- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saclaniorr dur bebeis cnm o yuk varmis gibi iste panikten biz varya cok takioruz herseyi kafamiza yaKızlar uyudunuz mu..
Benim midem alev aldı, boğazımda soba var sanki :)
İki gündür de çok kaygılıyım, huzursuzluk hali var üstümde.
Göğüslerimin üst kısmında biri oturuyor gibi ağırlık var, sanırım bu huzursuzluk tetikliyor anlamadım.
Benim 2 aydır var bu yanmalar, eskilere bakarsak benim kızın rapunzel saçlı doğması lazım :))Saclaniorr dur bebeis cnm o yuk varmis gibi iste panikten biz varya cok takioruz herseyi kafamiza ya
Acaba sanci ceken arkadas neyapti
Yok ya gecmio zaman kasasiz belasiz gelse gunler sag salum gitsek böke daha kötuymus cnm ya
Ama canım alışmalısın artık. Çünkü bebek büyüdükçe o sıkıntılar ağrılar sancılar vebatmalar artıyor. Benim halen geçmedi. Magnezyuma başlıcam dr verdi. Sende gittiğinde sor belki sanada verir. Bunlar doğal şeyler, kendini strese sokup atak geçirmeki bebişte stres olmasın.Yok ya gecmio zaman kasasiz belasiz gelse gunler sag salum gitsek böke daha kötuymus cnm ya
Benim daha batmalar gecmedi.rahimde var ara sira karnim.agrio batio yani bebek oldugu yer korku basti ter panik atak gecirecem
Konulmuş bir tanı yok canım ama hamilelikle birlikte başlayan rahatsızlıklarım oldu hastaneye gittiğimde baş dönmesi elde ayakta terleme.. evden dışarı çıktığım da aşırı halsizlik çarpıntı vs... kan değerlerim düşük çıktı Kadın Doğum doktorum ondan olabilir dedi ama büyük ihtimalle anksiyete den kaynaklandığını düşünüyorum..Zeynep sende panik atsk varmıydı
Ben iciom magnesium suda kaynatmali sendedemi su batmalar var nevileyim. Karnimda olunca ve rahimde girip cikior ondan bu haftalardami buyuorAma canım alışmalısın artık. Çünkü bebek büyüdükçe o sıkıntılar ağrılar sancılar vebatmalar artıyor. Benim halen geçmedi. Magnezyuma başlıcam dr verdi. Sende gittiğinde sor belki sanada verir. Bunlar doğal şeyler, kendini strese sokup atak geçirmeki bebişte stres olmasın.
Cnm sancilsrin ne durumda mersk ettik seniKonulmuş bir tanı yok canım ama hamilelikle birlikte başlayan rahatsızlıklarım oldu hastaneye gittiğimde baş dönmesi elde ayakta terleme.. evden dışarı çıktığım da aşırı halsizlik çarpıntı vs... kan değerlerim düşük çıktı Kadın Doğum doktorum ondan olabilir dedi ama büyük ihtimalle anksiyete den kaynaklandığını düşünüyorum..
O haftalarda kilosunu ikiye katlayarak ilerliyor. Rahimde genişliyor haliyle. Benim bu hafta keskin bi şekilde giriyor alttan. Bakalım daha neler olacak.Ben iciom magnesium suda kaynatmali sendedemi su batmalar var nevileyim. Karnimda olunca ve rahimde girip cikior ondan bu haftalardami buyuor
Canım evde misin halen, ne durumdasın?Konulmuş bir tanı yok canım ama hamilelikle birlikte başlayan rahatsızlıklarım oldu hastaneye gittiğimde baş dönmesi elde ayakta terleme.. evden dışarı çıktığım da aşırı halsizlik çarpıntı vs... kan değerlerim düşük çıktı Kadın Doğum doktorum ondan olabilir dedi ama büyük ihtimalle anksiyete den kaynaklandığını düşünüyorum..
Ins ins Allah yaninnda bak peki o sancilar daha katlanabilir deme yani kalbin falan nasil ne durumda aii ben heycam ettim suan kalbim varyaRabbim güç kuvvet gönlüme genişlik versin diye dua ediyorum
Elhamdulillah suan iyi canım 10dakikaya bir sancı var daha doğuma çok var diye sakinlestiriyorum kendimi yoksa heyecan oluyo.. birde gece doktorum hastahane de değil hemen doğacak filan olursa diye küçük gibi görünen kaygılar sabahi bekliyorum işteIns ins Allah yaninnda bak peki o sancilar daha katlanabilir deme yani kalbin falan nasil ne durumda aii ben heycam ettim suan kalbim varya
y4zy4qmurum guldurdun beni alttan vuruo deginca alttim benimde battio hahhaha aman aman buyusunlerde bebisler raziyim ben bu batmalari korkum.kötu sey ol.asinda bebeislere ondan
Korkmaa cnm ya Rabbim seninle ama okadar cekilmidecek dayanlimiyacak sanci degil deme sen epedural alcakmiydinElhamdulillah suan iyi canım 10dakikaya bir sancı var daha doğuma çok var diye sakinlestiriyorum kendimi yoksa heyecan oluyo.. birde gece doktorum hastahane de değil hemen doğacak filan olursa diye küçük gibi görünen kaygılar sabahi bekliyorum işte![]()
Evet evet canım şimdilik öyle anlatılanlar gibi abartılı bir sancı değil ve aralıksız değil çok şükür biraz çekiyorsun sonra diniyor.. Evet canım bende epidural düşünüyorum inşaallahKorkmaa cnm ya Rabbim seninle ama okadar cekilmidecek dayanlimiyacak sanci degil deme sen epedural alcakmiydin
Tm anlatirsin epedural nasil oldu masil yPtilar ins buraya yz unutma bizi melegini göruncw bekleriz bizEvet evet canım şimdilik öyle anlatılanlar gibi abartılı bir sancı değil ve aralıksız değil çok şükür biraz çekiyorsun sonra diniyor.. Evet canım bende epidural düşünüyorum inşaallah
Evet evet canım şimdilik öyle anlatılanlar gibi abartılı bir sancı değil ve aralıksız değil çok şükür biraz çekiyorsun sonra diniyor.. Evet canım bende epidural düşünüyorum inşaallah
tabiki Allah izin verirse en ince ayrıntısına kadar yazarım inşaallahTm anlatirsin epedural nasil oldu masil yPtilar ins buraya yz unutma bizi melegini göruncw bekleriz biz
Ins cnm simdi yat dinlen ayetel kursi oku bol bol eger yapabiloorsun yasin okutabiki Allah izin verirse en ince ayrıntısına kadar yazarım inşaallah