Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Demir ilacı hamileliğin sonuna kadar kullanılır. sırt ve omurilik hatta kasık ağrın olur. çok normal. bebeğin büyüyor ve seni sıkıştırıyor. Benim baş dönmesi doğumdan sonra azaldı. ilaca daha yeni başlayabildim. İlaç da fayda etti.

evet resmen omurlıgım egılıo gıbı ıcerı batıor gıbı beynıme kadr agrıyıp uyusuor dayanmaya calısom 27 haftayım daha yolum var rabbım yardım etsın hepımıze tek korkum dogumdan sonra bu bas donmesı gecmesse bebegıme nasıl bakıcam ınsallah gecer ondan sordum sanada

Baş dönmesi geçiyor Allah'ın izniyle. Hamileliği, hamilelik öncesiyle kıyaslamamak lazım. Hamilelik ayrı bir dünya :)

Selamlar herkese tuğbacım doğumumu yaptım geçen Perşembe günü :))))kızlar çok şükür ben atlattım Allah sizede nasip etsin çok güzel bir duygu bu duygunun tarifi imkansız oluşumda çok iyi Allahıma binlerce şükürler olsun hepinize dua edicem kendinize iyi bakın

Hayırlı olsun. Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı gününü bekleyenlerin başına.

hayırlı olsun canım çok sevindimm...dualarını eksik etme bizden Allah bizede nasib etsin inşaAllah hayırlısıyla...arada yaz bizi merakta bırakma

midem bulanıyor..hamile vs değilim...gün içinde aralıklarla bulanıyor..

Doğumdan sonra geçiyor canım. Senin anlattığınin aynısı bendede vardı şimdi yirmi günlük olduk ilk gün bütün Şikayetler geçiyor elhamdulillah

çok sevgili arkadasşlarım..artık bende hem panikli hem HAMİLEyim:)dualarınızı eksik etmeyin..sağıklı günlere..
hoşgeldin canım hadi gözün aydın bizdensin canım ilaçlara devammı yoksaa ben devam ediyomm bırakamadımm kötü oldum az az atıyom hayırlı gebeliklerdua edelim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhabalar... Bende araniza yeni katildim. 6 haftalik hamileyim. Hem panik atak hastasiyim hemde ilk dogumumu erken dogum yaptim
Uzulme canim cok arastirdim iki uc tane agir ilac kullanip bebegini saglikli doguran var Rabbim bizi boyle imtihan ediyor ins bisey ilmaz ona emanet bnde 6 haftaligim biraktim uc gunde fenalastim basladim kimse anlayamaz ne cektigimizi Rabbim yardim eder bizlere ins ilk hamileluginde hangi ilaclari kullandin sikma canini Allah kerim selametle

İnsallah karlarprensesi sende saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin. İlk hamileligimde yedinci aya kadar hicbir problem yasamadim gayet normal bir gebelikti vitamin ilaclari kullaniyordum. Yedincii ayimda bronsit oldum doktorumda onemsemedi normal bir grip diyip gecistirdi. Yedi bucuk aylik hamileykende oglumu dunyaya getirdim. Hala neden oldugunu tam bilmiyoruz cunku kendi doktorum degil cok uzaklardaki baska bir doktor dogumumu gerceklestirdi. Cok uzun bir hikaye iste ve.tekrarlamasindan cok korkuyorum. Yarin kontrolum var bebegim haftasina gore cok kucuktu bakalim nasil haberlerle donucem

çok sevgili arkadasşlarım..artık bende hem panikli hem HAMİLEyim:)dualarınızı eksik etmeyin..sağıklı günlere..
Hayirli olsun... Dualarim hepinizle. Umarim hepimiz saglikli bir sekilde bebeklerimizi dunyaya getiririz ve burada mutlulugumuzu paylasiriz.

şimdilik ilaç içmiyorum gittiği yere kadar..amin sağlıkla gelirler inşallah:)

altı haftalık ve küçükmü?benim normal yolla kesem bile görünmedi..içinizi ferah tutun

canım 3 aydan önce ilaç kullanmana izin verdimi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…