Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokk cnmmm bende varimm gece uyumadim.bide korkunc ruyalar gördumSızı gidi uykucular gece gec yatıyorsunuz ama sabah erken kalkmıyorsunuz heralde bu grupta en erkenci uyku problemi encok olan benim
Allah ruya nı hayıra cevirsin. Kimi ruya gorup kotu oluyor kimi ruya gormeden kotu oluyor. Sen ruya gordn diyemi uyuyamadınYokk cnmmm bende varimm gece uyumadim.bide korkunc ruyalar gördum
Namazi kildim uzandim.öle yok ruyadan degil iste agrim girio aklima takilanlar oluor uyuyamiom gecmisti suan yine var sik sik oluor agri artikSu an ne yapıyorsun ben kendime goreblsem Bı yarım saat yuruyeyım dıyorm havalar da soğudu ya insan kendine göremiyor
Kasık agrısı mı sen İstanbul'da mı oturyrdnNamazi kildim uzandim.öle yok ruyadan degil iste agrim girio aklima takilanlar oluor uyuyamiom gecmisti suan yine var sik sik oluor agri artik
Yok yurtdisinda hollandada kasik vede vajinanin ustu iste rahimmi ne orasiKasık agrısı mı sen İstanbul'da mı oturyrdn
Allah sıfa versin hollandada saat turkıyedn farkli mi akrabaların varmı yurt dısında yasamakta zorYok yurtdisinda hollandada kasik vede vajinanin ustu iste rahimmi ne orasi
Seninde baska hamileliktemi oldu buAllah kabul etsin namazını Rabbım kılınan namazların edilen duaların hürmetine bize bir şifa versin inanırmısın benmde gozum de uyku akıyor ama uyuyunca uyannca kotu olacam dıye gozumu kapatamıyorum
Almanyada olsa evet ama.hollanda ayni nasil desem bakmiorlar ben almanyada dogdugum.icin ben dirum.bana bakacaksiniz öle bakiorlar ama yinede kimse yardim edemio Rabbimden baska onlarda birsey edemio konusuorlar sadece ama yoksa ben hep duaylaAma orada hastahane imkanları daha fazladır
Benim ilk hamılelkte oldu o da kızdı ıkıncı erkek onda hıc olmadı bu 3.kazayla oldu bu da kiz ve bundada oldu. Hayırlısıyla dogm gelse kalıcı olarak onlemımı alacam daha yeter 3cock Rabbim onlara hayırlı omur versin ben cok yıprandım artık gunlerı saatleri sayıyorum gece leri uyuyamamak Bı yere gidip orda kotu olmak dusuncesı ınsanı cok yıpratıyorSeninde baska hamileliktemi oldu bu
Aminn ins yaaa ins
Sen hep yurtdisinda dogdun buyudun yasıyorsun galıbaAlmanyada olsa evet ama.hollanda ayni nasil desem bakmiorlar ben almanyada dogdugum.icin ben dirum.bana bakacaksiniz öle bakiorlar ama yinede kimse yardim edemio Rabbimden baska onlarda birsey edemio konusuorlar sadece ama yoksa ben hep duayla
Dogumla beraber hemen gececek dıye bıseyde yok ama oyle umut ediyorum cunku kızımı 2013de dogrmsdm sonra azalıp gectı gıttı dıye hatırlıyorum ama lohusalıkta cok hassas olunan bır donem bırde o zaman abdestlıde olamıyorsun tesbih cekmek ten baska bır ibadetten yapamıyor ınsan ıste oyle anlarda hamılelıkte falan seytan insana daha cok musallat oluyor vesvese ınsanı mahvedıyorBenim ilk hamılelkte oldu o da kızdı ıkıncı erkek onda hıc olmadı bu 3.kazayla oldu bu da kiz ve bundada oldu. Hayırlısıyla dogm gelse kalıcı olarak onlemımı alacam daha yeter 3cock Rabbim onlara hayırlı omur versin ben cok yıprandım artık gunlerı saatleri sayıyorum gece leri uyuyamamak Bı yere gidip orda kotu olmak dusuncesı ınsanı cok yıpratıyor
Evet cnm ama ilerde belki bidaha istersin bu illetten kurtuluruz yasin kac bu arada yani 3 cocukta cok degil ya bizim icin hamilelik iste stressli herdeyden korkuoruz birsey olcak sanioruz Allah buyuk ya olmazdaSen hep yurtdisinda dogdun buyudun yasıyorsun galıba
Evet biz suan sukur kilioruz kuran okuoruz ya seytanimiz cok vesvese verior iste yok birsey olcak yok su bu Allah var ona siginalim Rabbim en iyisini bilir diorum hersey Allahtan dion bi bakmisin 5 dakika sonra yine ayniDogumla beraber hemen gececek dıye bıseyde yok ama oyle umut ediyorum cunku kızımı 2013de dogrmsdm sonra azalıp gectı gıttı dıye hatırlıyorum ama lohusalıkta cok hassas olunan bır donem bırde o zaman abdestlıde olamıyorsun tesbih cekmek ten baska bır ibadetten yapamıyor ınsan ıste oyle anlarda hamılelıkte falan seytan insana daha cok musallat oluyor vesvese ınsanı mahvedıyor
Ben 29yasındayım İlki 2013ıkıncı2015ucuncu2018dogumlu olacak ust uste oldu son ikisi kaza oldu Yanı ben hıc beklemedim anda hamıle kaldım ben dıyorm daha yeter sonucta ameliyat olacam o esnada onlemımı alayım diyorum bunun sonu gelmeyecek gıbı ben bırde calısıyorm cocklara hem yazık hemde ben kotu oldm iki hamılelıkte o cocklara yazıkEvet cnm ama ilerde belki bidaha istersin bu illetten kurtuluruz yasin kac bu arada yani 3 cocukta cok degil ya bizim icin hamilelik iste stressli herdeyden korkuoruz birsey olcak sanioruz Allah buyuk ya olmazda