri baya agrioo idrar yolu emfeksionu kesin bigun sogukta oturdum hep ama baya agrio batio korkuom yardim etSanada şimdiden geçmiş olsun sonucu belli zaten Allahın izniyle seninde panik atak anksiyete kaynakli
Iserken yanmio ama agri baya bide sol tarafim arka yan böbrek galiba agrio anca pazartesi cnmKorkma ama riskini bil idrar yolu enfeksiyonu ben ilk hamileliğimde yaşadım doktoruna mesaj at ona göre git eğer iserken yanma zorlanma ağrı varsa hiç riske atma
Soğuk da durduysan usutmussun canım ayaklarını sıcak tut çorap patik sürekli giy bide aklınızda bulunsun bir hamile kendini ne kadar sıcak tutarsa o kadar rahat doğumu oluyor ben bizzat kışın hamileliğimde tecrubelendim anneannem hep derdi eskiden sancısı acılmasi çabuk olurmus doğumu ne kadar sıcak tutarsan vücudunu ve özellikle ayaklarınıIserken yanmio ama agri baya bide sol tarafim arka yan böbrek galiba agrio anca pazartesi cnm
Evet ya hemde cabuk.hastalanioruz ins birsey olmaz ya ara sira söle batma oluor sizdede cok oldumuSoğuk da durduysan usutmussun canım ayaklarını sıcak tut çorap patik sürekli giy bide aklınızda bulunsun bir hamile kendini ne kadar sıcak tutarsa o kadar rahat doğumu oluyor ben bizzat kışın hamileliğimde tecrubelendim anneannem hep derdi eskiden sancısı acılmasi çabuk olurmus doğumu ne kadar sıcak tutarsan vücudunu ve özellikle ayaklarını
Vallahi sabahtan beri yazmak için kıvranıyorum, sen haklıydınnnn diye ama içime sinmeyince bi garipsedim inanki. Bilirsin bu duyguyu
O zaman ikinci de aynı sekilde oluyor dimi?Canım benim ilki epidural sezeryan oldu bir sıkıntı çıkmadı
İnşallah canım, bende araştırcam doğuma yakın özele gideyimde.Bem penik atakim diye 2cm oldugunda hemen vurcaklarmis epidurali ins sorun cikmaz hemen acilir dogar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?