Verilse ah verilse bide az kaliteli nen aslinda burda bi kac arkadss bin euroluk araba aldiar daha guzel ve kaliteli ama ne yaöan sölim elimizde okadar yoktu ins diom ikinci cocukta alirim hahah biri dogurmadan ikiyi dusunuom insBir araba 480euromu cok pahalı internet tn turkıyedn alısverse yapsan olmazmı
Saol Aölah kabul etsonHayırlı sabahlar herkese namazımı kıldm dua ettim sıze allah acil sıfatlar versin hepimize. Benm cocklar 7buckta gdyr dıye telefon calmadan ben otomatik kalkıyorum
Turkıyedn gelip alablsn keske yada burdan biri alıp yollasa arkadas yengesi kanada dı. Begenıyordu kıyafet falan para yolluyrdu burdan yolluyorlar.dı tesettür kıyafetler cok pahalı ymsVerilse ah verilse bide az kaliteli nen aslinda burda bi kac arkadss bin euroluk araba aldiar daha guzel ve kaliteli ama ne yaöan sölim elimizde okadar yoktu ins diom ikinci cocukta alirim hahah biri dogurmadan ikiyi dusunuom ins
Onlar normal canım. Sende aynı benim yaşadıklarımı yaşıyosun. O haftalarda çok fazlaydı. Dengesizdi bünyem.Burdayiz cnm dua falan iste bi dinleniom bi dus sikur bu ara baya halsizim acikiom tuhafim ya
Benim daha 1 2 gündür geçti o dediğin. Bu kadar benzerlik olur, ikiz gibiyiz böyle şeylerde :)) Aniden bende anlamıyodum nolduğunu ter boşalıyodu yüzümden saç diplerimden. Midem bi tuhaf oluyodu. Halen sebebini bilmiyorum ama inşallah bi daha olmaz.Ja kizlar birden ter basti yuzum kisardi halsiz kaldim.iyidim birden oldu aii bi zer bu neyin nesi ya
Bende 2 gündür olmuyor, kaç haftadır oluyordu ya. Ne yapıcanı şaşıyor insan tansiyona şekere benzemiyor, bayılcak gibi oluyordum birden. İnşallah olmaz yeniden ya.Kızlar bende bugün çok bunaldım ya birden ter basmalar falan çokmu takıyorum acaba. Dışarda biraz yürüyüm hemen yoruluyorum halsizliyorum halbuki kan hapıda kullanıyorum ama neden oluyor yaa
Birşeylere aşırı taktıysan başındaki ağırlık çok normal. O ağırlık halsiz bırakıyor.Suanda kolum halsiz kalkmio basim bi garip agrimio ama dolu gibi burnum saki deligi cok hava giriomjs gibi bilmiom ya halsizim bu ne
Nebileyim yuzum.kisario sol kolum hasliz öle halsizim.bakalim jafatya cuma randaavu kalp doktoru ultersonda bakacam ve ekg bakacakBende 2 gündür olmuyor, kaç haftadır oluyordu ya. Ne yapıcanı şaşıyor insan tansiyona şekere benzemiyor, bayılcak gibi oluyordum birden. İnşallah olmaz yeniden ya.
Birşeylere aşırı taktıysan başındaki ağırlık çok normal. O ağırlık halsiz bırakıyor.
Bende yemek pişirdim az önce sevdiğim şeyler hatta. Ama 10 dk oturayım dedim eşim gelene kadar. Şimdide midem bulanmaya başladı durduk yere üfff...
Ben açıklayayım o zaman o dediginiz panik atak ve onun carpintisiz nefessiz versiyonuBenim daha 1 2 gündür geçti o dediğin. Bu kadar benzerlik olur, ikiz gibiyiz böyle şeylerde :)) Aniden bende anlamıyodum nolduğunu ter boşalıyodu yüzümden saç diplerimden. Midem bi tuhaf oluyodu. Halen sebebini bilmiyorum ama inşallah bi daha olmaz.
Seninkide aynı birden bi ter basiyo bi sicaklik böyle sanki kaynar sular bosaliyo gibi oluyo hatta bazen bazı insanlar ardından üşüme başlar bazılarında mide bulantısı bağırsak eşlik eder yani hepsi hep panik atak kaynakli hamilelik de etki ettiği için yoğun yoğun hissediyosunuzBenimki ne pwki cnm
Ja ama su kac gundur burnum sizlio nefesn sanki cok girio gibi kafam dolu bas dönme agri yokta iste dolu gözlerim kapanio gibi böle kucuk ona ya acaba burun spraydenmi burdaki doktorlar bilmio ya basima baktirmak iatiom bakmiolrar annem gile almanyaya gidecem ins tatulde 25sinde orda göstermek istiomSeninkide aynı birden bi ter basiyo bi sicaklik böyle sanki kaynar sular bosaliyo gibi oluyo hatta bazen bazı insanlar ardından üşüme başlar bazılarında mide bulantısı bağırsak eşlik eder yani hepsi hep panik atak kaynakli hamilelik de etki ettiği için yoğun yoğun hissediyosunuz
Sende de bişey cıkmıcak Allahın izniyle. Başındaki ağırlık sinüzit geçmeye başladığında oluyodu bende. Bir süre öyle devam edip sinüzitle birlikte geçiyor. Ama ben kaygı yasadıgım zamanlardan sonra da öyle ağırlık yaşıyorum.Nebileyim yuzum.kisario sol kolum hasliz öle halsizim.bakalim jafatya cuma randaavu kalp doktoru ultersonda bakacam ve ekg bakacak
PuffBen açıklayayım o zaman o dediginiz panik atak ve onun carpintisiz nefessiz versiyonu
O ne kiz girtlak daralmasi aii varya hersey oluor Allahim yardim etsin ins dermansiz dert vermesin iyi olalim insy4zy4qmurum Valla canım maalesef o dediğimden oluyo sıkıntı yapma Bende fena kansızlık çıktı 6 ya düşmüş kan iğne ve ilaç tedavisine başladık ayrıca gırtlak daralması başlamış şimdi onun tedavisine başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?