Velayeti kaybetme sebebi olduğunu sanmıyorum. Boşanmak nerden çıktı şimdi yeni hamilesin bunları hepsi şu anki hormonal değişikliğinden bende de dönem dönem sıkılmalar oluyor ama kocam olmasaydı ben bu durumu daha zor atlatırdım. Biraz sqbret herşey düzelecek boşama adamıArkadaslar bir de birsey sorcam size panik atak velayeti kaybetmeye sebep bir hastalık midir? Esimle boşanma asamasindayim. Hastalıktan midir bilmem onu görmek istemiyorum ailemle yaşamak istiyorum görmek istemiyorum ama bir an oluyor geliyorum almaya diyor kuzu kuzu gidiyorum özlüyorum da biraz ama ayrılma isteği daha ağır basıyor . Onunla yaşamak işkence gibi geliyor . Aslında pek bi zararı yok
Ben hamile olduğumu öğrendiğmde ilaç içiyordum birden bıraktım çok zorladı. Dr bu tarz ilaçlar için ya hep ya hiç kuralı işler dedi ya doğar ya düşer .düşmezse sağlıklı demekki . Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsinSelam herkese . Ben de yaklaşık 1 yıldır panikatak tedavisi görüyordum. Ilk ayaklarım hamileligimin son hastalarına dogru(ilk bebrgimin) yaşamaya başladım. Geceleri birkaç defa kalp carpintisiyla uyaniyordum öyle canım yapıyordu ki tekrar uyumaya korkuyorum aralıksız her akşam olunca tansiyon yükselmesine Bebeğimi 35 haftalik iken prematüre olarak dünyaya getirdim. Akabinde çarpıntı bitti ama aşırı stres sinir kaygı hali başladı. Arabaya binince mide bulantisi na benzer bir his,bunalma ve ensemde terleme başlıyordu . Yaşam kalite sıfıra indi aşırı yorgunluk uykusuzluk vs Dr a gittim panikatak teşhisi ile paxera 20 kullanmaya başladı. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 1 haftadır iki günde yarim(10mg) kullanmaya başladım birden birakmadin aşırı bas dönmesi yaşıyorum . Benimle aynı durumda olan var mı şimdi en büyük merakı hamileligimin ilk 1.5 ayında kullanmış olduğum bu ilaç bebegime zarar vermiş midir?
Aa gerçekten mi yani tek yan etki düşük mu zaten bu kabul edilebilir birsey çok teşekkür ederimBen hamile olduğumu öğrendiğmde ilaç içiyordum birden bıraktım çok zorladı. Dr bu tarz ilaçlar için ya hep ya hiç kuralı işler dedi ya doğar ya düşer .düşmezse sağlıklı demekki . Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
merhaba canım bende hamile kaldığımda paksera içiyordum yavaş yavaş azaltıp 1 haftada bıraktırdı doktor ve şuan 25.haftamdayım hiçbir sıkıntı uok bebişte çok şükür.zaten olmaz demişti doktorum.Selam herkese . Ben de yaklaşık 1 yıldır panikatak tedavisi görüyordum. Ilk ayaklarım hamileligimin son hastalarına dogru(ilk bebrgimin) yaşamaya başladım. Geceleri birkaç defa kalp carpintisiyla uyaniyordum öyle canım yapıyordu ki tekrar uyumaya korkuyorum aralıksız her akşam olunca tansiyon yükselmesine Bebeğimi 35 haftalik iken prematüre olarak dünyaya getirdim. Akabinde çarpıntı bitti ama aşırı stres sinir kaygı hali başladı. Arabaya binince mide bulantisi na benzer bir his,bunalma ve ensemde terleme başlıyordu . Yaşam kalite sıfıra indi aşırı yorgunluk uykusuzluk vs Dr a gittim panikatak teşhisi ile paxera 20 kullanmaya başladı. Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 1 haftadır iki günde yarim(10mg) kullanmaya başladım birden birakmadin aşırı bas dönmesi yaşıyorum . Benimle aynı durumda olan var mı şimdi en büyük merakı hamileligimin ilk 1.5 ayında kullanmış olduğum bu ilaç bebegime zarar vermiş midir?
Slm canım Allah bebeislerimizi sağlıklı versin kucağımiza.. Sen kaçıncı haftada hamile olduğunu öğrendin ben suan gün aşırı yarım içiyorum bugün yine içmek gerekiyordu ama yan etkilerini henüz yasamadim bünye alıştı galibamerhaba canım bende hamile kaldığımda paksera içiyordum yavaş yavaş azaltıp 1 haftada bıraktırdı doktor ve şuan 25.haftamdayım hiçbir sıkıntı uok bebişte çok şükür.zaten olmaz demişti doktorum.
ben 5.haftada öğrendim. ilacı 6.haftada kestim ama dayanamadım maelsef 6 ayda tekrar başladım .hamilelikte içilebilen bir ilaç kullanıyorum şuan.Slm canım Allah bebeislerimizi sağlıklı versin kucağımiza.. Sen kaçıncı haftada hamile olduğunu öğrendin ben suan gün aşırı yarım içiyorum bugün yine içmek gerekiyordu ama yan etkilerini henüz yasamadim bünye alıştı galiba
Ben çok kötüyüm kendimi hissetmiyorum sanki ölücem deliricem galiba
Ben çok kötüyüm kendimi hissetmiyorum sanki ölücem deliricem galiba
sakin ollll :) güzel şeyler düşün.Bir şey mi oldu ?
canım inan dünden beri bende senin gibiyim beynim uyuşuyor çıldıracağım ama sabır Allah büyük inşallah kurtulacağız.[/QUOTE
Çok geçmiş olsun arkadasım sen ne kadarlık hamilesin. Ben 19. Haftadayım. Kötüyüm ve gitgide kötü oluyorum. Yabancılaşma yaşıyorum çevreye ve kendime karsı. Dayanması çok zor. Doktorumu aradım açmadı bu akşam döner bana. Size yazarım burdan dediklerini. Sen neler yasıyosun
Sakin olmaya çalış Dışarı yada balkona çık nefes egzersizi yap güzel bir duş al. Abdestini alıp dua okumaya başla yasin oku mesela yada namaz kıl. Koy verme kendini. Ölmiyecek yada çıldırmayacaksın merak etmeBen çok kötüyüm kendimi hissetmiyorum sanki ölücem deliricem galiba
Sakın ol cnm yürüyüş yap derin nefes al akupunktur yaptir yada nerde oturuyorsunBen çok kötüyüm kendimi hissetmiyorum sanki ölücem deliricem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?