Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

H

Hepimizin aklına zaman zaman gelıyor ve şundan korkuyor uzuluyor ama ıyı bır kul olmaya calısacaz Rabbım ızın rızasını kazanmaya calısacaz o zaman olum Bızı korkutmaz dunya fani ve bir imtihan yeri suan hormonlarndan dolayı cok hassasız cok normal dusuncelerın icini ferah tut biz güclü olmak zorundayız cocuklarımız için
Evet haklisin aklima neler gelmiorki ama su sol böbregim gecmedi dunden beri ve de bacagim tum komple
Ya yazyagmuru nerde kimse yokmu ya

Evet haklisin aklima neler gelmiorki ama su sol böbregim gecmedi dunden beri ve de bacagim tum komple
Fiziksel problemler malesef ki var dra gorunmek lazım bende dun ası oldm kolum agrıyor basta agrım adı sonradan vurdu agrısı kramplarmda var dogrulurken yururken bel agrım var ben dıyorm hamıleym can tasıyorm sonucta fazla takmıyorm

Uykuclar uyuyor hemsıre dedı sabah gel ac karnına kan tahlili için nıye istedi anlamadm en son ne zaman kan tahlili verdin dedı ilk ogtendgmde dedım demek gerek gordu

Kızlar benm drm verdıgı kan ve vitamin ilacı haptı bitti saglık ocagı na gıttm yazdrayım bana bu bebeklere verilen decavıt damla varya onu verdı dvıtamnı yerine damlayı ıcmek zor gunde uc kez onar defa ınsan unutyr kan ılacıda degsklk bır kahve rengi bır hap oncekı ler e alıstm bunlar tuhaf geliyor bitsin yıne drn ılaclar nı alacam bu saglık ocagnn yazdrdkları hic hos degil

Kızlar benm drm verdıgı kan ve vitamin ilacı haptı bitti saglık ocagı na gıttm yazdrayım bana bu bebeklere verilen decavıt damla varya onu verdı dvıtamnı yerine damlayı ıcmek zor gunde uc kez onar defa ınsan unutyr kan ılacıda degsklk bır kahve rengi bır hap oncekı ler e alıstm bunlar tuhaf geliyor bitsin yıne drn ılaclar nı alacam bu saglık ocagnn yazdrdkları hic hos degil
Bende folik asitle multivitamin var onu iciom
Evet su sol böbreyimi baktirmam lazim.ama nasil bakiorlar kan vercem kesinvede ulterson istiyecem usuttuncemi agrio tuhaf bir hiz ya irda evet bacagim kesin ya böbrekten yada can tasioruz cok sukur
Ben sey sorcam belki bilirsin hani dogum sancisi cekince hocada diyor ya dua et kabul oluor dye peki anastesi yada sezaryan alirsak buda gecerlimi.merak ettim

Kızlar benim gibi aranızda aşırı heycan yaşayıp kalp çarpıntısı yaşayan varmı. Ardından baş dönmesi. Biliyorum panik atak ama şuan böyle göğsüme ağrı girdi yine sakinleşmeye çalışıyorum. Dua ediyorum. Bebeğime bişey olmaz umarım

Kızlar benim gibi aranızda aşırı heycan yaşayıp kalp çarpıntısı yaşayan varmı. Ardından baş dönmesi. Biliyorum panik atak ama şuan böyle göğsüme ağrı girdi yine sakinleşmeye çalışıyorum. Dua ediyorum. Bebeğime bişey olmaz umarım
Olmazmi suan ben zaten böbreyin agrioo sol bacagima dogru inio acaip agri bide oanik ettim vende bebeyimi dinleyip duruorum kibirdiyormu diye

Burdayım, daralmıştım gece biraz. Sabahta ufak bi tatsızlık yaşadım. Valla kimsede hoşgörü yok. Herkes sinirini benden çıkarıyor pes artık.. biri de bu kadın hamile diyip ona göre davranmıyor. Allah diyorum, ötesini bıraktım..
Yalnız olmadığını bilmek rahatlatır böylr zamanlarda. Bende öyleyim, bırak çarpsın kalbin, de ki ; en azından sağlıklı bir kalbim var bana kendini hatırlatıyor... ben çarpıntıyı böyle kabullendim 2 3 ayımı almıştı ama şuan seviyorum inanır mısın, hani bazen yavaş atıyo ya kalp o zamanlarda bayılcak gibi hissediyorum elim ayağım boşalıyor, çarpıntının gözünü seveyim diyorum.

Olmazmi suan ben zaten böbreyin agrioo sol bacagima dogru inio acaip agri bide oanik ettim vende bebeyimi dinleyip duruorum kibirdiyormu diye
Benim böbrek ağrım bu hafta rahatladı. 23 24.haftalarda her gün ağrımıştı. Sonra azaldı. Bir sonraki kontrolde dr.a sorucam.
Özeldeki dr karaciğer ve böbrek enzimlerine baktı normal çıktı şükür. Bebeğin baskı yaptığı anlarda çok ağrıyor.

Uykuclar uyuyor hemsıre dedı sabah gel ac karnına kan tahlili için nıye istedi anlamadm en son ne zaman kan tahlili verdin dedı ilk ogtendgmde dedım demek gerek gordu
Kaçıncı haftadasın suan? Bende ilk öğrendiğimde vermiştim kanı. Birde 20.haftada çağırdı. Bu hafta yine kontrol var. Bugün cok soğuk cıkasımda yok evde işim var.

Bende onu dogum sancısı
Evet su sol böbreyimi baktirmam lazim.ama nasil bakiorlar kan vercem kesinvede ulterson istiyecem usuttuncemi agrio tuhaf bir hiz ya irda evet bacagim kesin ya böbrekten yada can tasioruz cok sukur
Ben sey sorcam belki bilirsin hani dogum sancisi cekince hocada diyor ya dua et kabul oluor dye peki anastesi yada sezaryan alirsak buda gecerlimi.merak ettim
Dogum anında sancı cekıyorsun o anda gun ahlarn dokuluyr duan kabul oluyor diyorlar ama sezeryanı bilmiyorm yıne ama diyerek hamilelerin duası kabul olur onu biliyorum

Kaçıncı haftadasın suan? Bende ilk öğrendiğimde vermiştim kanı. Birde 20.haftada çağırdı. Bu hafta yine kontrol var. Bugün cok soğuk cıkasımda yok evde işim var.
Ben sımdı 20+2 im kan vermeye gıttm ama yetısemedm yarına kaldı dun ası oldm hıc agrımadı gece üstüne uyumusm suan cok agrıyor okula geldm zar zor araba kullandm direksiyonu bile cevrecek gucum yok

Benim böbrek ağrım bu hafta rahatladı. 23 24.haftalarda her gün ağrımıştı. Sonra azaldı. Bir sonraki kontrolde dr.a sorucam.
Özeldeki dr karaciğer ve böbrek enzimlerine baktı normal çıktı şükür. Bebeğin baskı yaptığı anlarda çok ağrıyor.
Usutmeden de bobrek agrır onada dikkat et

Folik asit uc aylıktan sonra ıclıyormu

Ben sımdı 20+2 im kan vermeye gıttm ama yetısemedm yarına kaldı dun ası oldm hıc agrımadı gece üstüne uyumusm suan cok agrıyor okula geldm zar zor araba kullandm direksiyonu bile cevrecek gucum yok

Usutmeden de bobrek agrır onada dikkat et

Saglık ocagndamı kontrol var drnamı bıde bu ası sankı bır kez daha oluyordu
Dikkat ediyorum üşütmemeye, bir de üşütünce ikiside ağrırdı genelde. Bunda hep sağda..
Kontrol sağlık ocağında. Tetanos aşısı öyle ağırlık yapıyor malesef. Kolonya varsa onunla hafif ovala. Ya da buz koy iyi gelir. Eğer çok sıkıntı olursa parol içilebiliyor. Aşı 2 doz oluyor diğeride 24 25te sanırım ama benim tek doz yapıldı. İlkinde2 doz yapıldı, üstünden 4 senn geçti. Tek doz yeterliymiş.

28.haftaya başladık, çok şükür. 12 hafta kaldı Allahın izniyle.
İlkinde oğlum 39+6da doğmuştu. Bakalım bu kızçe ne zaman gelecek.
Allahım vaktiyle göndersin inşallah, sağlıcakla..

Kizlar, erken gelirmiş derler
Cnm sen risk dlnemini atlattin eger Allah koruusn erken dogum.olsa bile 28 haftalik yasiormus yami bana doktor demisti
Tebrikler
Bu ara daha sol biraz tuha böbreyim.nasil bakiyorlarki kanmi alirlar yada ultersonmu randavu alcam ama sölemem.lazim.bakilsin diye

Back
X