Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben dogumdan sonrasindan daha cok korkuyorum. Umarim bende senin gibi olurum. Doktorum dogum sonrası ya ilac ya emzirmek dedi.ikisinden birini secmeliymisim.
bende doğumdan sonrasından daha çok korkuyorum çünkü artık bize muhtaç bi bebek olacak ve ona bakmak zorundayız kendimiz iyi olamasak ona nasıl bakarızzz:S:S

bende doğumdan sonrasından daha çok korkuyorum çünkü artık bize muhtaç bi bebek olacak ve ona bakmak zorundayız kendimiz iyi olamasak ona nasıl bakarızzz:S:S
çok iyi olucaz kızlar emin olun , bebeğimizi sağsağlim içimizden çıkaralımda biz kendi
sıkıntılarınız hergün oluyormu? benim aklımdan hiç çıkmaz oldu... her an her dakika yokluyorum , hep aklımda korkular uyanır uyanmaz geliyor bugün nasıl geçicek acaba... bugün atak geçircekmiyim acaba

Merhaba ortak noktamız çok var benimde bebeğim 2aylık :)çok şükürki sağlıklı bende çok korktum vicdan azabı çeke çeke içtim ilaçları ama dayanılacak gibi değildi gerçekten hormonların etkisi Bencede .hayattan soğuyor insan ama geçiyor:)

peki dogumdan sonra ne yaptın? ilaç kullanmaya devam ettin mi?
Yok canım zaten doğumdan sonra biraz rahatladım.emzirme döneminde dayanmaya çalışıyorum zaten dediğim gbi kendimi iyi hissediyorum ara ara korkular sıkıntı oluyor ama bebekle uğraşırken unutuyorum diyebilirim .birde Şu şekilde kendimi rahatlatıyorum dayanamazsam giderim Dr ilaca başlarım kasma kendini diyorum sürekli :)

bende de bipolar var, evlenince başedebileceğim boyuta geldi ama hamile kalınca o kimya ile hortlarsa diye çok korkuyorum.

Mvmv bana sordun sandım ben cevap verdim :)))

benimde her an aklımda hiç çıkmıyo düşünceler bide başka şeylerle bağdaştırıyorum o beni çok yoruyor mesela namazın olmadı aklıma gelen kötü şey olacak bi daha bi daha kılıyorum gibi oda beni çok yoruyo bi dk rahat geçmiyoo:S:S

ah bu takıntılar ahhhhhh
benim panik atağımın yanına eklenen takıntım yüzünden bugün binbir türlü zorlukla balkonumuzu kapatıyoruz.sadece ben kendimi kaybederimde balkondan kendimiş atarmıyım korkum yüzünden balkonu camla kapatıyoruz düşünün yani benim saçmalığımın boyutunu

üzülme yanlız değilsin saçmalamaktaa

üzülme yanlız değilsin saçmalamaktaa
böyle etrafıma bakınca insanlara ahh ne kadar şanslılar normaller falan diye özeniyorum onlara:) sizinde oluyormu arkadaşlarınıza yada etrafınızda tanımadıklarınıza bile bakınca normal oluşlarına özeniyormusunuz:)

En

İnanın ben bu dr.ları hiç anlamıyorum benim yıllardır gittiğim dr.um ilk doğumumdan sonra kırk günlüktü bebeğim lustrali içebilirsin dedi şimdi hamilelik düşünüyorum dedim içemezsin diyo bu hafta başka bi dr.a gidip ilaç içerken hamilelik yapabilirim ancak yoksa bidaha doğuramam cesatetimde yok savaşacak gücümde bunu sorucam olurmu diye şuan içmiyorum ama ya ben kendimi hiç anlayamıyorum çok iyim ne sıkıntım var ne atağım ama hamilelik diyince öyle bir sıkıntı geliyorki kesinlikle yapamam diyorum diyorum yapamazda aldırırsam diye çok korkuyorum ilaç fayda etmezse 9 ay dayanamamki diye kafayı yiyorum resmenok berbat günler geçiriyorum kızlar çıkmazdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…