Bende bugun kaynanm geldi bıraz Temzlk hazrlk yaptm cok yorlmsm dokuzda uyumsm on ikide uyandm daha nasl yatacam bilmiyorm kendmı zorlasam bu sefer panık olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugun kaynanm geldi bıraz Temzlk hazrlk yaptm cok yorlmsm dokuzda uyumsm on ikide uyandm daha nasl yatacam bilmiyorm kendmı zorlasam bu sefer panık olurum
uykun gelmeden yatağa girme zorlama 3 saat yeter bence ben dün gece 1 dakika bile uyumadim halen uykum yok bakBende bugun kaynanm geldi bıraz Temzlk hazrlk yaptm cok yorlmsm dokuzda uyumsm on ikide uyandm daha nasl yatacam bilmiyorm kendmı zorlasam bu sefer panık olurum
Bende yokken yatinca kafam agrio sorlayincauykun gelmeden yatağa girme zorlama 3 saat yeter bence ben dün gece 1 dakika bile uyumadim halen uykum yok bak
Yaz yağmuru sen kac haftalık oldn@Omas Dün akşamdan beri düşünüp duruyorum. Bende mi erken doğururum diye.. dr kontrolde herşeyin yolunda olduğunu söyledi perşembe günü. Rahim ağzı 34 mm ve açıklık kısalık yok dedi. Birliktelik olmasın, karnını sıkıştırcak şekilde eğilme, dinlen, yan yat dedi. Bunları son ayda söylerdi normalde. Daha şimdiden söylemesi banada eşimede garip geldi. Zaten birliktelikten kaçınıyoruz ama bu uyarı tedirgin etti bizi. Senin bu haftalarda yasak olan durumlar var mıydı?
Geceye yakın saatlerdeki uykuyu uyumasan biraz daha rahatlarsın ama işte elde olmuyor bazen. Kendini hiç zorlama, uyku gelmeden yatağa gidince şikayetler daha cok olmaya başlıyor. Benimde tamamen uykusuz kaldığım geceler oluyor, ertesi gün acısı çıkıyor ama en azından gece zorlamıyorum napayımki.. her halükarda uyku tutmuyoBende bugun kaynanm geldi bıraz Temzlk hazrlk yaptm cok yorlmsm dokuzda uyumsm on ikide uyandm daha nasl yatacam bilmiyorm kendmı zorlasam bu sefer panık olurum
İlac aldın mı peki bugün? Bırakmayı mı deniyorsun?uykun gelmeden yatağa girme zorlama 3 saat yeter bence ben dün gece 1 dakika bile uyumadim halen uykum yok bak
Vallahı bir esseklık ettim keşke dayansaydm o zaman daha çok uykum gelecekti yorgunluktan uyuyacaktım ben uyumadmsa aklıma daha her şey geliyoruykun gelmeden yatağa girme zorlama 3 saat yeter bence ben dün gece 1 dakika bile uyumadim halen uykum yok bak
İlaci 12 de aldım canim almayinca uyku yok bende bırakamıcam şimdi tv izliyorum uykum gelince yatağa gidecemİlac aldın mı peki bugün? Bırakmayı mı deniyorsun?
Bemde uyuyamiomm daha yatsi kilcamİlaci 12 de aldım canim almayinca uyku yok bende bırakamıcam şimdi tv izliyorum uykum gelince yatağa gidecem
Allah kabul etsin canım bize de dua et.şimdi uykusuz gebeler doğumdan sonra uykusuz anneler olacazBemde uyuyamiomm daha yatsi kilcam
Olsun raziyim yeterki bakalim onlaraaa raziyim benAllah kabul etsin canım bize de dua et.şimdi uykusuz gebeler doğumdan sonra uykusuz anneler olacaz
Evet onlar iyi olsundaa yeterkii bem basinda beklerizCanım yanı ben her turlu uykuszlga razıym bebek ıcın falan. Ama sımdı ki daha zor bende tedirginlik var uyannca kotu olacam dıye aslında uykum var
Ictım suru bu İlk kez bakalım bır faydası olacakmı tadı cok ıgrenc pekmezle karısık bir tadi vardı bır saat sonra bakalm etki edeckmi şimdiye kadar icmedimKızlar gecen gittiğimde Dr pasıflora yı her gun ıc dedı bitkisel bısey olmaz ben bu hafta cok sukur idare ettim gece kotu olmadm sımdı ıcsem Belkı faydasnı gorurm ama onu suan ıcme konsnda tedırgınm
Uyudunmu cnmCok zor uykun geldgi halde uyuyamamak gozumu kapatınca sankı kotu olacakmsm gibi. 9da uyumasaydm bunlar gelmeyecekti basıma
Hayırlı sabahlar canım..bende uyuyamama konusunda seninki ne benzer durumlar yaşadım..uykudan bir an korku kalp çarpıntısı ve titreme hali ile uyanıyordm .. Her gözüm daldıin da çarpıntı ile uyanmak zor oldu nas Felak insirah suresi okudum sürekli Elhamdulillah geçti bir süre sonra... demir eksikliği de etkili oluyor bazenGunaydın kızlar hayırlı pazarlar