ben hamile kaldigimda ilaci biraktim.ilk 4 ay harikaydim hic sorun yoktu.5.aya girdim bin beter sekilde basladi.35 gün dayandim iste olmadi basladim ilaca...bitse keske bitmesi icin neler feda ederim bir bilsen...ne kadar sürecek acaba bu panik atak ne zaman bitecek
Ne gibiArkadaslar özelden nasil konusabiliriz 24 haftalik hamileyim endiselerim var kendimi cok caresiz hissediyorum((
Caresizliginiz ne acabaNe gibi
canim benim Günaydın..bende senin gibiyim uyandigima bile sevinemiyorum cunku birtek uykumda rahatimArkadaslar özelden nasil konusabiliriz 24 haftalik hamileyim endiselerim var kendimi cok caresiz hissediyorum((
korkma biraz daha gayret sadece.. daha basindasin degilmiKeşke benim de ilk aylarim güzel geçse arunaaa benim ilaç biraktiktan sonra başladı kabusum bide hamilelik eklendi çok kotu oldum ne kadar çok isterdim güzel hamileligim olsun diğer insanlar gibi ama olmadı
içim biraz olsun rahat aslında ama ilaç iyi gelmiyor ki..doktor kontrolünde ilaç kullanan anneler bu konuda kendinizi kötü hissetmeden yolunuza devam ediniz..çok eski sayfalara dönerseniz bir sürü arkadaşımız ilaç kullanarak çok sağlıklı bebekler dünyaya getirdi..tevekkül edin..bu sizin tercihiniz değil..benim henüz sıkıntılarım baş edilmeyecek boyutta değil ama olursa koşa koşa gideceğim doktoruma..
canım hoşgeldin aramıza... mümkün olduğunca metanetli ol ve 3 ayını tamamla...zaten ilacın etkisi hemen bitmiyor başlaması gibi bitişide geçikmeli:) inşallah tüm hamileliğin boyunca gerek kalmaz ama gerekirsede ki benim 6 ayda gerekti başlarsın.içini ferah tutarkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim,paksili kesmek zorunda kaldım ama mecbur kalırsam başlamayı düşünüyorum,dr lar riski göze almıyorlar farkındayım,ama elimizde değil,Rabbime tevekkül edip başlıycam galiba....
şikayetlerin nedir?Canım çok sağol, dayanabildiğimce dayancam, ama olmazsa mecbur başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?