Merhaba.
Hayırlı olsun hamileliğin. Ben de hamile olduğumu öğrenene kadar 20 mg Paxil ve 2 ilaç daha kullanıyordum. Şimdi kızım var. Kasım'da 2 yaşına basacak İnşallah. Korkma. Hepimiz Allah'a emanetiz.
Allah uzun ömür versin bebeğinize inş. Ben paxili en düşük dozda kullanıyordum kendimi bu şekilde avutmak istiyorum ama yine de tedirgimin. Sanırım 1-2 haftalık bebeğim. Adetimin geçmesini bekliyorum kesinleşmesi için. İnşallah hersey yolunda gider..[/QUOTE
Amin. Çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar dun hamile oldugumu öğrendim. İlacı birakma aşamasındaydık. Paxil 5 mg kullanıyordum. Cok tedirgimin ilaç zarar verir mi diye. Doktorla konuştum ilacı bıraktık. Yüzde yüz garanti veremem bir hekim olarak dedi. Ama paxille bircok hamilelik devam ettirdik bir sıkıntı olmadı dedi.ilaç kullanırken hamile kalan var mı benim gibi??
senin şikayetin depresyondu değilmi?
okb ile seyreden depresif durumsenin şikayetin depresyondu değilmi?
RABBİM BÜTÜN ANNE OLMAK İSTEYENLERE HAYIRLISIYLA NASİB ETSİN İNŞAALLAH...
sen nasılsın inşaAllah az kalmış doğumunada rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşaAllah...hamilelikte ilaç kullandın mı canım?
HERKESE MERHABALAR;
Ben de 9 haftalık hamileyim ve 4 yıldır panik atak tedavisi olduğum için Paxil kullanıyorum..bırakmayı çok denedim ama başaramadım..hamileliğimi öğrendiğim 4.haftasında ilacı bıraktım,1 ay boyunca şiddetli baş dönmelerim oldu,ağlama krüzleri yaşadım,hamile olduğuma sevinemedim..ama PA hiç yaşamadım bu içimi rahatlatıyor..ŞUan depresyondayım evet,hamileliğimin tadını çıkaramıyorum,bulantılarım fazla oluyor ama PA yaşamadığım için şükrediyorum..Psikiatristim ilaç kullanmamı önermiyor ,yola terapi ile devam edeceğiz..gerçekten zor bir dönem,allah hepimizin yardımcısı olsun,bu günler de gececek inşallah..hepinize acil şifalar diliyorum..Bu arada gece uykusuzluk sorunum oluyor bazen,bunun için remeron yarım tablet kullanıyorum ara sıra (yine dr umun kontrolunde)..siz de doktorunuza danışabilirsiniz bu ilacı ..hepinize acil şifalar..
Merhaba Tuğbacım ben 20.ci haftaya kadar ilaçsız rahat sayılabilecek hamilelik süreci geçirdim sonrasında psikolojik olarak zor hatta kendimce çok zor travma yaşadım arkasından korkularım kaygılarım hayatımın en zor dönemi başladı hamile olmasaydım bukadar etkilenirmiydim hayır etkilenmezdim diye düşünüyorum Pskiyatriye gittim ilaç başladık bi süre kullanadım vicdan yapıp bıraktım sonra saçma sapan korkularım oluştu tekrardan köşeye sıkıştım fena şekilde insan hamileyken İnan herşey dahada zor gelıyor ama çok şükür bu günlere geldim biraz daha erteledi Dr bugün doğumumu doğumdan sonra yazarım buraya zaman herşeyin ilacı sabredin lütfen herşey güzel olucak ..
yaa benım bas donmelerımın nedenı pa mı yoksa baska bıseymı bole sureklı dengesızlık bas donmesı kulakta dolgunluk ısıga bakamam varmıdır ya off pa vurmuo bas donmem yuzunden vuruor ya
ya sımdı geldım dr dan kanım ıyı ama demır ılacı verdı yınede bı tuhaf bısey bu daha oncede pa vardı ama hıc bunları yasamamıstır sırt ve omurılık agrım boyun agrım var acaba ondanmı bılmıorum senınkı dogumdan sonra gectımı yoksa ılactan sonramı gectı cnmMerhaba.
Ben bütün hamileliğim boyunca yaşadım bu durumu. Bi kan tahlili yaptır, kansız kalmışsan da aynı belirtiler ortaya çıkar. Ama büyük ihtimal panik atak yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?