Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sen calismiorsun deme esiniz kac yasinda kizkar benim 9 yas var aramizda

Evlenince işimi bırakmıştım farklı sektöre geçiş için biraz dinleneyim derken 1 sene geçti ee bu arada yaşta geçti:)bebek düşününce şimdilik ara vermeyi uygun gördüm, doğumdan sonra inşş dönücem.
Eşimle aramda 4 yaş var benim 37 yani o

Evlenince işimi bırakmıştım farklı sektöre geçiş için biraz dinleneyim derken 1 sene geçti ee bu arada yaşta geçti:)bebek düşününce şimdilik ara vermeyi uygun gördüm, doğumdan sonra inşş dönücem.
Eşimle aramda 4 yaş var benim 37 yani o
Beninde 37 hihi
Herseyin hayirlisi iyi onus böle ins bu panik atakla dogumu iyi atlatiriz
Sendemi cok korku var ölum korkusu falan oanik atak ölum korkusu edio

Ai neguzel korkmuon yani dogumdan vs falan

Şimdilik hayır ama ağrılarım günlük işlerimi bana yaptıramayacak durumda ,dışarı bile çıkamıyorum yürümemi engelliyo malesef, herkesin derdi ayrı işte:((
Kuzenimin sezeryanına girmiştim foto çekimi için o nedenle ne olup bitiyo canlı kanlı gördüm hiç korkulacak bişey yok.

Şimdilik hayır ama ağrılarım günlük işlerimi bana yaptıramayacak durumda ,dışarı bile çıkamıyorum yürümemi engelliyo malesef, herkesin derdi ayrı işte:KK43:(
Kuzenimin sezeryanına girmiştim foto çekimi için o nedenle ne olup bitiyo canlı kanlı gördüm hiç korkulacak bişey yok.
Yokmu gercektende o ortam amaliyathane falan korkunc defilmi yada kuzenin orda kötu oldum

Yokmu gercektende o ortam amaliyathane falan korkunc defilmi yada kuzenin orda kötu oldum[/QUOTE

Yok cnm gerçekten korkulacak bişey yok , bişey görmedi zaten o arada örtü var hem sen o arada heyecanla bebeğini bekliceksin hele sesini duydun mu ne korku kalacak nede bsşka bişey

Aii valla icim.rahatladi inan ai hecanliyim zaten korkumc dogum hikayelerini dinlemiom ama hepsi yinede ayakta bama bu lazim tabikide ölumde Allahtan ne varsa kaderdede ben o aciyla birsey olur diye korkuom

İnş tamamen biter cnm, panik atak gibi biley mi yoksa hamilelikte oluşan bişey mi bu durum
Hamilelikte iki kız hamılelıgmde oldu erkek hamılelıgmde yasamadm kaygı durum bozukluğu dedi Dr ilk hamlelkmde dogmadan sonra azalarak bir sure sonra gectı bundada öyle umut ediyorum özellikle ilk haftalarda cok kotuydm tek uyku degil hersey den rahatsız oluyrdm suan sadece uykudan etkilenir inşallah gecer cok dua ediyorum hem kendim hem tüm hastalar için

Hamilelikte iki kız hamılelıgmde oldu erkek hamılelıgmde yasamadm kaygı durum bozukluğu dedi Dr ilk hamlelkmde dogmadan sonra azalarak bir sure sonra gectı bundada öyle umut ediyorum özellikle ilk haftalarda cok kotuydm tek uyku degil hersey den rahatsız oluyrdm suan sadece uykudan etkilenir inşallah gecer cok dua ediyorum hem kendim hem tüm hastalar için
Gecer ins cnm senin yasik kacti cocuklrin yasi oeki

Aii valla icim.rahatladi inan ai hecanliyim zaten korkumc dogum hikayelerini dinlemiom ama hepsi yinede ayakta bama bu lazim tabikide ölumde Allahtan ne varsa kaderdede ben o aciyla birsey olur diye korkuom

Eskiler evde tek başına Doğum yapıyorlarmış ,Allah öyle bir güç vermiş ki kadına o acı seni niye öldürsün,sen bebeğini kucağına alacağın anı hayal et sadece canım, kötü şeylerde aklına getirme :)

Allah yardımcın olsun canım, tez zamanda geçer inş, bugünlerde geçecek ama işte allah tüm tatlıları anda yedirmiyor birazcık sabır:)

Eskiler evde tek başına Doğum yapıyorlarmış ,Allah öyle bir güç vermiş ki kadına o acı seni niye öldürsün,sen bebeğini kucağına alacağın anı hayal et sadece canım, kötü şeylerde aklına getirme :)
Evet aymm öle sade dogum samcisi aci degil baska yerlerimiz agrio ozamanda dayanioriz Rabbim dayanamiyacamiz yuku vermezmis demekki dayanioruz sukurki evlat verdi bizlere

Evet aymm öle sade dogum samcisi aci degil baska yerlerimiz agrio ozamanda dayanioriz Rabbim dayanamiyacamiz yuku vermezmis demekki dayanioruz sukurki evlat verdi bizlere

Heh şöyle pozitif ol biraz , bakış açını değiştirirsen daha rahat geçirirsin bu süreci canım,çok şükür ki bu duyguyu tatmayı nasip etti rabbim, ya olmasaydı o zaman ki halini bi düşün, sonuçta bu durum geçici öyle bak olaya 4 ay sonra bitecek inş.

Heh şöyle pozitif ol biraz , bakış açını değiştirirsen daha rahat geçirirsin bu süreci canım,çok şükür ki bu duyguyu tatmayı nasip etti rabbim, ya olmasaydı o zaman ki halini bi düşün, sonuçta bu durum geçici öyle bak olaya 4 ay sonra bitecek inş.
Ya aynen olmasaydida imtuhan yaoacak seyimiz yok Rabbim her cektigumiz aciyi sevao verirmis
Ben 4bucuk sene oldu evleneli 3 sene istemedim oiskolojim baya bizuktu herfun hastaneye guttim iste sonra isredim olmadi hemen tup bebek yerine gittim sukur sorun yoktu ikimizdede sonra bi ara tm dedim Rabbime sigindjm alistimki hamileyim dukur

Back
X