Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

insallah kuzumm etkisi tam olarak baslasinda bir rahat nefes aliyim.hergün panik yasamaktan hamilelikten nefret eder oldum.boyle düşünüp sonra aglaya aglaya uyuyordum;( simdi hergün olmuyor 2 gun iyu 1 gun kötüyüm.sen nasilsinn canimm
yok canım benim olmazsın kötü artık hiç aklına bile getirme keyfini çıkar artık hamileliğin. ilaç zamanla daha da çok işe yarayacak tam aksi gün geçtikçe daha iyi olucaksın inşallah

ilaçları bıraktıgın zaman bu saydıgın etkiler olabilir canım bir süre. sonra geçiyor.
yok canım benim bu bahsettiğim ilaç yoksunluğu değil ben bu rahatsızlığı bu sekilde yaşıyorum sürekli mide bulatısı çarpıntı titreme alevlenme bu şekilde oluyor yani atak geçireceğim zamanda malesef istifra ediyorum

bu bahsettiklerim ilaçları bıraktığım için ilaç yoksunluğu olsa 1hafta 10gün devam eder geçer diye düşünüyorum ama ben bu sürede daha da kötülüyorum hiç bir iş yapamıyorum yatıyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum göğsümde bir yangın offf offff

canım bende daha ıyıyım. tansiyonu düşürdüm biraz ona seviniyorum. çarsamba doktor kontrolü var. ondan sonra rahatlıycam biraz daha. ara ara saçmasaapan düşünceler geliyor. cumada psikolog randevum var inşallah çözeriz bseyleri. bende ona anlık sakinleştireci ilaç danışıcam. bazen bebekle ilgili çok telaş yapıyorum. ve benim hamileleğim mutsuz geçiyor. daha bebege hiç baglanmadım sanki bşey olcakmış gibi. hiç hayal kurmuyorum yokmus gibi sanki yaşamaya çalışıyorum. bunu da çözmem lazım artık. bebegi kötü etkiliyorum.

anladım canım. senin midende hassas baya. mesela bnde sıkılsam stres yapsam üzülsem direk mideme vurur. midem bulanır.

ohh şükür bak tansiyonunu halletmissin:)) istedikmi herseyi yapiyoruz aslinda... hadi bir gayret simdi şu düşünceleri kovalaaa...bende aynisini düşünüyorum biliyormusun.bende o bağı kuramadim ama olacak inşallah.sende bende basaricaz

inşallah canım ya. yuvarlana yuvarlana gidiyorum bakalım nereye kadar gidicez. bu mutsuzluk patlak vermesin de bir anda en çok bundan korkuyorum. ayrıcada artık mutlu olmak istiyorum. gecen de neye takıldım biliyormusun. bu forumda okumustum bebek hareket edince rahatsız olan biri vardı. acaba bende oyle olurmuyum diye kafaya bir taktım ki sorma. o an aklımdan gecen düşünceleri hiç soylemiyim. ben psikologa ara verdim baya verdikçe böyle saçmasapanlıklar arttı. inşallah düzeltebilirim.

hiiiiç korkma derim.çünkü aynisi bende vardı ama kipirdamaya bir başladı, hissetmeye başladığım an korkum poffff gitti.gerçekten terapi gibi onun tekmeleri.ve ben o bağı bu terkmelerle kurmaya basliyorum 1 haftadir.cok iyi gelecek sanada garanti ediyorum.bazen kipirdamiyor bende tam bunalmisim diyorumki hafi kizim bir kipirda kendime geliyim aynisi sana olacak demistin dersin)

Ayy insallah canim ya. Moral verdin. Belki bende anca o zaman bag kurmaya basliycam.bi gelse o gunler.

merhaba canım bende 15 gündür ilaç kullanıyorum ve dün doktorun yanındaydım.Prof.Dr.doğum doktorum ve ilaçla ilgili resmen beynini yedim adamın. beni hiçbir zararı olmayacağı konusunda ikna etti.detaylı ultrason yapıldı dün bebeğe.Allaha şükürler olsun hiçbir sorun yok ve anladım ki olmayacak. doktor dediki yediğin hatta içtiğin sudaki kimyasal kadar bu ilacın etkisi.. yemin etti adam yaşadığın stres bebeğe daha çok zarar verir dedi.hiç korkmayın ilaç içmekte,doktorunuzun önerdiği gebelikte alınan ilaçlarla gayet rahat atlatabilirsiniz.ben artık buna inanıyorum.​
Cnm çok geçmiş olsun hangi ilacı kullanıyosun?

Ya bu takinti mevzusu beni cok kotu yapti arkdslar simdide hijyen takintim başladı her yer mikroplu geliyo elimi bi yere degdirim hemen yikamak istyrm boyle bise yasayan var mi hamelik tiksinmesi diye kendimi rahatlatmaya calsyrm ama o da yemege karsi oluyomus bilemedim ki kalici olack diye korkyrm

arkadaşlar 23 haftalık hamileyim..bu aralar bazı sıkıntılarım vardı,akşam oturuyordum ,durduk yere birdenbire kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı,yüzümü ateş bastı,nefesim kesildi ,ağlama krizine girdim...çok çok kötüyüm,ilk defa başıma böyle bişey geldi...şu an adet olacakmışım gibi kasık ağrım var,bebeğim hareket ediyor ama çok korktum...önceden anksiyete vardı bende 2 defa tedavi görmüştüm,ama böyle birşey hemde durduk yere hiç yaşamadım...yarın kadın doğuma randevu aldım,psikiyatriye ise en erken gelecek pazartesi randevu buldum...aranızda böyle bir durum yaşayan arkadaşlar var mı????

merhaba canım prozac kullanıyorum ama etkisi çok geç başlıyor sanırım hala tam iyi olamadım

şu test sonuçlarını beklerken kahroluyorum resmen bu anksiyete şimdi tekrar etmezse bir daha etmez sanırım..ne stresli işmiş hamilelik

merhaba bende 8 haftalık hamileyim okb ve depresyon tedavisi görüyordum hamile kalmak için ilaçları bıraktım ve hemen hamile kaldım çok şükür ama okb ve depresyon bi de hamilelik hormonları beni mahvetti uykularım çok azaldı nasıl geçer bu günler bilemiyorum sizleri kendime çok yakın buldum aynı şeylerden yakınıyoruz bende 12 haftadan sonra ilaç kullanıp kullanmama konusunda karasızım ama kullanmazsam çok hasta olursam bebeğime kim bakar doğduktan sonra diyorum kendi kendime yani anlıcanız çok kötü ve zor zamanlar geçiriyorum. Rabbimden tek dileğim bizim gibi rahatsızlığı olan hamilelerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…