- 2 Şubat 2020
- 107
- 89
- 28
- 33
Merhaba lutsal kullanan varmı hamilelikte nasıl Bir ilaç OKB takıntı hastasıyım kortizon hormonun çok yüksek bebek istiyorum yardım lütfen anti depresan kullanan ve sağlıklı bebeyi olan varmihakkında hayırlısı olsun inş maşallah sona da gelmişsin
ALLAH bize de nasip eder inş.ben de bugün dr'a pasiflorayı dansıcam olmazsa onu versin
psikoloğa da gitmeyi düşünüyorum acıkcası için içinden çıkamıyorum çünkü
Canım beray adlı üye ile ben görüştüm daha önce telefonla konuştuk aynı şehirde ve aynı semtte oturduğumuzu öğrendik hatta :)
Onun şuan gittiği doktora gidiyorum bende Bursada..
Sana şunu söyleyeyim canım Beray lustral içmiş sürekli olarak remeronu da çok kısa kullanmış hamileliğinde
O da uyku problemi olduğu için vermiş doktoru... Çünkü Remeron ağır bir ilaç...
Şuan 2 yaşında kızı var hiç bir sağlık problemi yok telde cırıl cırıl sesi geliyordu... :)
Yapacağın en güzel şey canım profösor bulup ona gitmen çünkü uzman psikiyatriler ilaç vermiyor çoğunlukla...
Allah yardımcın olsun canım.. Hepimizin olsun inşallah...
[/
Arkadaşlar acil yardım bendepanik atak hastası ve 7 haftalık hamileyim doktorum selectra 25mg verdl kullanmasam çok kötüyüm kullanirsam bebise zarar verir diye korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum lutfen yardim edin nereye nasil yazacağımı bulamadimCanım beray adlı üye ile ben görüştüm daha önce telefonla konuştuk aynı şehirde ve aynı semtte oturduğumuzu öğrendik hatta :)
Onun şuan gittiği doktora gidiyorum bende Bursada..
Sana şunu söyleyeyim canım Beray lustral içmiş sürekli olarak remeronu da çok kısa kullanmış hamileliğinde
O da uyku problemi olduğu için vermiş doktoru... Çünkü Remeron ağır bir ilaç...
Şuan 2 yaşında kızı var hiç bir sağlık problemi yok telde cırıl cırıl sesi geliyordu... :)
Yapacağın en güzel şey canım profösor bulup ona gitmen çünkü uzman psikiyatriler ilaç vermiyor çoğunlukla...
Allah yardımcın olsun canım.. Hepimizin olsun inşallah...
Kortizon hormonu yüksekliği için tedavi oluyormusun ne belirtileri varMerhaba lutsal kullanan varmı hamilelikte nasıl Bir ilaç OKB takıntı hastasıyım kortizon hormonun çok yüksek bebek istiyorum yardım lütfen anti depresan kullanan ve sağlıklı bebeyi olan varmi
yok gitmedim hastaneye eşim götürmedi yani biraz karışık biliyorum internet üzerinden çok araştırdım yüzümde cizgilenmeler öyle böyle değil stres yaptıkça artiyo aciyo yaniyo göğüslerim çok fazla büyüdü cildim yaşlanmaya başladı anti depresan kullanınca hepsi kayboluyo bebek gibi oluyo cildim kullanmayinca kotu
Kortizon hormonu yüksekliği için tedavi oluyormusun ne belirtileri var
gecmiş olsun doktora söyledinz mi şikaytlerinizi belki geceyede bi ilaç ekleyebilir benm doktorum redepra verdi mesela gebelikte kullanılıyoms hem rahatlatıyo hemde güzelce uyuyabiliyorumSlm iyi geceler ben panik atak hastasim ve 2 aylik hamileyim cok yogun yasiyorum sıkintiyi geceleri sabaha kadar aglama nöbetleri geciriyorum ve uyuyamiyorum ilacda alıyorum selektra bazen iyi ama cogu hic iyi gelmiyor bu konu hakında en ufacık rahatlatıci bir bilgiye sahipseniz lütfen yardimci olun baba
Hgecmiş olsun doktora söyledinz mi şikaytlerinizi belki geceyede bi ilaç ekleyebilir benm doktorum redepra verdi mesela gebelikte kullanılıyoms hem rahatlatıyo hemde güzelce uyuyabiliyorum
gecmiş olsun doktora söyledinz mi şikaytlerinizi belki geceyede bi ilaç ekleyebilir benm doktorum redepra verdi mesela gebelikte kullanılıyoms hem rahatlatıyo hemde güzelce uyuyabiliyorum
Slm iyi geceler ben panik atak hastasim ve 2 aylik hamileyim cok yogun yasiyorum sıkintiyi geceleri sabaha kadar aglama nöbetleri geciriyorum ve uyuyamiyorum ilacda alıyorum selektra bazen iyi ama cogu hic iyi gelmiyor bu konu hakında en ufacık rahatlatıci bir bilgiye sahipseniz lütfen yardimci olun baba
Merhaba lutsal kullanan varmı hamilelikte nasıl Bir ilaç OKB takıntı hastasıyım kortizon hormonun çok yüksek bebek istiyorum yardım lütfen anti depresan kullanan ve sağlıklı bebeyi olan varmi
nerede yaşıyorsun?Arkadaslwr virus sebebiyle panik atagim iyice pik yapmis durumda hergun iyice kendimi dinler oldum
Ve aglama
Ataklaronline psikiyatrist yardimi
Alan var mi ya da
Onerceginiz bir doktor?
Bodrumnerede yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?