- 26 Aralık 2020
- 1.593
- 761
- 73
Cok tesekkur ederım aminn ınsallhhCanım çok az kalmış az daha sabır. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim dualarım seninle sende bana dua et lütfen ilaç kullanıyorum ama kendimi çok yıpratıyorum daha 16 haftalığız
Ben de aynı şekilde canım 12 haftalığım lustral kullanıyorum ama zor geçiyor. Allah dayanma gücü versin hepimize.Canım çok az kalmış az daha sabır. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim dualarım seninle sende bana dua et lütfen ilaç kullanıyorum ama kendimi çok yıpratıyorum daha 16 haftalığız
Lustral iyi geliyor mu size kaç mg kullanıyorsunuz ? Ben Paxera kullanıyorum tek iyi gelen ilaç o . Ama takıntılarım da hala bir azalma yok sadece biraz olsun akşamları iyi oluyorumBen de aynı şekilde canım 12 haftalığım lustral kullanıyorum ama zor geçiyor. Allah dayanma gücü versin hepimize.
Amin canım AminnCok tesekkur ederım aminn ınsallhhınsallh sızde saglıkla kucagınıza alırsınız bnde ılk gebelıgımde ılac kullandım korkmayın bılıyorum elde olmuyor ınsanın aklına neler neler gelıyor ama napalım buda bızım ımtıhanımız cekılır bır hastalık degıl kı ıdare edemıyorsun.moralınızı yuksek tutun olumsuz dusunmeyın
Tam olarak iyi gelmiyor ama en azından idare edebiliyorum. 100 mg kullanıyorum. Yanında başka bi ilacımda vardı onu bırakmak zorunda kaldım. Doğumdan sonra ihtiyacım olmaz umarım.Lustral iyi geliyor mu size kaç mg kullanıyorsunuz ? Ben Paxera kullanıyorum tek iyi gelen ilaç o . Ama takıntılarım da hala bir azalma yok sadece biraz olsun akşamları iyi oluyorum
Bende anksiyete icin bir yil tedavi gördüm hatta bebek planimi erteledim, tedavim bittikten sonra da iyiydim 8 ay sonra gebe kaldim suan 8 haftalik gebeyim, panik ataklar arada gelmeye basladi ama ilaç mecbur kalmazsam almak istemiyorum, kontrol edemeyecegim kadar kotu gelmiyorlar nefesle geciyor gibi. Ama doğum yaklaştıkça artarsa doktora gidicem ilac verirse de mecbur kullanıcam.
Allah bütün bu rahatsızlığı yaşayan gebelere Kolaylık versin
Amin, hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim inşaallah.Allah şifanızı versinbende de kaygı bozukluğu var tüp bebekle gebeyim 6.hafta sanirım daha doktora gitmedim ama bir haftadır verdikleri ilaçlardan mı yoksa hormonlardan mı bilmiyorum sürekli ağlıyorum sebepsiz yere inş geçer
Antidepresan kullanıyor musunuzAllah şifanızı versinbende de kaygı bozukluğu var tüp bebekle gebeyim 6.hafta sanirım daha doktora gitmedim ama bir haftadır verdikleri ilaçlardan mı yoksa hormonlardan mı bilmiyorum sürekli ağlıyorum sebepsiz yere inş geçer
Gebelik sürecinde kullanıyor musunuz antidepresanTam olarak iyi gelmiyor ama en azından idare edebiliyorum. 100 mg kullanıyorum. Yanında başka bi ilacımda vardı onu bırakmak zorunda kaldım. Doğumdan sonra ihtiyacım olmaz umarım.
Antidepresan kullanıyor musunuz
Atak anksıyete tansıyonu yukseltıyor yanı tansıyon hastası olmaya gerek yok benm kuzenımınde hastane anksıyetesı var hastaneye gıttıgınde kalp atısım artıyor tansıyonum yukselıyor dıyor.Hayır hiç kullanmadım özellikle hastaneye gittiğimde anksiyetem tutuyor bugün kese görmeye gittik tansiyonum 16-10 du doktor sen tansiyon hastasısın bence dedi korktuğun için bu kadar yükselemez dedi.dedim hocam günlerdir ölçüyorum 10-11. Aradan 20 dk geçti tekrar ölçtü 11 e düşmüş mesela.
Bir kez hastanede bana doktor yanlış teşhis koydu hemen panik etti o günden sonra bu bende kaldı eskiden yoktu
o bendede var geçen 18/12 çıktı evde ölçüyorum 12 maks 13 ölçme dedim hemşireye ölçtü aradan 1 saat geçti eve geldim tansiyonun 12/7 evde tansiyon aletimde iyi marka omron dedim tansiyon aletimi bozuldu gene aynı marka yenisini aldım emin olmak adına ondada aynı sonuçlar o günden beri psijkolojim bozuldu zaten hastanede tansiyon fobim oluşuyoHayır hiç kullanmadım özellikle hastaneye gittiğimde anksiyetem tutuyor bugün kese görmeye gittik tansiyonum 16-10 du doktor sen tansiyon hastasısın bence dedi korktuğun için bu kadar yükselemez dedi.dedim hocam günlerdir ölçüyorum 10-11. Aradan 20 dk geçti tekrar ölçtü 11 e düşmüş mesela.
Bir kez hastanede bana doktor yanlış teşhis koydu hemen panik etti o günden sonra bu bende kaldı eskiden yoktu
Benim de öyle canım hastaneye gidince anksiyetem tutuyor doktorda bu o kadar yükselmez sende tansiyon var dedi yarım saat sonra ölçtü normal gayet sorun yok kadın da şaşırdı.tamamen psikolojik çünkü her hastaneye gittiğimde kalbim deli gibi çarpıyor kötü bir şey mi var diye korkuyorum kendimi maalesef engelleyemiyorum.Allah şifamızı versin gerçekten çok zoro bendede var geçen 18/12 çıktı evde ölçüyorum 12 maks 13 ölçme dedim hemşireye ölçtü aradan 1 saat geçti eve geldim tansiyonun 12/7 evde tansiyon aletimde iyi marka omron dedim tansiyon aletimi bozuldu gene aynı marka yenisini aldım emin olmak adına ondada aynı sonuçlar o günden beri psijkolojim bozuldu zaten hastanede tansiyon fobim oluşuyodevlet hastanesi burası ölçmem lazım diyo kendi doğum dr um ölçmüyo biliyo durumu
Redepra doktor kontrolünde mi kullandınız bende gebeyim gebelikten önce kullanıyordum şuan gebelik ruhsal olarak çöküşe çekti beni siz fayda gördünüz müLustral ve redepra kullanıyorum. Hamile oldugumu bilmeden 5 haftalığa kadar anafranil 75 remeron 30 kullandim. Sonra lustral 100 e geçtim. Redepra 15 alıyorum birde. Yani korkma şuan 16 haftalık gebeyim sıkıntı yok şükür. Herkes kullanıyor.
Bebeğinizin durumu nasıl Redepra ne kadar kullandınız gebelik boyunca mıValla 11. Hafta içindeyim. Redepra ve lustral kullanıyorum. Çünkü zor durumdayım dayanamıyorum. Artık Allaha biraktim
Merhaba.bende paxera.kullaniyorumGebeligin ilk 3 ayinda ilac kullandiniz mi yani.5mg da olsa.ben 15 mg kullaniyorum gebeligin en basindan hic birakmadim.bebegim sagliksiz olacak diye cok korkuyorumKizlar merhaba. Ben 38 yasinda ilk bebegime gebe kaldigimda 20 mg p.x.ra kullaniyordum. Haberim olmadan ilk haftalarda 20 kullanmisim sonra gebe kalirim diye 5 mg a inince gebelik 5. Haftaya gelmisti.2 ay korkunc endise yasadim. Nipt testleri vs doktor beni yasimdan oturu korkunc panige surukledi..doktoru degistim bu seferde 14. Haftada dehset bir atak.gecirdim . Ilac 20 mg a ciktigi gibi diaz..m almak zorunda bile.kaldim. evimde kalamadim . Teyzeme tasindim. Ogretmenim isime gidemedim. 1.5 ay atak gecirdim. Tabi bu surecte kalabalik ,aile vs destegi ile dehset atakli gecirmedimm.gebeligin sonuna kadar da 20 mg kullandim. Gecen hafta fistik kizimi kucagima aldim saglikla..sukurler olsun. Cok arastirdim . Kac kafa varsa bende hepsini yedim ama sonucta tedavi olmasaydim kizim yanimda olmayacakti. Kesinlikle kullanin demiyorum fakat asiri endiseli olanlar icin destek olsun diye yaziyorum. Gebeligin sadece 1 ayı asiri kotuydu. Sonrasi guzel.gecti.ve pax.sayesinde. eger o.atakla olsaydi bebek olmazdi. Dogumdan sonra yine atak.yasadim 30 mg a cikti. Emziriyorum . Yani biz iyiysek bebekler iyi..anne mutlu bebek mutlu. Tam.5 ay evimden uzak esimden ayri kaldim ama değdi. Insallah saglikla sureci atlatin. Hepinize kocaman sariliyorum.
Merhaba kac haftaliktan itibaren kullanıyorsunuz. Ben hic birakamadim 15 mgbende paxera kullanıyorum
Merhaba gebeligun en basindan beri paxera kullaniyorim bu sayfada ilk 3 ayda dahil kullanip saglikli dogum yapan var mi.15mg kullaniyorumarkadaslar panik atak rahatsızlığı olup hamile olanlar ya da hamile kalmayı düşünenler
burdan sıkıntılarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım
ben hamilelik öncesi sadece 1 ay hap kullanıp hamile kaldım özellikle su aralar gerçekten kötüyüm
kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama sanırım yetersiz kalıyor
Merhaba hangi ilaci aliyordunuzarkadaşlar bende panikatak hastayım.6 hafta 2 günlükte hamileyim. ben ilaç kullanırken hamile kaldım. 1.5 yıldır hergün ilaç alıyordum. ilaç almazsam duramıyorum . şimdide sürekli ağlıyorum. bide 3 yaşında oğlum var yazık çocuk çok çekiyo benden vicdanım sızlıyo. annecim bana kızma diye ağlıyo. ne yapıcam 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?