Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet artik hic biseye sevinemiyor mutlu olamiyorum bende küçücük seylerden mutlu olurdum aslinda cevremdekiler takma diyor ben bisey takmiuorum ki diyorum ama anlamalari gercekten güç is yerinde calisamiyor gece uyuyamiyorum (((

[QUOkaç a"123ALPASLAN, post: 37935250, member: 638910"]Evet artik hic biseye sevinemiyor mutlu olamiyorum bende küçücük seylerden mutlu olurdum aslinda cevremdekiler takma diyor ben bisey takmiuorum ki diyorum ama anlamalari gercekten güç is yerinde calisamiyor gece uyuyamiyorum ((([/QUOTE]
Siz kac aylik hamilesiniz

azıcık sabır..bende başağrısı çekiyorum bir kaç gündür..tansiyonumu ölçtüler normal ama gözlerimi açmak zor geliyor resmen

kalbime kuş kaçıyor sanki sürekli pır pırrrr... midem agzimda ,ateş basiyor.etrafa caktirmamak icinde kendimi kasmam cabası korkmaktan biktim... Allah dualarimizi kabul etsin sag saglim atlatalim bu dönemi

ruyamda anksiyetem tekrar etmişti elimde tesbih deli gibi ağlıyordum..bi ara açtım gözlerimi ama ayırt edemiyorum gerçekmi değilmi..bütün vücudum uyuşmaya başladı kanım çekiliyo sanki..ateş bastı ..derken tekrar dalmışım.

uyumadan önce bitki çayı içmeyi denedinmi? mesela sarı kantoron veya papatya çayı.. biraz olsun iyi geliyor bana ben yatmadan içiyorum 1 fincan

Ben de asiriri elhamliyim ve surekli garip ruyalar goruyorum benim gibi olan var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…