- 12 Mayıs 2017
- 988
- 467
- 53

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aiiii olamazzz harikaa hayirli olsun
Sağol canim doğuma 3 hafta kaldı bende hazırlık yapıyorum.Erkek bebege olur degilmiAiiii olamazzz harikaa hayirli olsun
Ya korkuon baska birseymi diye deme evet bizde öle ya ölum korkusu cok oluor hasta olcak korkusuy4zy4qmurum evet o duyguyu biliyorum ben kardiyolojiye gittim o çok içime sindi ama mesela benimde kulak burun bogaz doktoru icime sinmedi benim bayadir bogazimda yediklerim takiliyo hissi var mesela yedim ya sanki parçaları bogazimda yapismis gitmiyor hissediyorum ve bogazimda var bişeyler ama doktor gayet iyi hiçbişey yok dedi genel cerrahi bölümüne ve göğüs hastalıklarına randevu aldım 23 kasımda bakalım ne dicek ultrason isticem şu girtlagima bi baksin ya beni nereye yönlendiricekse artık bütün tahlil ve kontrolleri yapıp evet aslı seninki panik atak deyip psikiytre tedavime kafam rahat başlamak istiyorum, çünkü yutkunma korkusu yaşıyorum artık nefes darlığı ve bogazimda takılma korkusuyla
Neguzel yaa odasi falan bittimi neyin olcakSağol canim doğuma 3 hafta kaldı bende hazırlık yapıyorum
Oğlum olacak canim insallah.Oda yapmicam şimdilik park besik alıp yatak odamda yatiracamNeguzel yaa odasi falan bittimi neyin olcak
Peki esyalari kiyafetleri nere koyuyorsunuz ben dolap almam lazim yerimde yok cunkuOğlum olacak canim insallah.Oda yapmicam şimdilik park besik alıp yatak odamda yatiracam
Kızımın odasında sifoniyere koydum onun gardrobu da var kızıma yetiyorPeki esyalari kiyafetleri nere koyuyorsunuz ben dolap almam lazim yerimde yok cunku
Cok guzelll kax yasinda kizin ismi ney peki oglun ne olcak ismi
Kızım 7 yaşında irem ismi.Cok guzelll kax yasinda kizin ismi ney peki oglun ne olcak ismi
Kizin sezaryanlami oldu
Aynen anlattığın gibi canım. Büyük ihtimal sende de takıntı olduğundan o hissi yaşıyosun. Geçen sene benim kv.nin boğazında bişey cıktı diline takılmys basladı, çenesinin altına acı vermeye basladı felan. O sıra bende de aynısı oldu, yutamıyodum hiçbişey ve bişey takılıyodu sanki. Onun dr.na bnde gittim muayeneye adam bişey yok diyo. Bilgili sağlamda bi dr ama bana acı veriyo diyorum ısrarla yokbişey diyo. Kv ameliyat oldu atlattı. Ben 3 5 ay daha cektim boş boş:)) Ben o takılma yutkunamama sorunlarını önceden yaşamıştım ama o sıralarda yaşadığım bir değişimden sonra unutmaya başlayıp rahatlamıştım. Ama mesela şuan oğlum sakız alıp çiğnemeye başlayınca huzursuz oluyorum, yemek yerken su içerken genzime kaçsa yine huzursuz oluyorum. En güzelini yapıyosun suan, doğum sonrası gidicek olursam bende önce tüm tetkiklerimi halledip öyle gitmek istiyorum psikiyatriye.y4zy4qmurum evet o duyguyu biliyorum ben kardiyolojiye gittim o çok içime sindi ama mesela benimde kulak burun bogaz doktoru icime sinmedi benim bayadir bogazimda yediklerim takiliyo hissi var mesela yedim ya sanki parçaları bogazimda yapismis gitmiyor hissediyorum ve bogazimda var bişeyler ama doktor gayet iyi hiçbişey yok dedi genel cerrahi bölümüne ve göğüs hastalıklarına randevu aldım 23 kasımda bakalım ne dicek ultrason isticem şu girtlagima bi baksin ya beni nereye yönlendiricekse artık bütün tahlil ve kontrolleri yapıp evet aslı seninki panik atak deyip psikiytre tedavime kafam rahat başlamak istiyorum, çünkü yutkunma korkusu yaşıyorum artık nefes darlığı ve bogazimda takılma korkusuyla
Oyy oyyy güle güle giysin oğluşun :) çok tatlıııı.. bende gidip hazırlık yapmak için sabırsızlanıyorum valla :)
Canım inşallah sana da nasip olur insan hazırlıklara başlayınca olayin ciddiyetini anliyor kabullenmeye başlıyorAynen anlattığın gibi canım. Büyük ihtimal sende de takıntı olduğundan o hissi yaşıyosun. Geçen sene benim kv.nin boğazında bişey cıktı diline takılmys basladı, çenesinin altına acı vermeye basladı felan. O sıra bende de aynısı oldu, yutamıyodum hiçbişey ve bişey takılıyodu sanki. Onun dr.na bnde gittim muayeneye adam bişey yok diyo. Bilgili sağlamda bi dr ama bana acı veriyo diyorum ısrarla yokbişey diyo. Kv ameliyat oldu atlattı. Ben 3 5 ay daha cektim boş boş:)) Ben o takılma yutkunamama sorunlarını önceden yaşamıştım ama o sıralarda yaşadığım bir değişimden sonra unutmaya başlayıp rahatlamıştım. Ama mesela şuan oğlum sakız alıp çiğnemeye başlayınca huzursuz oluyorum, yemek yerken su içerken genzime kaçsa yine huzursuz oluyorum. En güzelini yapıyosun suan, doğum sonrası gidicek olursam bende önce tüm tetkiklerimi halledip öyle gitmek istiyorum psikiyatriye.
Oyy oyyy güle güle giysin oğluşun :) çok tatlıııı.. bende gidip hazırlık yapmak için sabırsızlanıyorum valla :)
İnşallah canım.Canım inşallah sana da nasip olur insan hazırlıklara başlayınca olayin ciddiyetini anliyor kabullenmeye başlıyor
Ilki normalmi.oldu senin cnm karistirdim arkadaslari simdi nasil yapacanCanım inşallah sana da nasip olur insan hazırlıklara başlayınca olayin ciddiyetini anliyor kabullenmeye başlıyor
5 cm.den önce epidural yasak değil mi canım. 2 cm.de neden yapcaklar? Eğer acı eşiğin çok çoook düşük değilse 2 cm.i felan hissetmezsin öyle. Benim dr geldiğinde 6 cm.di ve kendi sancımdı, adet ağrısı gibi hissediyodum. Omas da 4 cm di evdeydi. Sonlara doğru yorucu oluyor sancılar. Suyun varken yine çok iyi, öyle korkutma kendini.Ilki normalmi.oldu senin cnm karistirdim arkadaslari simdi nasil yapacan
Bana 2cm olmadan vurcaklar igneyi evde normalde 4 cm ladar sanci cekion bama ne yapacaklar hemen hastameyemi cagircaklar