Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ne kadar sürecek acaba bu panik atak ne zaman bitecek
ben hamile kaldigimda ilaci biraktim.ilk 4 ay harikaydim hic sorun yoktu.5.aya girdim bin beter sekilde basladi.35 gün dayandim iste olmadi basladim ilaca...bitse keske bitmesi icin neler feda ederim bir bilsen...

Keşke benim de ilk aylarim güzel geçse arunaaa benim ilaç biraktiktan sonra başladı kabusum bide hamilelik eklendi çok kotu oldum ne kadar çok isterdim güzel hamileligim olsun diğer insanlar gibi ama olmadı

Arkadaslar özelden nasil konusabiliriz 24 haftalik hamileyim endiselerim var kendimi cok caresiz hissediyorum ((

korkmayın hanımlar ALLAH kımseye kaldıramayacı yuk vermez her derdın sonunda bı sahıle cıkaracaktır ama buna ınanıp ALLAHA tevekkul etmek gerekır hergun zikr cekın dua edın ama ınanarak ben yıllarca yaşadım ılaclar hepsı bıyere kadr korkmayın lutfen bıtecek bu gunler ınsallah

Keşke benim de ilk aylarim güzel geçse arunaaa benim ilaç biraktiktan sonra başladı kabusum bide hamilelik eklendi çok kotu oldum ne kadar çok isterdim güzel hamileligim olsun diğer insanlar gibi ama olmadı
korkma biraz daha gayret sadece.. daha basindasin degilmi

doktor kontrolünde ilaç kullanan anneler bu konuda kendinizi kötü hissetmeden yolunuza devam ediniz..çok eski sayfalara dönerseniz bir sürü arkadaşımız ilaç kullanarak çok sağlıklı bebekler dünyaya getirdi..tevekkül edin..bu sizin tercihiniz değil..benim henüz sıkıntılarım baş edilmeyecek boyutta değil ama olursa koşa koşa gideceğim doktoruma..

içim biraz olsun rahat aslında ama ilaç iyi gelmiyor ki.. en düşük doz yetmiyor herhalde...

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim,paksili kesmek zorunda kaldım ama mecbur kalırsam başlamayı düşünüyorum,dr lar riski göze almıyorlar farkındayım,ama elimizde değil,Rabbime tevekkül edip başlıycam galiba....

canım hoşgeldin aramıza... mümkün olduğunca metanetli ol ve 3 ayını tamamla...zaten ilacın etkisi hemen bitmiyor başlaması gibi bitişide geçikmeli:) inşallah tüm hamileliğin boyunca gerek kalmaz ama gerekirsede ki benim 6 ayda gerekti başlarsın.içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…