Canm gunaydın cok az kalms ya masllah senn dogmdan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruzBu pazartesi canım 27Kasım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm gunaydın cok az kalms ya masllah senn dogmdan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruzBu pazartesi canım 27Kasım![]()
Günaydın ben hiç uyuyamadıgım için moralim çok bozuk 1 saat bile uyusaydım onada razıydımKizlar gunaydın ister istemez uyandım
Günaydın ben hiç uyuyamadıgım için moralim çok bozuk 1 saat bile uyusaydım onada razıydım
Canm bıyerınmı agrıyordu nıye uykun gelmedi bende uyudm dedimse kac kez uyandm bi balkona cıktım Bı hava aldm oyle yani hicbirmz tam anlamıyla rahat değilizGünaydın ben hiç uyuyamadıgım için moralim çok bozuk 1 saat bile uyusaydım onada razıydım
Evet canm ya kimse bırakmasın ben cok alıştım herkeseHayirrr kimsee bizeee birakmasinn hayirrrr
Yani tam kac haftalıkken doğum olacakCanm gunaydın cok az kalms ya masllah senn dogmdan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz
Inşaallah canım ama biraz tedirginm ilk doğum ne olacak ne bitecek. Tam 40hafta dolmuş oluyor pazartesi... bide doktor sabah 8 30da gel dedi gece 12ye kadar bile sürebilir mis.. çok uzun geldi o sürede heyecan korku olabilir ..dualarınızi bekliyorumCanm gunaydın cok az kalms ya masllah senn dogmdan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz
Senn normal dogum tarihi yani. Sezeryan degil değilmi. Sen o anda tum panık ve korkuyu unutursun cunku beyin bastırıyor o an doguma bebege odaklanıyorsn dualarmız seninle olacakInşaallah canım ama biraz tedirginm ilk doğum ne olacak ne bitecek. Tam 40hafta dolmuş oluyor pazartesi... bide doktor sabah 8 30da gel dedi gece 12ye kadar bile sürebilir mis.. çok uzun geldi o sürede heyecan korku olabilir ..dualarınızi bekliyorum
Kız korkma benimde 12 saat sürdü ikiside iki dogumda ama sancı için öyle diyolar hiç korkma Allahın izniyle su gibi gecicek insallah yeterki sınırlarını zorla pes etme sancıni çek vallahi sancı cektim o kadar bebek doğduğu an yeniden doğmuş gibi oldum hep bunu düşün korkutma kendini ayrıca sezeryan olup 24 saat sürede var kanaması oluyo durmuyo vs.vs. yani olumsuz düşünme doktorlar orada herseye yardimci ebeler var sende basaricaksin inaniyorum ben Allah çok kolay bir doğum nasip etsin insallah bugün sancıların başlasın açılman olsun inşallah bi baktın pzrtsi gittin doktor acil doğuma alın dedi:)Inşaallah canım ama biraz tedirginm ilk doğum ne olacak ne bitecek. Tam 40hafta dolmuş oluyor pazartesi... bide doktor sabah 8 30da gel dedi gece 12ye kadar bile sürebilir mis.. çok uzun geldi o sürede heyecan korku olabilir ..dualarınızi bekliyorum
Ayy inşaallah inşaallah canım Allah razi olsunKız korkma benimde 12 saat sürdü ikiside iki dogumda ama sancı için öyle diyolar hiç korkma Allahın izniyle su gibi gecicek insallah yeterki sınırlarını zorla pes etme sancıni çek vallahi sancı cektim o kadar bebek doğduğu an yeniden doğmuş gibi oldum hep bunu düşün korkutma kendini ayrıca sezeryan olup 24 saat sürede var kanaması oluyo durmuyo vs.vs. yani olumsuz düşünme doktorlar orada herseye yardimci ebeler var sende basaricaksin inaniyorum ben Allah çok kolay bir doğum nasip etsin insallah bugün sancıların başlasın açılman olsun inşallah bi baktın pzrtsi gittin doktor acil doğuma alın dedi:)
Allah razi olsun canım evet normal doğumSenn normal dogum tarihi yani. Sezeryan degil değilmi. Sen o anda tum panık ve korkuyu unutursun cunku beyin bastırıyor o an doguma bebege odaklanıyorsn dualarmız seninle olacak
Yok Eslem agridan değil uyku ilacımı içmeden yattım denemek için malesef uyumadımCanm bıyerınmı agrıyordu nıye uykun gelmedi bende uyudm dedimse kac kez uyandm bi balkona cıktım Bı hava aldm oyle yani hicbirmz tam anlamıyla rahat değiliz
Hayırlı doğumlar diliyorum inşallah kolayca doğum gerçekleşir bizi sonuçtan haberdan edersinAllah razi olsun canım evet normal doğum
Ne zamandır kullanıyosun ki uyku ilacını ben 7 ay sonrasın da ilacsiz uyuyabildim bence yeni basladiysan hemen bırakma derdine düşme biraz zaman ver kendine öyle bi bakmissin ilacsiz uyuyosunYok Eslem agridan değil uyku ilacımı içmeden yattım denemek için malesef uyumadım
Amin Allah razi olsun tabi ederim inşaallahHayırlı doğumlar diliyorum inşallah kolayca doğum gerçekleşir bizi sonuçtan haberdan edersin
Bebek doğunca gece agladiginda gözümü açıp onunla ilgilenemem diye düşündüm ama kullanmayincada 1 dk bile uyumadım gözumu kirpmadim bu da kötü ertesi günü carpinti keyifsizlik sinirlilik olurNe zamandır kullanıyosun ki uyku ilacını ben 7 ay sonrasın da ilacsiz uyuyabildim bence yeni basladiysan hemen bırakma derdine düşme biraz zaman ver kendine öyle bi bakmissin ilacsiz uyuyosun
Bebis 7 aylık miOmas sen ilaca başladın mi
Bak ne yap biliyomusun bebek için endişe etme öncelikle Allahın izniyle ilk zamanlar uyku ilacını içme zaten bebek seni yorucak sen onu sallarken gözlerin yorulucak mamama sini ver gazını çıkar altını değiş derken ben nedense bebek doğduktan sonra yorgunluktan uyucam sin diyorum uyumazsanda içersiiçersin gece esin alarm kurar bebeğin mama saatine dert etme hayirlisiyla bi doğum yap senden daha kötü okup ilaç kullanan bir sürü lohusa bebekli anne var ya Allah yardım ediyor sıkıntı yapma simdidenBebek doğunca gece agladiginda gözümü açıp onunla ilgilenemem diye düşündüm ama kullanmayincada 1 dk bile uyumadım gözumu kirpmadim bu da kötü ertesi günü carpinti keyifsizlik sinirlilik olur