- 3 Mayıs 2013
- 447
- 29
- 98
Canım bende geceleri uyuyamıyorum sabah bir kalkıyorum her yerim uyuşmuş dediğin gibi özellikle ellerim kollarım.. Artık normal bunlar canım sabır sabır sabııırrr.. Şurda en fazla 1 ay kaldı ayları devirdik.. Senin psikolojini şuan çok çok iyi anlıyorum.. Bol bol su içmeye özen göster..
Eşinide kafana takma.. Bu aralar annem bende kalıyor bugün pazar annem yine bizde düşün yani.. Hep beraber yaşıyoruz :) Napalım bir süre idare edecekler ne kadar anlıyorum deselerde yaşamadıkları birşey olduğu için anlamaları çok zor.. Sabır, dua hepsi geçecek... Bizde buraya çook güzel şeyler yazacağız..
İnsallah melekcim benim annem evde babam kardeslerim oldugu icin evi birakip gelemiyor mecburen ben onda kaliyorum esimde iyice saldi buraya geldikten bi sure sonra normalde ben merkezde oturuyorum ailemde esimin aileside merkeze biraz uzakta ayni yerde oturuyorlar yani esimin cocukluk arkadaslari falan hepsi burda bende burda kalinca ben emin oldugu biyerde olunca surekli arkadaslarina gitmek istiyor onuda anliyorum bunaldi artik hem anksiyete hemde gebelik zor bi surec oldu onada dedigin gibi ne kadar anliyorum desede bizim cektiklerimizi yaşamayan kadinlar bile anlamiyor degilki erkek anlasin tek sıgındıgım dualar ve yaradan sabrediyoruz iinsallah dogumdan sonra rahatlicaz bizde yazar insanlara umut oluruz belki