Canim yukselmesinden daha iyi bosver dedigin gibi belokta tansiyonu dusuruyor eger boyle dusuk giderse yarim icersin yada benim gibi heycan yapip carpintin oldugunda alirsin hergun degil ben heyecan yapip carpintim oldugunda tansiyonum yukseliyor cunku yinede bir doktoruna sor istersenİki gündür tansiyonum 10 6_9 5 şimdi de neden bu kadar düşük diye panik yaptim bu hastalık ne bela bir hastalik hamilelikte tansiyon düşüklüğü olurmuş ama gel de bunu benim kafaya anlat bünye de alışkın değil böyle düşük tansiyona belox ilacimi bugün icmedim o da tansiyonu düşürüyor bakalım ne olacak
Sen dogum yapmistin dimi korktugun gibi olmadi dimi benim en cok korktugum dogum tek istedigim saglikla kavusabilmek sonrasini hic dusunmuyorumAslında beş dakika bile boş vaktim yok ama sizi yanlız bırakmamak adına bir şeyler yazmak istedim bakın kırk piskatriye gitseniz fayda sadece sizde şifa sizde çok şanslısınız ki burası var bu düşünceler kaygı dan siz kaygı ile baş etmeyi öğrenince herşey yoluna giriyor korkmayın gününüzü zehir etmeyin gercek ten düzeliyor mücadele ederseniz sadece yapacağınız bu oyuna yenik düşmemek
Sen nasil oldun canim ilac fayda etmege basladi mi?Bugun ikinci günü lustral ın tüm sıkıntıları çıkardı meydana alışınca geçecek inşallah. Ne illet bir durum insan bebeğine sevinemiyor sıkıntı stres yapmaktan
Merhaba canım bugun 7. Gün oldu sanki bugun daha iyiydim.ama sabah yine 6 da uyandım büyük bi iç sıkıntısı ileSen nasil oldun canim ilac fayda etmege basladi mi?
2 haftayi tamamla epey rahatlarsin canim bende bir oyle bir boyle idare ediyorumMerhaba canım bugun 7. Gün oldu sanki bugun daha iyiydim.ama sabah yine 6 da uyandım büyük bi iç sıkıntısı ile
9.gün oldu bugun canım ama keyifli değilim hala.2 haftayi tamamla epey rahatlarsin canim bende bir oyle bir boyle idare ediyorum
Kullanıyor muydun ilaç canım2 haftayi tamamla epey rahatlarsin canim bende bir oyle bir boyle idare ediyorum
Yok canim kullanmiyorum cok carpintim oldugunda yarim dideral al dedi doktorKullanıyor muydun ilaç canım
Allah yardımcımız olsun canım eğlenceli süreci kendimize zehir ediyoruz :)Yok canim kullanmiyorum cok carpintim oldugunda yarim dideral al dedi doktor
onuda bikere aldim doktora gidince fena oluyom ben strese giriyorum ya kotu bisey duyarsam diye dusun tansiyon olctururken bile strese girip nabzimi yukseltiyom doktora giderken icmeyi planliyom onun disindada ic sikintisi vs oluyo ama dayaniyom doktor fobimi yenmeye calisiyorum iste
Aynen buraya dogum yapan herkes keske bu kadar korkmayip gunlerimizin tadini cikarsaydik korkulcak bisey yokmus yaziyir hep bizde oyle yazicaz ama insan olayin icindeyken sakin kalamiyorAllah yardımcımız olsun canım eğlenceli süreci kendimize zehir ediyoruz :)
Ay sorma bi an hemen doğsun istiyorum elimde gözümün önünde olsun ama sonra korku basıyor nasıl olcak diye garibim bişey yaptığı yok biz kendi kendimize yapıyoruz :) pazartesi 22. Hafta bitecek eyvah diyorum daha çok var :)Aynen buraya dogum yapan herkes keske bu kadar korkmayip gunlerimizin tadini cikarsaydik korkulcak bisey yokmus yaziyir hep bizde oyle yazicaz ama insan olayin icindeyken sakin kalamiyor
Ay sorma bi an hemen doğsun istiyorum elimde gözümün önünde olsun ama sonra korku basıyor nasıl olcak diye garibim bişey yaptığı yok biz kendi kendimize yapıyoruz :) pazartesi 22. Hafta bitecek eyvah diyorum daha çok var :)
35,36 da doguran bir suru insan var canim kuveze bile hic girmiyor bebekler merak etme enfeksiyon icinde bol bol su iç bendede vardi oyle gectiBiz de 27+3 olduk tansiyon çok şükür iyi gidiyor ama idrar yolu enfeksiyonu ve şeker sinirda çıktı şimdi bir de diyetle uğraşıyorum bebek biraz iri gidiyor boyle giderse 40 hafta olmadan doğum gerceklesebilir 38 de dogsa Allah'ın izniyle iki buçuk ay var
Öyle tabi ama vakit geçmek bilmiyor sanki:)Bende ayniyim gun sayiyorum gunler hemen gecsin rahatlamak istiyorum ama yapacak biseyde yok gunu gelmedende olacak degil :)
of ne yazikki cunku anı yasayamiyoruz biran once bitsin diye bakiyoruz bazen gunler gecmiyor diye bile agliyorum cok zormus yaÖyle tabi ama vakit geçmek bilmiyor sanki:)
Geçen akşam acillik oldum enfeksiyon yuzunden herhalde doğuruyorum dedim su içmekten kurbağaya dondum ne zormus bu hamilelik hayırlisiyla bir kucagimiza alsak sanki herşey bitecek gibi ama o zaman da başka şeyler çıkacak acilde tansiyon 12-8 çıktı eşim bile sasirdibebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?