yok canım benim olmazsın kötü artık hiç aklına bile getirme keyfini çıkar artık hamileliğin. ilaç zamanla daha da çok işe yarayacak tam aksi gün geçtikçe daha iyi olucaksın inşallah
yok canım benim bu bahsettiğim ilaç yoksunluğu değil ben bu rahatsızlığı bu sekilde yaşıyorum sürekli mide bulatısı çarpıntı titreme alevlenme bu şekilde oluyor yani atak geçireceğim zamanda malesef istifra ediyorumilaçları bıraktıgın zaman bu saydıgın etkiler olabilir canım bir süre. sonra geçiyor.
canım bende daha ıyıyım. tansiyonu düşürdüm biraz ona seviniyorum. çarsamba doktor kontrolü var. ondan sonra rahatlıycam biraz daha. ara ara saçmasaapan düşünceler geliyor. cumada psikolog randevum var inşallah çözeriz bseyleri. bende ona anlık sakinleştireci ilaç danışıcam. bazen bebekle ilgili çok telaş yapıyorum. ve benim hamileleğim mutsuz geçiyor. daha bebege hiç baglanmadım sanki bşey olcakmış gibi. hiç hayal kurmuyorum yokmus gibi sanki yaşamaya çalışıyorum. bunu da çözmem lazım artık. bebegi kötü etkiliyorum.insallah kuzumm etkisi tam olarak baslasinda bir rahat nefes aliyim.hergün panik yasamaktan hamilelikten nefret eder oldum.boyle düşünüp sonra aglaya aglaya uyuyordum;( simdi hergün olmuyor 2 gun iyu 1 gun kötüyüm.sen nasilsinn canimm
anladım canım. senin midende hassas baya. mesela bnde sıkılsam stres yapsam üzülsem direk mideme vurur. midem bulanır.yok canım benim bu bahsettiğim ilaç yoksunluğu değil ben bu rahatsızlığı bu sekilde yaşıyorum sürekli mide bulatısı çarpıntı titreme alevlenme bu şekilde oluyor yani atak geçireceğim zamanda malesef istifra ediyorum
canım bende daha ıyıyım. tansiyonu düşürdüm biraz ona seviniyorum. çarsamba doktor kontrolü var. ondan sonra rahatlıycam biraz daha. ara ara saçmasaapan düşünceler geliyor. cumada psikolog randevum var inşallah çözeriz bseyleri. bende ona anlık sakinleştireci ilaç danışıcam. bazen bebekle ilgili çok telaş yapıyorum. ve benim hamileleğim mutsuz geçiyor. daha bebege hiç baglanmadım sanki bşey olcakmış gibi. hiç hayal kurmuyorum yokmus gibi sanki yaşamaya çalışıyorum. bunu da çözmem lazım artık. bebegi kötü etkiliyorum.
ohh şükür bak tansiyonunu halletmissin:)) istedikmi herseyi yapiyoruz aslinda... hadi bir gayret simdi şu düşünceleri kovalaaa...bende aynisini düşünüyorum biliyormusun.bende o bağı kuramadim ama olacak inşallah.sende bende basaricazcanım bende daha ıyıyım. tansiyonu düşürdüm biraz ona seviniyorum. çarsamba doktor kontrolü var. ondan sonra rahatlıycam biraz daha. ara ara saçmasaapan düşünceler geliyor. cumada psikolog randevum var inşallah çözeriz bseyleri. bende ona anlık sakinleştireci ilaç danışıcam. bazen bebekle ilgili çok telaş yapıyorum. ve benim hamileleğim mutsuz geçiyor. daha bebege hiç baglanmadım sanki bşey olcakmış gibi. hiç hayal kurmuyorum yokmus gibi sanki yaşamaya çalışıyorum. bunu da çözmem lazım artık. bebegi kötü etkiliyorum.
inşallah canım ya. yuvarlana yuvarlana gidiyorum bakalım nereye kadar gidicez. bu mutsuzluk patlak vermesin de bir anda en çok bundan korkuyorum. ayrıcada artık mutlu olmak istiyorum. gecen de neye takıldım biliyormusun. bu forumda okumustum bebek hareket edince rahatsız olan biri vardı. acaba bende oyle olurmuyum diye kafaya bir taktım ki sorma. o an aklımdan gecen düşünceleri hiç soylemiyim. ben psikologa ara verdim baya verdikçe böyle saçmasapanlıklar arttı. inşallah düzeltebilirim.ohh şükür bak tansiyonunu halletmissin:)) istedikmi herseyi yapiyoruz aslinda... hadi bir gayret simdi şu düşünceleri kovalaaa...bende aynisini düşünüyorum biliyormusun.bende o bağı kuramadim ama olacak inşallah.sende bende basaricaz
hiiiiç korkma derim.çünkü aynisi bende vardı ama kipirdamaya bir başladı, hissetmeye başladığım an korkum poffff gitti.gerçekten terapi gibi onun tekmeleri.ve ben o bağı bu terkmelerle kurmaya basliyorum 1 haftadir.cok iyi gelecek sanada garanti ediyorum.bazen kipirdamiyor bende tam bunalmisim diyorumki hafi kizim bir kipirda kendime geliyiminşallah canım ya. yuvarlana yuvarlana gidiyorum bakalım nereye kadar gidicez. bu mutsuzluk patlak vermesin de bir anda en çok bundan korkuyorum. ayrıcada artık mutlu olmak istiyorum. gecen de neye takıldım biliyormusun. bu forumda okumustum bebek hareket edince rahatsız olan biri vardı. acaba bende oyle olurmuyum diye kafaya bir taktım ki sorma. o an aklımdan gecen düşünceleri hiç soylemiyim. ben psikologa ara verdim baya verdikçe böyle saçmasapanlıklar arttı. inşallah düzeltebilirim.
Ayy insallah canim ya. Moral verdin. Belki bende anca o zaman bag kurmaya basliycam.bi gelse o gunler.hiiiiç korkma derim.çünkü aynisi bende vardı ama kipirdamaya bir başladı, hissetmeye başladığım an korkum poffff gitti.gerçekten terapi gibi onun tekmeleri.ve ben o bağı bu terkmelerle kurmaya basliyorum 1 haftadir.cok iyi gelecek sanada garanti ediyorum.bazen kipirdamiyor bende tam bunalmisim diyorumki hafi kizim bir kipirda kendime geliyimaynisi sana olacak demistin dersin )
Ayy insallah canim ya. Moral verdin. Belki bende anca o zaman
daha önce bile olur hic merak etme.ben simdi uykudan uyandigim gibi tekmelesin diyeAyy insallah canim ya. Moral verdin. Belki bende anca o zaman bag kurmaya basliycam.bi gelse o gunler.
bekliyorum.şu karamsarliklar korkular bitsin artik...yaşadığımı unuttum yaaa normal insan olmak istiyorummm artikkk:))
merhaba canım prozac kullanıyorum ama etkisi çok geç başlıyor sanırım hala tam iyi olamadımmerhaba canım bende 15 gündür ilaç kullanıyorum ve dün doktorun yanındaydım.Prof.Dr.doğum doktorum ve ilaçla ilgili resmen beynini yedim adamın. beni hiçbir zararı olmayacağı konusunda ikna etti.detaylı ultrason yapıldı dün bebeğe.Allaha şükürler olsun hiçbir sorun yok ve anladım ki olmayacak. doktor dediki yediğin hatta içtiğin sudaki kimyasal kadar bu ilacın etkisi.. yemin etti adam yaşadığın stres bebeğe daha çok zarar verir dedi.hiç korkmayın ilaç içmekte,doktorunuzun önerdiği gebelikte alınan ilaçlarla gayet rahat atlatabilirsiniz.ben artık buna inanıyorum.Cnm çok geçmiş olsun hangi ilacı kullanıyosun?
canım ben hamile kalmadan önce prozac kullanıyordum hamileliktede kullanılıyormuymuş bu ilaç?merhaba canım prozac kullanıyorum ama etkisi çok geç başlıyor sanırım hala tam iyi olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?