Aynı sıkıntılar bende de var canım 5 aylık hamileyim ama zor geçiyormaşallah ne güzel Allah bağışlasın
belirtilerin tam olarak neydi benim mesela sürekli içim sıkılıyor çarpıntı hiçbirşeyden zevk almıyorum
iştahsızlık yorgunluk evde tek basına kalamama sürekli ağlama isteği gibi
Bende 10yıldır hastayım canım toplamda kaç yılın ilaçlı geçti hamileliğin nasıl geçti ilaç kullandınmıYeni arkadaşlar gelmiş aramıza, hepiniz hoşgeldiniz ve bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Bende 12 nisanda doğum yaptım şükür. On yıldır pa hastasıyım. Öyle veya böyle geçiyor kızlar, allah gücünü veriyor.
Amin insallah canim darisi basimizaYeni arkadaşlar gelmiş aramıza, hepiniz hoşgeldiniz ve bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Bende 12 nisanda doğum yaptım şükür. On yıldır pa hastasıyım. Öyle veya böyle geçiyor kızlar, allah gücünü veriyor.
seninde mi ilk hamileligin canim?Bana doğuma kadar beloxu içeceksin dedi en fazla bebeğin düşük kilolu olur ama bu carpinti seni çok yorar dedi 1.5 ay oldu her gün içiyorum ilacimi çok sukur bebekte şimdilik birşey yok
Evet ilk hamileliğm 4 sene sonra asılama ile olduhamileligin
Canım rahat ol bak yedi ay oldu doğum yapalı aynı şeyleri be çok sevindim geçmiş olsun Allah analı babalı hayırlı evlat etsinBen ayrıntıli ultrasona girdim çok sukur birşey çıkmadı bebis gayet saglikli benim baş donmem çok oluoro panikten tansiyonum yükseliyor nabzim artıyor çok fazla fiziksel belirtiler yaşıyorum doğum esnasında tansiyonum yükselir nabzim yikselir diye panikliuorum hangisini anlatayim
Sana yazdım yanlış oldu çok sevindim allah analı babalı hayırlı evlat etsimYeni arkadaşlar gelmiş aramıza, hepiniz hoşgeldiniz ve bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Bende 12 nisanda doğum yaptım şükür. On yıldır pa hastasıyım. Öyle veya böyle geçiyor kızlar, allah gücünü veriyor.
On yılın beş yılı ilaçlı geçti diyebilirim, aralıklarla ama . Hamileliğimde zor zamanlarım oldu fakat çok şükür ilaçsız atlattım dua ileBende 10yıldır hastayım canım toplamda kaç yılın ilaçlı geçti hamileliğin nasıl geçti ilaç kullandınmı
Aminn cümlemizin canım, çok sağol.Sana yazdım yanlış oldu çok sevindim allah analı babalı hayırlı evlat etsim
Bana doktor ilaç verdi icemedim pazartesi kontrolum var olmazsa ilaca başlayacağım artık gerçekten çok zorlaniuirumistemiyorum
Benim de pazartesi kontrolüm var ben de ilaç yazdırıp kullanmayanlardanım:) ama doktor A tekrar anlatmam gerek durumu gerçekten gündüzleri özellikle, çok zor geçiyorBana doktor ilaç verdi icemedim pazartesi kontrolum var olmazsa ilaca başlayacağım artık gerçekten çok zorlaniuirum
Hangi ilacı verdi size bana redepra verdi bir de ilacın yan etkilerinden korkuyorum ben 25 haftalık hamileyim siztekrar
Ben önceden anksiyete tedavisi görüyordum hamile olduğunu öğrenince aniden kesmek zorunda kaldım haliyle hem.hamilelik psikolojisi hem ilaç alamama durumu tekrar sıkıntıları başlattı.bir ay önce lustral vermişti 25 mg ama dediğiniz gibi korkudan kullanmadım şimdiye kadar. 20 hafta dolacak benim de.Hangi ilacı verdi size bana redepra verdi bir de ilacın yan etkilerinden korkuyorum ben 25 haftalık hamileyim siz
Ben de hamile kalmadan önce ilaç kullaniyordum birden bırakmak zorunda kaldım ama çok yiprandim beynim vücudum cok yoruldu artık sürekli bir baş dinemsi kalp carpintisi titreme ayaklarım beni tasimiyor sankipsikolojisi
Senin ne gibi korkularin var canim bende en cok dogum ve hastane korkusu var doktora muayneye giderken bile strese girip nabzimi tansiyonumu yukseltiyorum sakin kalamiyorumBen önceden anksiyete tedavisi görüyordum hamile olduğunu öğrenince aniden kesmek zorunda kaldım haliyle hem.hamilelik psikolojisi hem ilaç alamama durumu tekrar sıkıntıları başlattı.bir ay önce lustral vermişti 25 mg ama dediğiniz gibi korkudan kullanmadım şimdiye kadar. 20 hafta dolacak benim de.
Herşeye panik yapıyorum ya tansiyonum yükselirse ya şekerim yukselirse gebelei zehirlenmesi olursam diyorum tansiyonumu olcuyorum kesin yüksek çıkacak diuorum biraz yüksek çıksa hemen panikliuorum o gün hep aklımda tansiyin oluyor zaten başım dönüyor doğum esnasında dönecek tansiyonum yükselecek nabzim yükselecek ne yapacağım diyirum kafamda deli düşünceler..Şurada bir sağlık ocağına gittiğim zaman bile elim ayağım titriyor kalbim yerinden çıkacak gibi oluyorstrese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?