- 20 Kasım 2014
- 3
- 0
- 1
- 47
benimde ilacım oydu... onu kullanmayı istedim ama malesef D grubu ilaç olduğu için vermediler. ben şimdi 4 gündür prozac içiyorum 20 mg. henüz etkisi tam başlamadıSen hangisine başladın 6. Ayda ?ilacının adı neydi?bana paksil iyi geliyor çünkü
canim benim Günaydın..bende senin gibiyim uyandigima bile sevinemiyorum cunku birtek uykumda rahatimdoktora gidecekmisin ?
neler dedi peki?Canim bugün psikologa gittim ilac onermiyor kesinlikle kendi kendimizi telkin edicez bos yere adrenalin salgiliyormusuz
Diyo ki ornegin sen bi yolda yuruyosun karsina bir aslan cikti naparsin korkarsin paniklersin ssna zarar vercegi icin ama sen guzel tehlikesiz bi uolda yuruyosun ya karsima aslan cikar diye kaygilaniyosun bos yere kendine sdrenalin yukluyosun basedemiyosan bununla birak gelsin korku geldigi gibi gidecek bundan ölen olmsmis olamazdaneler dedi peki?
evet çok doğru zaten bi boşverebilsek bu hastalıktan müzdarip kimse kalmicak zaten:)Diyo ki ornegin sen bi yolda yuruyosun karsina bir aslan cikti naparsin korkarsin paniklersin ssna zarar vercegi icin ama sen guzel tehlikesiz bi uolda yuruyosun ya karsima aslan cikar diye kaygilaniyosun bos yere kendine sdrenalin yukluyosun basedemiyosan bununla birak gelsin korku geldigi gibi gidecek bundan ölen olmsmis olamazda
Aynen arkadasim bosverebilsek bi birde doktorun sakinca gormuyorsa 1 saat hergun yürüyüş yapmakta mutluluk hormonu salgiliyormusevet çok doğru zaten bi boşverebilsek bu hastalıktan müzdarip kimse kalmicak zaten:)
evet ama hal kalmiyorki ..ayaklarim tutmuyor yorgunluktan paniktenAynen arkadasim bosverebilsek bi birde doktorun sakinca gormuyorsa 1 saat hergun yürüyüş yapmakta mutluluk hormonu salgiliyormus
kalbime kuş kaçıyor sankiDua en büyük huzur canim gecicek merak etme sonsuza dek sürecek deil unutma bunu farzet grip oldun.
Ayni sorun bendede var kalbim duruyor gibiarubende de ost: 37894858 .!.:kalbime kuş kaçıyor sankisürekli pır pırrrr... midem agzimda ,ateş basiyor.etrafa caktirmamak icinde kendimi kasmam cabası korkmaktan biktim... Allah dualarimizi kabul etsin sag saglim atlatalim bu dönemi
yarin güzel bir güne uyanmak dileğiyle..Ayni sorun bendede var kalbim duruyor gibi
hadi konuşalım :) bu arada bebekleriniz kızmı erkekmiii meselaa belli olan varmı??? benimki kızarkadaşlar hep aynı durum içindeyiz kafamızı dağıtacak bişeyler bulmamız lasım. bakın bence oyalanacak bişeyler bulalım burda bir konu üzerine yoğunlaşalım sıkıntımızı çok fazla dile getirmeyelim eğlenceli bi konu üzerinde konuşalım olmaz mı
benim 21 haftalık 6.aya yeni girdik. adına karar veremiyoruz henüz :) Kuzey çok güzel bir isim bencedeMAŞALLAH KAÇ AYLIK CANIM BENİMDE ERKEK İSMİNİ KUZEY OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ SEN NE DÜŞÜNÜYOSUN PRENSESE
olabilir aslında bunuda listeye eklemek lazımSAOL CANIM :)) KIZ İSMİ OLARAK MİRAY'A NE DERSİN ANLAMIDA ÇOK GÜZEL... AY GİBİ GÜZEL, JAPONCADA BİR ÇİÇEK ARAPÇADA YILDIZ AYIN EFENDİSİ AYIN KRALİÇESİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?