- 22 Nisan 2013
- 71
- 22
- 18
sanada çok geçmiş olsun canım doktora gittim dediki ikili tarama yapmayalım net sonuç çıkmıyormuş o yüzden 25 aralıkta üçlü tarama bebeğin zeka testiyle guatr yaparız net çıkar dedi o yüzden yaptırmadım bekliyom bzaen bulantım fazlaca oluyo bnde reflü de varya öyle geçiştiriyomgeçmiş olsun canım. bende grip oldum normalde hiç hastalanmayan ben hamilelikte hastalandım şansa bak. sen ne yaptın ikili taramayı yaptırdın mı.
korktuğum şeyi yaptırmayı arttıran bir ilaç :) bir panik ataklı bunu nasıl içsincanım onlar çogu ilaçta yazıyor. ama çok çok nadir görülen şeyler. rahatlıkla iç sen birsey olmaz.
25. haftayım canım daha var yaa yada bana çok uzun geliyo nasıl geçecek günler diye sayıyorumSeni hatırlıyorum canım nekadarlık oldun sen az kalmıştır seninde
Aynen bende öleydim zaman geçmiyordu .hamile arkadaşlarım mutluyken ben bitmesini istiyordum bir an önce hiç tadını çıkartamadım o yüzden25. haftayım canım daha var yaa yada bana çok uzun geliyo nasıl geçecek günler diye sayıyorumaslında heyecanla saymam gerekirkenn:S
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ve yaşadığım şeyleri bu siteyi takip edenlere yardımcı olsun diye paylaşmak istedim. ben hamileliğimin 27. haftasında inanılmaz kötü günler yaşadım doktora gittim ve anksiyete teşhisi konuldu. hayatımda ilk defa başıma gelen bu yeni durumla başedemedim ve antidepresan kullanmak zorunda kaldım. ilaç kullanırken de tabi sürekli bebeğime zarar verecek korkusuyla yaşadım. bebeğim şuan 2 aylık oldu ve çok şükür ki sağlıklı. bu zor zamanlar yaşarken hep bu siteleri takip ettim ve benim durumumda olup da sağlıklı bebek dünyaya getirenlerin yazdıkları en büyük desteğim oldui ben de yaşadıklarımı yazmak istedim ki başkalarının içini biraz olsun rahatlatayım. kısacası rahatsızlığınız ne olursa olsun eğer baş edemiyorsanız doktorunuza güvenin ve ilacınızı alın.canım onlar çogu ilaçta yazıyor. ama çok çok nadir görülen şeyler. rahatlıkla iç sen birsey olmaz.
Canım bende anksiyete bozukluğu vardı daha doğrusu hamileliğimde tavan yaptı çok zor günler geçirdim çok sabrettim ilaç içmemek için ama dayanamadım içim daralıyordu inanılmaz korkularım vardı. Uyuyamıyordum psk gittim atarax verdi uyku ilacı aslında ama anksiyeteme iyi geldi diyebilirim . 23 haftalık hamileydim ilaca başladığımda.şimdi de zorlandığım anlar oluyor ama çok şükür o zamanlara göre çok daha iyiyim.bebişleriniz gelince herşey gecicek ona odaklanın
merhaba assle benim de 27. haftada anksiyete başladı inanılmaz zor günler geçirdim ve ilk defa başıma gelen bir şeydi. hamilelikte ki hormonlar tetikledi sanırım. doktora gittim ve ilaca başladım. hamileliğin sonuna kadar da kullandım ve kullanırken de içim içimi yedi bebeğime zarar verecek diye. bu sitelerde ilaç kullanıp da sağlıklı bebek dünyaya getirenleri okudukça biraz olsun içim rahatladı. ben de üye oldum ki başkalarına yardımcı olabileyim. şimdi bebeğim 2 aylık oldu ve gayet sağlıklı çok şükür.Canım bende anksiyete bozukluğu vardı daha doğrusu hamileliğimde tavan yaptı çok zor günler geçirdim çok sabrettim ilaç içmemek için ama dayanamadım içim daralıyordu inanılmaz korkularım vardı. Uyuyamıyordum psk gittim atarax verdi uyku ilacı aslında ama anksiyeteme iyi geldi diyebilirim . 23 haftalık hamileydim ilaca başladığımda.şimdi de zorlandığım anlar oluyor ama çok şükür o zamanlara göre çok daha iyiyim.bebişleriniz gelince herşey gecicek ona odaklanın
peki dogumdan sonra ne yaptın? ilaç kullanmaya devam ettin mi?merhaba assle benim de 27. haftada anksiyete başladı inanılmaz zor günler geçirdim ve ilk defa başıma gelen bir şeydi. hamilelikte ki hormonlar tetikledi sanırım. doktora gittim ve ilaca başladım. hamileliğin sonuna kadar da kullandım ve kullanırken de içim içimi yedi bebeğime zarar verecek diye. bu sitelerde ilaç kullanıp da sağlıklı bebek dünyaya getirenleri okudukça biraz olsun içim rahatladı. ben de üye oldum ki başkalarına yardımcı olabileyim. şimdi bebeğim 2 aylık oldu ve gayet sağlıklı çok şükür.
bunları paylaşmanız bizim için gerçekten çok önemli.. çok teşekkürler...hangi ilacı kullandın canım veya hala kullanıyormusun.merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ve yaşadığım şeyleri bu siteyi takip edenlere yardımcı olsun diye paylaşmak istedim. ben hamileliğimin 27. haftasında inanılmaz kötü günler yaşadım doktora gittim ve anksiyete teşhisi konuldu. hayatımda ilk defa başıma gelen bu yeni durumla başedemedim ve antidepresan kullanmak zorunda kaldım. ilaç kullanırken de tabi sürekli bebeğime zarar verecek korkusuyla yaşadım. bebeğim şuan 2 aylık oldu ve çok şükür ki sağlıklı. bu zor zamanlar yaşarken hep bu siteleri takip ettim ve benim durumumda olup da sağlıklı bebek dünyaya getirenlerin yazdıkları en büyük desteğim oldui ben de yaşadıklarımı yazmak istedim ki başkalarının içini biraz olsun rahatlatayım. kısacası rahatsızlığınız ne olursa olsun eğer baş edemiyorsanız doktorunuza güvenin ve ilacınızı alın.
dideral antidepresanmı canım?arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bende 20 haftalık hamileyim panik atak ve sunum fobisi var bendede. İŞim gereği sürekli sunum yapmak zorundayım dideralsız sunum yapmayı denedim ama olmadı hamilelik boyunca dideral kullanan var mı acaba doktor sunum sırasında çeyrek içebilirsin dedi ama bu seferde çocuğa zarar verirmiyim diye çekiniyorum
kıyamam sanaaslında kalp ilacı ama anksiyete amaçlı da kullanılıyor sunum yaparken kalp çarpıntısını bayılma hissini yüz kızarmasını azaltıyor onsuz sunum düşünemiyorum denedim kaç kere olmadı :)
aslında yabancı forum sitelerinide okudum zarar gören olmamış muhtemelen siizin kullanıdığınız ilaçda öyledir ama insan yine dec ilaç C kategorsi olunca tedirgin oluyorkıyamam sanabende bu 20.haftamdayım ve bu haftaya kadar dayanabildim... ilacı verdi doktor aldım çantamda geziyorum içemedim hala... 1 gün daha sabret diye diye bekliyorum
3 sabahtır tamam içicem diye uyanıyorum ama elim gitmiyor işte,günü bir şekilde kurtarıyorum ama akşam olunca kabus başlıyorBenimde takıntılatım çok arttı...napsam bilemiyorum kararsız kaldım bende senin gibi içip içmemekte( bu durum böyle nereye kadar sürer bilmiyorum artıkk rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin...
çok haklısın örnekler hep iyi çok şükür. bende en sonunda başlıcam boşuna direniyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun...Dua etmekten başka çare yok derdi veren Allah dermanınıda o verecek inşaAllah...ilaç içersekte inşaAllah sapasağlam çocuklar doğururuz..şimdi kadar aksini duyan var mı ilaç içip cocuğunda bi problem olann Allah korusunda....
Amin canım inşaAllah...çok haklısın örnekler hep iyi çok şükür. bende en sonunda başlıcam boşuna direniyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ilaç ismi vermek istemiyorum aslında ama şunu belirterek vereyim ismini. doktora gitmeden burda yazılanlar doğrultusunda kimse yazılan ilacı kullanmasın çünkü herkesin durumu, hastalığının boyutu farklı ve hangi ilacın kullanılacağına da yalnızca doktor karar verebilir. benim doktorum selectra isimli ilacı uygun gördü ve yaklaşık 3 ay kullandım şuan kullanmıyorum çünkü doğumdan sonra hormonlar düzene girince ben de rahatladım en azından baş edebilecek duruma geldim.bunları paylaşmanız bizim için gerçekten çok önemli.. çok teşekkürler...hangi ilacı kullandın canım veya hala kullanıyormusun.
yok doğumdan sonra kullanmadım çünkü durum başedebileceğim boyutta oldu.peki dogumdan sonra ne yaptın? ilaç kullanmaya devam ettin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?