Çok verici olmayacaksın işte kıymet aynen bilinmiyor.biz evlenirken de herşeyimizi ikimiz yaptık annesi bir çöp bile yapmadı bırak yapmayı sormadı bile ne yapabilirim ama ben biliyodum bilerek gittim, eşim onlardan hç bişey istemiyorum yapsalarda demişti, biraz kırgın onlara değişik insanlar biraz, hep annemle babam destek oldular bize de ama onlarda yaranamadı ilk başta, sonra niyetlerini anladı da benim koca insana döndü, bende şimdi kendi annemi babamı da çektim aradan sizde bişey yapmıyosunuz nasıl olsa kıymet bilinmiyo diyorum ezdirmiyorum onları da,, evliliğin ilk yılları gerçekten çok yorucu oluyor oturtana kadar taşları bayağa bi arada kalıyorsun, bizde evleneli 2.5 sene oldu, 5 sene de evlilik öncesi , benim ki bile bile lades yani Ayrılmayı hiç düşünmedim ama yıldığım çok oldu çok yordu beni
Şimdi eşimi de sallamıyom nabza göre şerbeti veriyorum, hakedene hakettiği gibi davranacaksın,,,
Sen kayınvalidenle aynı evde mi oturuyosun canım,, malesef eşlerin öküzlükleri değişmiyo , öküz yine öküz afedersin ama :))değiştirmeye de çalışma sen tavrını değiştir ,, aileni de ezdirme bırak eşin sorumluluklarını yerine getirsin ailene yaptırma sakın,,kiçbirşekilde kıymetlerini bilmiyolar çünkü, bu sefer sen daha kinleniyosun eşine karşı merhamet duygun bile azalıyo,,
Niye çocuğu yaptım bu kocaya da sakın deme onlar dünyanın en güzel şeyleri,, seni ayakta tutabilecek ,güçlendirecek ,kendine getirecek tek şey, bizim eşlerimize inan ihtiyacımız yok ama onların bize var, bu hayatta kimseye hiçbirşey için gebe kalma canım, bugün onlar olmasalarda o çocuklara bakılır, hayata karşı bu kadar olumsuz olma , genç yaşta dert sahibi edersin kendini..