Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım çok az kalmış az daha sabır. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim dualarım seninle sende bana dua et lütfen ilaç kullanıyorum ama kendimi çok yıpratıyorum daha 16 haftalığız
Cok tesekkur ederım aminn ınsallhhınsallh sızde saglıkla kucagınıza alırsınızbnde ılk gebelıgımde ılac kullandım korkmayın bılıyorum elde olmuyor ınsanın aklına neler neler gelıyor ama napalım buda bızım ımtıhanımız cekılır bır hastalık degıl kı ıdare edemıyorsun.moralınızı yuksek tutun olumsuz dusunmeyın

Canım çok az kalmış az daha sabır. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim dualarım seninle sende bana dua et lütfen ilaç kullanıyorum ama kendimi çok yıpratıyorum daha 16 haftalığız
Ben de aynı şekilde canım 12 haftalığım lustral kullanıyorum ama zor geçiyor. Allah dayanma gücü versin hepimize.

Ben de aynı şekilde canım 12 haftalığım lustral kullanıyorum ama zor geçiyor. Allah dayanma gücü versin hepimize.
Lustral iyi geliyor mu size kaç mg kullanıyorsunuz ? Ben Paxera kullanıyorum tek iyi gelen ilaç o . Ama takıntılarım da hala bir azalma yok sadece biraz olsun akşamları iyi oluyorum

Amin canım Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…