Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba huzur,

İlk 12 hafta içinde sadece 1 kere çeyrek kullandım. 12 hafta dolduktan sonra da çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda yine çeyrek kullandım. 21 hafta bitiyor hamileliğimde, son zamanlarda biraz zorlanmaya başladım aslında. Doktorum sıkıntıya sokma kendini Lustral başlayalım diyor ama ben biraz daha idare edebilir miyim acaba diye bekliyorum. Benim doktorum da çok küçük dozların hiçbir sıkıntı yaratmayacğını söylüyor. Benim ilacom Velorin, Remeronla aynı etken maddeye sahip yani Mirtazapin. Remeronun prospektüsünü bilmiyorum ama Velorin'de yapılan sınırlı çalışmalarda gebelikte herahngi bir risk artışına rastlanmadığını gösteriyor gibi bir ifade var.

bende sıcak basması çarpıntı uyuşma karıncalanma oluyor..ama korkutmuyor beni yani günlük hayatıma devam ediyorum..paniksiz atakmıyım acaba ben
canm ilaca baslayinca daaha bi sersem oldm 10mg bide mide bulantisi sersemlik gozlerim donuyo gibi bukadar degildm acaba alisik degilin ya indanmi hep yatasim var sizede etki yaptimi ilk baslayinca

canm ilaca baslayinca daaha bi sersem oldm 10mg bide mide bulantisi sersemlik gozlerim donuyo gibi bukadar degildm acaba alisik degilin ya indanmi hep yatasim var sizede etki yaptimi ilk baslayinca

Kullanabileceğimiz ilaçların olası yan etkileri bunlar Paxera ayrıca baş dönmesi yapar. Korkma. Vücudun alıştıkça geçecek. Hatırlarsan hamile olduğumu öğrendiğimde ilaçalrı bırakınca ben de baş dönmesi yaşadığımı yazmıştım. Yavaş yavaş geçecektir üzülme.

Yok karamsar değil realist bir yazı olmuş :)) ilaclari birakmak icin zorlamiyorum doktor kontrolünde ağır ağır azaltiyoruz çünkü iyiyim,durumum sabit kaldı daha iyiye gitmiyor ee dedim heralde bırakma zamanı geldi,bir de bebek fikri aklıma düşünce :) 3-4 aya yayiyoruz birakma sürecini, bu şekilde durumuma bakilacak hadi hayırlısı :))

Kızlar merhaba özlemişim sizleri nasılsınız. Ben bildiğiniz gibi malum bizler kronik vakalarız gelgitlerle geçiriyorum idare ediyorum malum iki küçük çocuk Rabbim sağlık versin bizlere ve evlatlarımıza ne zamandır girip yazmak istiyodum yazın çok gelen giden misafirlerimiz oluyo bende küçük bir tatil yaptım anksiyeteli bir tatil :)) anca anca fırsatım oluyo.

canim nerelerdesin bizde anksiyete panikatak devam artk kurtilus yok bu hastalktan allahim beterinden korusun ilaca basladim bende bebegi biraktm emzirmeyi artk dayanamadm 2gundr biraz daha iyiym ilac etki edicek galibacik yoruldm bu eekilde yassmak cok zor bebisimn tadini cikarmak istyrm onunla oyun oynamk istyrm artk onun icin ilaca basladm 10ay emdi sabrettm buraya kac kere artk baslicam dedim kiyamadm sabrettm ama artk tak etti

Panikli
Buralardayım İnan bu sayfa benim parçam gibi çok özledim sizleri görmeden duymadan özlemirmi ....! Özlenir bizler duygularımızı paylaşıyoruz sabrımızı çok zor geçirdiğimiz uykusuz gecelerimizi ölümü en sıcak ensemizde hisseden gerçek olmasada bizim en uç noktalarda hissettiğimiz en zor duyguları paylaşıyoruz :)) kader arkadaşıyız biz o yüzden çok samimiyim özlemim konusunda. Ilaca başlamışsın demekki senin için hayırlı olanı bu 10 ay emzirmişsin sen duyarlı çocuğunu düşünen bir annesin evladına yetebilmen için ilacı alma zamanın geldi demekki canım arkadaşım benim seninle aramızda 2 hafta var doğumlarımızın bebişin nasıl :)Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin ona bakan annelerinede inşallah

peki :) ama şimdi bana iyi gelen ilaçları bulana kadar iki senem geçti... 2 sene süründüm piyasada ilaç kalmadı,son gittiğim doktor bir kombinasyon yaptı ve tuttu çok şükür,o yüzden çok korkuyorum...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım... burdaki yazılanları okumak yanlız olmadıgını bilmek insana güç veriyor... Allah hepimize yardım etsin inşaAllah...

peki :) ama şimdi bana iyi gelen ilaçları bulana kadar iki senem geçti... 2 sene süründüm piyasada ilaç kalmadı,son gittiğim doktor bir kombinasyon yaptı ve tuttu çok şükür,o yüzden çok korkuyorum...

senin şikayetin depresyondu değilmi?

seni gördüğüme sevindim..yoğunluk iyidir kafan meşgul olur..kulak cınlaman gectimi:)

nasılsın?alışabildinmi ilaçlarına?

kızlar bende okb hastasıyım iyiydim şimdi hamileyim düşünceler yine arttı hem hormonların etkisi hemde farklı bi duygu anneliğe alışmak falan stres yaratıyo tam tersi mutlu olmamız gerekirken bizim beynimiz tam tersi çalışıyo hep kötü tarafından görüyoruz nedense herşeyi...rabbim yardım etsin inşaAllah hepimize dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden müslümanın müsalüman kardeşine duası daha çok kabul olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…