Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sen hangisine başladın 6. Ayda ?ilacının adı neydi?bana paksil iyi geliyor çünkü
benimde ilacım oydu... onu kullanmayı istedim ama malesef D grubu ilaç olduğu için vermediler. ben şimdi 4 gündür prozac içiyorum 20 mg. henüz etkisi tam başlamadı

Canim bugün psikologa gittim ilac onermiyor kesinlikle kendi kendimizi telkin edicez bos yere adrenalin salgiliyormusuz

neler dedi peki?
Diyo ki ornegin sen bi yolda yuruyosun karsina bir aslan cikti naparsin korkarsin paniklersin ssna zarar vercegi icin ama sen guzel tehlikesiz bi uolda yuruyosun ya karsima aslan cikar diye kaygilaniyosun bos yere kendine sdrenalin yukluyosun basedemiyosan bununla birak gelsin korku geldigi gibi gidecek bundan ölen olmsmis olamazda

evet çok doğru zaten bi boşverebilsek bu hastalıktan müzdarip kimse kalmicak zaten:)

Dua en büyük huzur canim gecicek merak etme sonsuza dek sürecek deil unutma bunu farzet grip oldun.
kalbime kuş kaçıyor sanki sürekli pır pırrrr... midem agzimda ,ateş basiyor.etrafa caktirmamak icinde kendimi kasmam cabası korkmaktan biktim... Allah dualarimizi kabul etsin sag saglim atlatalim bu dönemi

[QUOTE="arunaaa, post: 37894858, member: nefesim ]kesiti se kuş kaçıyor sanki sürekli pır pırrrr... midem agzimda ,ateş basiyor.etrafa caktirmamak icinde kendimi kasmam cabası korkmaktan biktim... Allah dualarimizi kabul etsin sag saglim atlatalim bu dönemi[/QUOTE]
Kalbin tek atım mı yapıyor bendede var o nefesimi kesiyo sanki

arubende de ost: 37894858 .!.:
kalbime kuş kaçıyor sanki sürekli pır pırrrr... midem agzimda ,ateş basiyor.etrafa caktirmamak icinde kendimi kasmam cabası korkmaktan biktim... Allah dualarimizi kabul etsin sag saglim atlatalim bu dönemi
Ayni sorun bendede var kalbim duruyor gibi

arkadaşlar hep aynı durum içindeyiz kafamızı dağıtacak bişeyler bulmamız lasım. bakın bence oyalanacak bişeyler bulalım burda bir konu üzerine yoğunlaşalım sıkıntımızı çok fazla dile getirmeyelim eğlenceli bi konu üzerinde konuşalım olmaz mı

hadi konuşalım :) bu arada bebekleriniz kızmı erkekmiii meselaa belli olan varmı??? benimki kız

MAŞALLAH KAÇ AYLIK CANIM BENİMDE ERKEK İSMİNİ KUZEY OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ SEN NE DÜŞÜNÜYOSUN PRENSESE

SAOL CANIM :)) KIZ İSMİ OLARAK MİRAY'A NE DERSİN ANLAMIDA ÇOK GÜZEL... AY GİBİ GÜZEL, JAPONCADA BİR ÇİÇEK ARAPÇADA YILDIZ AYIN EFENDİSİ AYIN KRALİÇESİ

SAOL CANIM :)) KIZ İSMİ OLARAK MİRAY'A NE DERSİN ANLAMIDA ÇOK GÜZEL... AY GİBİ GÜZEL, JAPONCADA BİR ÇİÇEK ARAPÇADA YILDIZ AYIN EFENDİSİ AYIN KRALİÇESİ
olabilir aslında bunuda listeye eklemek lazım varmı aklına başka gelen kız isimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…