Şimdi nasıl oldun peki? Eşim çocuğu senden alicam ileri derecede ruh hastasisin sen diyor alabilir mi velayeti kaybeder miyim acaba 1.5 yasinda kizimsizekötü geliyorsa boşanmak daha iyi sanki..bu illeti yoğun yaşarken hiç geçmeyecek gibi geliyor..yasadıklrınızın aynısını yaşadım..deli olduğumu düşünürdüm aynanın karşısında :)
Şimdi nasıl oldun peki? Eşim çocuğu senden alicam ileri derecede ruh hastasisin sen diyor alabilir mi velayeti kaybeder miyim acaba 1.5 yasinda kizim
anksiyete yaşayan kimse delirmedi sende delirmeyeceksin..sakin ol..çok zor ama geçiyor hepimiz biliyoruz bunu..aynı şeyleri yaşadım hemde nasıl..bak şimdi hiçbirşey yokk..geçecekk
Merhaba gznn çok geçmiş olsun aynı zamanda gözün aydın ksç haftalık hamilesin? İlaç kullanıyor musun?
Merhaba 4,5 aylık hamileliğiniz benim de endişelerimi azalttı. 5 aysır paxil 20 mg kullanıyordum 10 mg a düşürrdüğüm zaman sürpriz bir sekilde hamile olduğumu öğrendim ve hemen ilacı biraktırm bir hafta önce . Şu an 4 haftalık gebelik olduğunu söyledi doktorum ama paxil hakkında bir fikri yokmuş acaba ilk haftalarda kullanılmış olan Paxil (D grubuna girmekte kullanılırken hamile kalınamaz diyor içeriğinde) bebeğe daha doğrusu gebeliğe zara vermiş midir**Çok geçmiş olsun arkadasım ben de gecen sene ilk denememde başarısız oldum hatta daha kötü oldum iki ilaca çıktım. Sakın pes etme arkadasım doktor bana demişti ki bahardan sonra yine bsşlıycaz azaltmaya yazın daha iyi olursun daha rahat bırakırız dedi hakikaten de öyle oldu. Kış ayları tek başına sıkıntı zaten. Ağustosta da hamile kaldım zaten. Rabbim hayırlı zamanda sana da nasip etsin inş. Bi de ben hamile kaldığımda bırakmanın son aşamasındaydım. 5 mg paxil alıyodum dörde bölüyodum zaten. Doktor dediki ki ilaç etkilerse bebek tutunamaz düser zaten dedi. Çok şükür 4.5 aylık oldu bile. İnan rabbim kolaylığını veriyor.
Merhaba 4,5 aylık hamileliğiniz benim de endişelerimi azalttı. 5 aysır paxil 20 mg kullanıyordum 10 mg a düşürrdüğüm zaman sürpriz bir sekilde hamile olduğumu öğrendim ve hemen ilacı biraktırm bir hafta önce . Şu an 4 haftalık gebelik olduğunu söyledi doktorum ama paxil hakkında bir fikri yokmuş acaba ilk haftalarda kullanılmış olan Paxil (D grubuna girmekte kullanılırken hamile kalınamaz diyor içeriğinde) bebeğe daha doğrusu gebeliğe zara vermiş midir**
Merhaba 4,5 aylık hamileliğiniz benim de endişelerimi azalttı. 5 aysır paxil 20 mg kullanıyordum 10 mg a düşürrdüğüm zaman sürpriz bir sekilde hamile olduğumu öğrendim ve hemen ilacı biraktırm bir hafta önce . Şu an 4 haftalık gebelik olduğunu söyledi doktorum ama paxil hakkında bir fikri yokmuş acaba ilk haftalarda kullanılmış olan Paxil (D grubuna girmekte kullanılırken hamile kalınamaz diyor içeriğinde) bebeğe daha doğrusu gebeliğe zara vermiş midir**
merhaba 16 haftalık hamileyim ilaç kullanmıyorum prozac ı hamile kalınca bıraktım..ama sayfalard geri giderseniz bir sürü arkadasımız ilaçla hamilelik geçirdi..ve hepsinin kuzuları canavar gibi:)yani tekrar ederse düşünmeden ilaç kulanırım..sen kullanıyormusun?
Ben de kullanmıyorum arada sıkıntılarım oluyor ama doktor bunların normal oldugunu şimdilik ilaca gerek olmadığını söylüyor çok şükür.
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Size aynen doktorumun söylediğini yazıcam. "Tabiki ilacı bıraktıktan sonra gebelik olsaydı daha iyi olurdu bırakalım ilacı artık. Sana kesinlikle birsey olmaz diyemem ama şimdiye kadar gebeliklerinin tümünü paxille devam ettirdiğim hastalarım oldu ve şimdiye kadar bebekte bir sıkıntı olmadı. Tabiki biz doktorlar olarak garanti veremeyiz. Şimdi birakıyosun eğer ilaç bebeğe zarar vermişse bebek zaten tutunamaz düşer. Kontrollerini düzenli ol, arada yapılacak testler olacak onları yaptır. Korkma hamilelik panik atağa olumlu etki yapar kötü olmazsın hatta dahs iyş olursun. Gerekirse ilerde ilaca da başlarız. Sürekli telefonlaşalım." aynen bunları söyledi. Bu aralar bazen sıkıntı yasıyorum korkuyorum ama doktorla konuşunca rahatlıyorrum. Rabbim hayırlısını versin arkadasım.
merhaba canım . bende 3 senedir aynı ilacı içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım. doktorum hiçbir sorun olmayacağını söyledi.şuan 26.haftamdayım Allaha çok şükür hiçbir sorun yok. hatta ben dayanamadım 1 ay önce tekrar ilaca başladım Cgrubu bir ilaca.Cok tesekkur ederim acikklamaniz icin birz olsun rahatladim ancak doktorun Teşvikiye de bir tani mrrkezine gonderdi beni ilacla birlikte yarin merjezde olacagim kenfim ve benim dutumumda olan diger arkadaslar icin de bu konuda net bilgi alip sayfada sizinle paylasacagim allah tum isteynlere sağlıklı bebekler verir ins.
merhaba canım . bende 3 senedir aynı ilacı içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım. doktorum hiçbir sorun olmayacağını söyledi.şuan 26.haftamdayım Allaha çok şükür hiçbir sorun yok. hatta ben dayanamadım 1 ay önce tekrar ilaca başladım Cgrubu bir ilaca.
merhaba canım . bende 3 senedir aynı ilacı içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım. doktorum hiçbir sorun olmayacağını söyledi.şuan 26.haftamdayım Allaha çok şükür hiçbir sorun yok. hatta ben dayanamadım 1 ay önce tekrar ilaca başladım Cgrubu bir ilaca.
MerMerhaba
OTE="arunaaa, post: 38449977, member: 635879"]merhaba canım . bende 3 senedir aynı ilacı içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım. doktorum hiçbir sorun olmayacağını söyledi.şuan 26.haftamdayım Allaha çok şükür hiçbir sorun yok. hatta ben dayanamadım 1 ay önce tekrar ilaca başladım Cgrubu bir ilaca.
şuan prozac kullanıyorum.tabiki paxil gibi bu hastalığın tam olarak ilacı değil belki ama hamilelik sürecince idare edicemArkadasım kullandığın ilacın adı ne? Ben su An kullanmıyorum ama eger mecbur kalırsak ilerde yine paxil vercek doktor.
arunaa seni burda gördüğüme çok sevindim. sanki eski bir yakınımı görmüş gibi oldum:)şuan prozac kullanıyorum.tabiki paxil gibi bu hastalığın tam olarak ilacı değil belki ama hamilelik sürecince idare edicem
canım benim ne kadar tanıdık geliyor yaşananlar değilmi:)arunaa seni burda gördüğüme çok sevindim. sanki eski bir yakınımı görmüş gibi oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?