bu hastalık bitiyormu geçiyormu? hayat normale dönüyormu?? etrafınızda yakınınızda bundan kutulan bunu unutan varmı? hamilelik hormonlarındanmı bu derece şiddetli oluyor bebeğimiz doğunca geçicekmi biraz olsunnn?ben rüya görmüyorum ama bende çok evhamlıyım
Ben dogum sonrasindan daha cok korkuyorumbu hastalık bitiyormu geçiyormu? hayat normale dönüyormu?? etrafınızda yakınınızda bundan kutulan bunu unutan varmı? hamilelik hormonlarındanmı bu derece şiddetli oluyor bebeğimiz doğunca geçicekmi biraz olsunnn?
Ben dogum sonrasindan daha cok korkuyorumen azindan simdi ilac kullanilabiliyor dogum sonrasi o da yok. iki gündür akintim azaldi diye agla agla bittim. Randevu aldim simdi doktordan gidicem birazdan. Bu endisede beni bitircek.surekli doktorlara para vermemde cabasi. Sen nasil oldun canim. Ilac ise yaramaya basladimi.
neden ağladın kuzumm yaaa akıntın azalabilir ki... sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok... benim ilaç biraz işe yaramaya başladı ama tam değil. ara ara geliyor işteBen dogum sonrasindan daha cok korkuyorumen azindan simdi ilac kullanilabiliyor dogum sonrasi o da yok. iki gündür akintim azaldi diye agla agla bittim. Randevu aldim simdi doktordan gidicem birazdan. Bu endisede beni bitircek.surekli doktorlara para vermemde cabasi. Sen nasil oldun canim. Ilac ise yaramaya basladimi.
Sorma canim iyice kafayi yedim.haziranda kurtaj olmuştum.o yuzden hamileligin basindan beri oyle evhamliyim ki.haftada bir ultrosana giriyorumbismillah akıntı azaldı diyemi agladın?bende hiç akıntı yok ve hiç problem değil bu
bak gör hiçbir problem yoooook :) için şimdiden rahat olsun bence.. çıkınca bekliyoruz güzel haberleriniiiiSorma canim iyice kafayi yedim.haziranda kurtaj olmuştum.o yuzden hamileligin basindan beri oyle evhamliyim ki.haftada bir ultrosana giriyorumsimdi hastanede siramin gelmesini bekliyorum. Bekleme iyice gerdi. Bende daha cok saglikla ilgili anksiyete vardi. Simdi tavan yapmis durumda.
Sorma canim iyice kafayi yedim.haziranda kurtaj olmuştum.o yuzden hamileligin basindan beri oyle evhamliyim ki.haftada bir ultrosana giriyorumsimdi hastanede siramin gelmesini bekliyorum. Bekleme iyice gerdi. Bende daha cok saglikla ilgili anksiyete vardi. Simdi tavan yapmis durumda.
Cok sevindim canim benim iyi olmana. Zamanla daha da iyi olucaksin insallah. Ben bu aralar bi garibim. Surekli aglama modundayim. Moralim bozuk hep. Ya hormonlardan ya da bu endiseler artik yedi bitirdi beni dayanamiyorun. Doktordan döndüm bir sikinti yokmus şükür. Ikili taramayida yapti gunu gelmis dedi. Sag tarafta kan akimina bakti direnc fazla biraz dedi.kan sulandirici asprin verdi. Simdi de buna takildim. Haftaya carsamba kendi doktoruma randevum var. Bakalim o neler diycek.neden ağladın kuzumm yaaa akıntın azalabilir ki... sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok... benim ilaç biraz işe yaramaya başladı ama tam değil. ara ara geliyor iştesen nasılsın
Valla o kadar haklisin ki canim. Bazen diyorum olcagi varsa olur ama iste su beynim anlamiyor cogu zaman .sag salim kucagima almadan da anlamicak sanirim.benimde sağlık takıntım var..aklıma gelenleri söylesem totonla gülersinama canım istersen her gün ultrasona gir..bebeğe birşey olacağı varsa buna engel olamazsın..tevekkül etmeyi öğrenemedikçe bu hastalık peşimizi bı rak mazz.
benimde doktor günüm yarınCok sevindim canim benim iyi olmana. Zamanla daha da iyi olucaksin insallah. Ben bu aralar bi garibim. Surekli aglama modundayim. Moralim bozuk hep. Ya hormonlardan ya da bu endiseler artik yedi bitirdi beni dayanamiyorun. Doktordan döndüm bir sikinti yokmus şükür. Ikili taramayida yapti gunu gelmis dedi. Sag tarafta kan akimina bakti direnc fazla biraz dedi.kan sulandirici asprin verdi. Simdi de buna takildim. Haftaya carsamba kendi doktoruma randevum var. Bakalim o neler diycek.
Çok şükür iyiymis canim. Akintiya takilmamak lazimmis. Yalniz sag tarafta bebege benden giden kan akiminda direnc yuksek dedi biraz. Sonra bu haftalarda olabilir dedi. Anlamadim pek bsey. Haftaya kendi doktoruma randevum var. Bakalim o neler diyecek. Dert bitmiyor yani canim gene bir hafta rahat yok bana.haber et bebiş nasılmışş
Iyidir iyidir canim hic merak etme. Ilac bsey yapmaz.benimde haftaya cuma psikolog randevum var. Tansiyon anksiyeteye bagliysa bende baslayabilirim ilaca. Bugun kan akimi direnci yuksek dedi doktor internetten baktim tansiyonda yapabiliyormus.benimde doktor günüm yarıno kadar korkuyorum ki ilaca başladıktan sonra bana kötü bişey derse kahrolurum inşallah iyidir benim kızımda... bende de sürekli ağlama modu devam ediyor
şu internette olmasa ne yardık bilmem:))) yalan yanlış okuyoruz sürekli bişeylerIyidir iyidir canim hic merak etme. Ilac bsey yapmaz.benimde haftaya cuma psikolog randevum var. Tansiyon anksiyeteye bagliysa bende baslayabilirim ilaca. Bugun kan akimi direnci yuksek dedi doktor internetten baktim tansiyonda yapabiliyormus.
Çok şükür iyiymis canim. Akintiya takilmamak lazimmis. Yalniz sag tarafta bebege benden giden kan akiminda direnc yuksek dedi biraz. Sonra bu haftalarda olabilir dedi. Anlamadim pek bsey. Haftaya kendi doktoruma randevum var. Bakalim o neler diyecek. Dert bitmiyor yani canim gene bir hafta rahat yok bana.
Aynen ya iyi ki var internet ama dedigin gibi yalan yanlis bilgide cok dikkatli olup dogruyu ayirt etmek lazimşu internette olmasa ne yardık bilmem:))) yalan yanlış okuyoruz sürekli bişeyler
Sagol canim benim cok moral verdin cokta dogru söylüyorsun artık rahatlamam lazim boyle olunca tansiyon daha da cikiyor. Iyi bakicam bundan sonra bebegime takmiycam kafama artik . Baska doktorada gitmiycem kendi doktorum disinda. Surekli kafam karisiyor bu 3. Doktordu her kafadan baska bir ses cikiyor dedigin gibi :)annesi tansiyondandr iste hem problem degl dems iste..sen rahatla bebegnde raatlicak..doktor doktor geznce bu sikinti cijiyor iste..her kafadan baska ses..Allah a emanet o korkma
evet ben sürekli baktığım için mesela çok korkunç şeylerde okuyorum ve ağlamaya başlıyorum.aklına esen bişeyler yazıyor. ama bu siteyi ve sizleri seviyorum iyi destek oluyoruz birbirimizeAynen ya iyi ki var internet ama dedigin gibi yalan yanlis bilgide cok dikkatli olup dogruyu ayirt etmek lazim
Aynen canim bende ayni fikirdeyim seninle. Burda herkes birbirine destek oluyor insan kendini yalniz hissetmiyor :)evet ben sürekli baktığım için mesela çok korkunç şeylerde okuyorum ve ağlamaya başlıyorum.aklına esen bişeyler yazıyor. ama bu siteyi ve sizleri seviyorum iyi destek oluyoruz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?