dogumdan sonra cok daha iyi olunuyormuş.inanin 4 gözle zaman gecsin diye bekliyorum.hatta 37.haftada sezeryana karar bile verdimıyı ki de vermişin canım. o zaman dogumdan sonra daha ıyı olunabılıyor. insallah bende sorun yasamam.
Dur canim belki iyi olursun.ilaca basladinmi sen.dogumdan sonra cok daha iyi olunuyormuş.inanin 4 gözle zaman gecsin diye bekliyorum.hatta 37.haftada sezeryana karar bile verdim
evet sonunda basladim bugün ilk olarak ictim.ama bir etkisi olmadi daha.herhalde 10 günü bulur.yan etkilerinden cok korkarak ictim ama bu delirme korkusu beni benden aldi artikDur canim belki iyi olursun.ilaca basladinmi sen.
ıyı yapmısın basla tabi artık. yan etkisi olmaz korkma. dediğin gibi 10 günü bulur etkisnini göstermesi. 10 gün sonra ıyı sın yani artık canımevet sonunda basladim bugün ilk olarak ictim.ama bir etkisi olmadi daha.herhalde 10 günü bulur.yan etkilerinden cok korkarak ictim ama bu delirme korkusu beni benden aldi artik
ilaçla rahçok ın ama değilmi yani ilaç içerkende bazen oluyordu bana atak.. sende de oluyormu?
Benimde aynı sorun 4haftalık hamileyim ilaclarimi biraktim cokbenim de ilaçsız takıntılarım artıyo,ama en büyük sorun da anksiyetemin başlaması...
hepimiz ilaci biraktigimizda ayni tepkiyi yasadik canim.. ben 1 hafta bas donmesi yasadim..ilaca baslarkende yasaniyor ya bendee dun ilaca basladim mesela bugun basim donmeye basladi;( korkma tüm cesaretinle basla yola,insallah sorunsuz atlatirsinBende 4 haftalık hamileyim ilacimi kestim basdonmem var nas l gecicek 9 ay bilmem yardımci olursaniz sevinirim çok zor ayni sorunlar yaşayanlar ppaylasalm lütfen
Çok tesekkur ederim yorumun icinhepimiz ilaci biraktigimizda ayni tepkiyi yasadik canim.. ben 1 hafta bas donmesi yasadim..ilaca baslarkende yasaniyor ya bendee dun ilaca basladim mesela bugun basim donmeye basladi;( korkma tüm cesaretinle basla yola,insallah sorunsuz atlatirsin
Canim simdi hormonlarin degistigi icinde cok yogun yaşıyorsun. Bende oyleydim.8. Haftaya kadar sikiliyordum. Sabir deyip durdum hormonlara alismayi bekledim. Sen de su anda o yüzden bu kadar kotu olabilirsin. Bekle azcik. Cik disari hava al vakit gecirmeye calis baskq seylerle oyalan.
Ben tam hatirlamiyorum canim.ama ben hamilelikten once birakmistim ilaci. O yuzden yan etki gormedim ama hamileligin ilk zamanlarinda sikinti cektim simdi de ara ara oluyor oyalanmaya calisiyorum ya da disari cikip yuruyorum iyi geliyor. Burda hamileligin basindan beri ilac kullanan bir arkadas var canim. Doktor tavsiyesiyle kullanıyor. Doktorlar kar zarar iliskisine gore ilac verebiliyor. Zaten 3 ayi atlattigin zaman da rahatca kullanabiliyorsun.Arkadaşım çok kötüyüm ilacı bırakmak zor geliyor birde hormonlar hepten çoktum ilacida kullanmak istemiyorum sizin ne zaman düzeldi
senin sıkıntın nedir canim tam olarak nasil bisey yasiyorsun?ilaci biraktin ama icin rahat olsun uzun bir süre etkisi devam edecek öyle küt diye bitmiyor etkisi.birazda sabir gerekiyor.3 aylik donemi atlatirsin sonra duruma göre bakarsinArunaa çok teşekkür ederim yorumun için iinşallah geçer yan etkileri sizin gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?